Kto je kto v reality šou Štiky

Kto je kto v reality šou Štiky Foto: TV Prima

Na Slovensko, na TV Prima Plus prichádza nová reality šou Štiky. "Štáb televízie Prima strávil s touto rodinou celé tri mesiace a výsledkom je program, ktorý v posledných týždňoch poriadne rozbúril vlny českého bulváru," píše televízia v tlačovej správe.

 

Monika Štiková
Hlava rodiny, manželka Michala, s ktorým má dve dcéry. Podľa vlastných slov výbušná, zúrivá, cholerická, ale zároveň aj dobrá, obetavá, milujúca a pravdomluvná. Spontánna a ráznejšia žena, ktorá vie, čo chce a nenechá si len tak skákať po hlave. Na niekoho môže pôsobiť až príliš energicky, ale mysli si, že diváci spoznajú to, aká v skutočnosti je. Podniká v cestovnom ruchu a správe nehnuteľností a majetku. Má tiež aktívny podiel v súkromnej škôlke. Až na pár rokov, kedy kvôli svojmu manželovi a jeho rodine nehovorila s vlastnou mamou, s ňou má dnes „super vzťahy“. Do budúcna by si okrem profesných úspechov želala byť šťastná v osobnom živote a urovnať vzťahy so staršou dcérou Ornellou. Miluje ružové víno a verí snom.

Michal Štika
Manžel Moniky, s ktorou má dcéry Ornellu a Charlottu. Aj keď s Monikou žijú už viac ako rok oddelene, stále sa cíti byť jej manželom. Podniká v cestovnom ruchu. Sám seba vidí ako pokojného človeka, ktorý to však vydrží len do určitej miery. Je rodinný typ, neznáša konflikty a s každým by chcel dobre vychádzať. Ako otec sa s dcérami snažil v detstve tráviť veľa času. Rodina tak cestovala, chodili do divadiel, na balet, do kina, športovali. Rád by mal opäť spokojnú rodinu, majetky ho až tak nezaujímajú. Radšej má zážitky. Išiel by napríklad do Japonska alebo Indie. Nemá rád dlhodobé plánovanie.

Ornella Koktová
Staršia dcéra Moniky a Michala. Bývalá modelka, dnes hlavne manželka a matka. S manželom Josefom vychováva syna Quentina. Podľa vlastných slov popri manželovi dospela a aj keď vie, že ju čaká ešte kus dlhej cesty, cíti sa byť už skutočnou ženou, ktorá má sny a ciele, za ktorými si ide. Snaží sa byť dobrou matkou, manželkou a zároveň pracujúcou ženou. Mrzí ju, že ju ľudia majú zaškatuľkovanú ako naivnú a prostorekú dievčinu. Verí, že diváci v show spoznajú jej pravé ja. Živí sa ako módna redaktorka a podniká v obchode Pink Horse, kde navrhujú kolekcie pre jazdkyne a ďalšie veci, ktoré na trhu chýbajú. Venuje sa aj tréningu drezúry. Želala by si viac cestovať – láka ju Island alebo fínska dedinka Ivalo, kam smerujú „lovci“ polárnej žiary. Sníva o vlastnom koni.

Josef Kokta
Manžel Ornelly. Bývalý multimilionár, ktorý kvôli svojim chybným investičným rozhodnutiam „musí riešiť v starobe finančné sračky“, teraz podniká v oblasti marketingu a reklamy. Z predchádzajúcich manželstiev má štyri deti. Sám o sebe hovorí, že je iba starý muž, ktorý má skvelú ženu a skvelú rodinu s malým dieťaťom. Vyrastal v rodine automechanika a kuchárky, ako obyčajný chlapec, ktorý sa „z dediny dostal do mesta a cez biznis prišiel časom k veľkým peniazom, v ktorých žil 25 rokov a dnes žije skoro bez nich“. S manželkou Ornellou vychováva syna Quentina. Robím maximum preto, aby sa jeho finančná situácia zmenila a snaží sa znovu zbohatnúť.

Quentin Kokta
Najmladší člen rodiny. Syn Ornelly a Josefa chodí do škôlky. Nemá rád rozprávky, ale miluje čísla a techniku.

Charlotte Štiková
Mladšia dcéra Moniky a Michala, sestra Ornelly. Sama o sebe hovorí, že je spoločenská, tvrdohlavá, ale dobrá. Má rada nočný život, svet módy a kozmetiky. Občas pomáha v rodinnej firme, venuje sa tiež vlastnému podniku, s ktorým nedávno začala. Rada spomína na svoje detstvo, so sestrou má dnes dobrý vzťah. Trávia spolu voľný čas a rozumejú si. Do budúcna plánuje vlastnú rodinu. Zatiaľ sa ale chce venovať sama sebe. Sníva o tom, že sa stane speváčkou, nahrá album a bude tvárou kozmetického salóna. Má priateľa Ifka

Ivo „Ifko“ Šoltés
Partner Charlotty, Ivko, pochádza zo Slovenska. Vyrástol v Tatrách, konkrétne v Poprade, kde prežil krásne detstvo. Sám hovorí, že neznáša nudu, miluje množstvo aktivít, je pozitívny človek, ktorý na sebe rád pracuje. Živí sa ako kontrolór. Viac než práca ho však baví rap a móda. Raz by sa tiež rád módou živil alebo sa stal raperom. Chcel by precestovať Ameriku, kúpiť si motorku, natáčať videoklipy a založiť si rodinu.