Partners Group SK v kampani učí, ako správne narábať s peniazmi (VIDEO)

Partners Group SK v kampani učí, ako správne narábať s peniazmi (VIDEO) Foto: Partners Group SK

Spoločnosť Partners Groups SK na Deň finančnej gramotnosti rozbehla kampaň, v ktorej učí ľudí, ako finančne plánovať a narábať s peniazmi.

 

Kampaň má dva hlavné ciele – pokračovať v dlhoročnej iniciatíve vzdelávania ľudí a zvyšovať finančnú gramotnosť, a zároveň predstaviť novinku Life Planner, vďaka ktorej je možné jednoducho a zrozumiteľne priblížiť možnosti finančného plánovania a správneho narábania s rodinnými peniazmi. Píše spoločnosť v tlačovej správe.

 Prieskumy verejnej mienky, ktoré si PARTNERS GROUP SK dáva realizovať agentúrou FOCUS už niekoľko rokov, poukazujú na jednej strane na vysoké finančné sebavedomie Slovákov, na druhej strane zároveň odkrývajú výrazné nedostatky v riešení finančných situácií domácností a osobných financií. „Práve preto sme sa rozhodli, začínajúc Dňom finančnej gramotnosti, realizovať celoslovenskú mesačnú kampaň zameranú na zvýšenie finančnej gramotnosti a na vzdelávanie širokej verejnosti o dôležitých princípoch správneho finančného plánovania,“ vysvetľuje Monika Remiašová, marketingová manažérka PARTNERS GROUP SK.

"Pre lepšie porozumenie a vysvetlenie predstavujeme zároveň aj našu novinku, online nástroj Life Planner s ústrednou kreslenou postavičkou Andrejom, ktorý jednoduchou a zrozumiteľnou rečou prechádza životnými cieľmi a snami klientov, aby im následne znázorňoval, ako významne súčasné finančné rozhodnutie vplýva na plnenie snov a cieľov a na životnú úroveň v budúcnosti,“ dodáva Remiašová.

Kampaň bude prebiehať do konca septembra, a preto nesie názov Mesiac finančnej gramotnosti. Súčasťou kampane budú okrem reklamných plôch aj roadshow vo vybraných obchodných centrách na Slovensku s prednáškami odborníkov a influencerov na rôzne praktické témy, ako sú napríklad:
• Ako získať bývanie podľa vlastných predstáv (Remax)
• Ako sa zabezpečiť na materskú (Mirka Luberdová)
• Splnený cestovateľský sen (Travelistan)
• Profesionálny šport a financie (bývalí aj súčasní profi športovci)

Kampaň bude prebiehať zároveň vo viacerých regionálnych kanceláriách PARTNERS GROUP SK po celom Slovensku, kde sa budú konať rôzne aktivity zamerané na zvyšovanie finančnej gramotnosti a dôležitosť finančného plánovania. Na stredných a vysokých školách sa budú konať prednášky pre študentov s odborníkmi na financie.