Richard Dírer skončil v rádiu, ide k primátorovi

Richard Dírer skončil v rádiu, ide k primátorovi Foto: Best FM

Bývalý politický moderátor a šéf rádia má od januára novú prácu.

 

 

Doterajší výkonný riaditeľ rádia Best FM Richard Dírer v rádiu po štyroch rokoch končí. "Z rádia odchádzam po vzájomnej dohode. Nastal čas posunúť ďalej nielen seba ale umožniť aj rádiu posunúť sa ďalej. Rádiu aj ľuďom želám, aby boli ešte viac Best," reagoval Dírer na otázky Omédiách.com.

Dírer naďalej ostáva konzultant pre komunikáciu a PR agentúry SARIO.

Novým výkonným riaditeľom rádia Best FM je Dušan Kalný, doterajší technický riaditeľ rádia.

K decembru 2015 som sa rovnako vzdal aj konateľstva v spoločnosti Best FM Media a funkcie predsedu predstavenstva v spoločnosti Best FM Production. Keďže však ide o časovo náročnejší proces, zmeny nastanú až po zasadnutí Valného zhromaždenia. Dovtedy, samozrejme, si budem plniť úlohy vyplývajúce z obidvoch funkcií," povedal Dírer.

Dírer nastupuje do kancelárie primátora mesta Bratislava Iva Nesrovnala, kde bude jeho poradcom. Dírer sa spolupodieľal na volebnej kampani Nesrovnala na post primátora Bratislavy.

Dírer začínal v slovenskej redakcii Deutsche Welle, bol moderátorom a redaktorom rádia Twist, moderoval politické diskusie v STV aj TA3. V TA3 bol šéfredaktorom spravodajstva a publicistiky odkiaľ pre nezhody s vtedajším generálnym riaditeľom TA3 Michalom Gučíkom odišiel.

Od roku 2012 bol výkonným riaditeľom rádia Best FM, kde mal aj vlastnú reláciu „Dialógy s Richardom Dírerom."