Adela Banášová je tvárou zvláštnej kampane

Adela Banášová je tvárou zvláštnej kampane Reprofoto: youtube Otvorené hlavy

Moderátorka už propagovala kadečo, teraz pred kostolom pateticky prednáša, a po nemecky.


Hoci posledné obdobie je Adela Banášová propagátorkou homeopatie a alternatívneho spôsobu života, v spote, ktorý sa najnovšie šíri na Facebooku, dôležito prednáša.

Adela stojí pri schodoch do kostola, na začiatku sa pokloní a spustí pateticky, ako keby prednášala výňatok z Fausta. V skutočnosti prednáša tzv. „wichtige informationen" čiže dôležité informácie, ktoré sú pribalené k displeju notebooku, na čo upozorňuje aj krátky oznam: „ADELA P20 XTC 1900 – WICHTIGE INFORMATIONEN."

K neobvyklej pravdepodobne tízingovej kampani sa zatiaľ nikto neprihlásil. Video je zverejnené na youtube konte s názvom Otvorené hlavy, kde okrem Adely s návodom je aj ďalšie video, ako moderátorka rapuje pred prezidentským palácom v Bratislave.

Pri konte je len hashtag #sitoskus a poznámka: „Otvorenosť je vnímavosť k novým myšlienkam. Otvorenosť sa týka spôsobu, akým ľudia zverejňujú názory a znalosti druhých a presvedčia ostatných, že by mali mať možnosť vyjadriť svoj názor a že hodnota vedomostí druhých by malo byť uznaná."