VÚB banka má novú kampaň s Petrou Polnišovou aj Evou Večerovou (VIDEO)

VÚB banka má novú kampaň s Petrou Polnišovou aj Evou Večerovou (VIDEO) Foto: VÚB

VÚB banka začiatkom júla spustila novú kampaň s názvom „Čo je v rodine to sa počíta“, ktorá sa odohráva v prostredí rodiny a susedov.

 

VÚB banka v kampani propaguje bankové výhody pre rodinu - ak majú viacerí členovia domácnosti účty alebo ďalšie produkty v jednej banke, môžu využiť viacero výhod pre rôzne produkty.
V novom komunikačnom koncepte ostáva ústrednou postavou herečka Petra Polnišová, no prostredie sa úplne mení. Ide o výraznejšiu výtvarnú štylizáciu, vytvorenie viacerých postáv, ktoré sa budú v komunikácii budú opakovane vyskytovať, informuje banka v tlačovej správe.

Petra Polnišová stvárňuje je v role mamy, prvýkrát sa predstavuje aj jej reklamná rodina a v kampani sa ukazujú aj postavy susedov, medzi nimi napríklad herečka Eva Večerová.
Ťažiskovým bodom kampane je okrem TV, rádia, OOH, PR aj špeciálny web www.rodinnevyhody.sk.

„Pri jeho tvorbe sme vychádzali z toho, že každý z nás je v inej situácii a má iné potreby. Na základe pár otázok web dynamický prispôsobí jeho obsah podľa potrieb daného návštevníka tak,  aby mu predstavil tie výhody, na ktoré má už automaticky nárok,“ hovorí Lucia Luptáková, PR managerka VÚB.

Televízny spot vyrobila produkčná spoločnosť Globe, režisérom je Karel Janák a kameramanom Martin Šácha. Ideovo a strategicky kampaň vytvorila reklamná agentúra TRIAD.

Vizitka kampane:
Creative director: Vlado Kurek
Art director: Csilla Polak, Peter Baslík, Tomáš Bánik
Strategy director: Martin Woska
Copywriter: Roman Hríbik, Juraj Stehlík
Account manager: Miroslava Džupinová
Režisér: Karel Janák
Produkcia: Globe Production