Mezenská sa pýtala Sajfu, čo so svojím jediným bilbordom

Mezenská sa pýtala Sajfu, čo so svojím jediným bilbordom

Kandidátka na prezidentku Helena Mezenská má na rozdiel od iných kandidátov v oficiálnej volebnej kampani len jeden bilbord. V diskusii Fun Rádia sa Sajfu pýtala, čo by je poradil, ako ho má použiť.

 

 

Na kampaň chce Mezenská použiť peniaze od darcov, od ktorých sa do dňa natáčania rozhovoru na rádiu vyzbierala suma 942 eur. „Zatiaľ sme nepoužili ani cent. To, ako sa použijú, bude rozhodnutie užšieho tímu, ktorý sa na občianskom a dobrovoľníckom princípe podujal mi pomôcť," povedala poslankyňa OĽaNO v diskusii, ktorá sa predtáčala pred niekoľkými dňami.

Odporúčame aj: Mezenská Bielikovi na TA3: Ste ako inkvizičný súd

Prezradila, že v kampani bude mať len jeden bilbord. „Nebude to bežný bilbord. Máme predstavu, že to bude putovný. A teraz zvažujeme, či ho zasadíme na najvýchodnejšie mesto Slovenska, alebo na najvyššie mesto Slovenska. Či pôjdeme po tej horizontálnej, alebo vertikálnej úrovni Slovenska," povedala Mezenská.

Podľa TASR pohyblivá reklama Mezenskej odštartovala svoju púť po Slovensku ešte v sobotu (1.3.), bilbord v hodnote 500 eur je na prívesnom vozíku.