Kto je kto v seriáli Nový život (FOTO)

Kto je kto v seriáli Nový život (FOTO)

Televízia JOJ na úvod roka 2020 prináša ako jednu z hlavných noviniek vlastný seriál Nový život.

Herci a obsadenie hlavných postáv:

Dušan Molnár

Dušan Molnár
 
Milo Kráľ
Úspešný hokejista (40), ktorý hrával všade po svete a jeho rodina ho ochotne nasledovala. Teraz však Dušan všetkých prekvapí, keď oznámi, že do ďalšej sezóny nenastúpi. Chce totiž s kariérou profesionálneho hráča skončiť a viac sa venovať rodine. Chce sa zamestnať ako tréner, no nemá trénerskú licenciu a nikde nemá úspech. Záchranou môže byť riaditeľ gymnázia Majerík, ktorý mu ponúkne prácu telocvikára. Dušan sa však rozhýbe neskoro a prischne mu pozícia triedneho problematických pubertiakov. Dušan v novej etape svojho života bojuje s novou kariérnou cestou, popri tom si hľadá cestu k synovi Tomášovi.

Odporúčame aj: Podrobnosti o seriáli Nový život

 
Pavol Cvikla
Pavol Cvikla
 
Alexander Bárta
Futbalista, prúserár (40), ktorý má večne hlboko do vrecka. Hrá futbal za Považskú Bystricu a aj napriek jeho nekonečným výstrelkom ho tam tréner stále drží, lebo je paradoxne pri svojich životných excesoch stále dobrým hráčom. Zlom príde v momente, keď pri úniku od jednej z jeho mnohých známostí na jednu noc utrpí zranenie, ktoré ho prinúti vzdať sa kariéry profesionálneho futbalistu. So zničeným kolenom ho totiž nevezmú už nikde a jeho sláva je poriadne zašlá. Do života mu v tomto momente vstupuje aj 16 ročná dcéra Lea, ktorá po otcovi zdedila najmä nadanie na problémy. Paľo tiež skúša šťastie všade možne, postupne pochopí, že s poctivosťou a zodpovednosťou najďalej zájde. A že tie jeho šialené životné príhody a skúsenosti možno budú na niečo dobré. A nakoniec z neho bude snáď aj dobrý otec a partner. Teda ak stretne takú, ktorá ho donúti žiť monogamne. Alebo žeby ju stretol už dávno?

Lucia Pálfyová
Lucia Pálfyová
Helena Krajčiová
Lucia (40) hrá futbal za petržalský klub, no najradšej by s tým už sekla a usadila sa. To však robí škrt cez rozpočet jej rakúskemu strojenému partnerovi Evaldovi, ktorý by chcel z jej športového talentu ťažiť čo najdlhšie. V momente, keď Evald odmietne počúvať jej biologické hodiny a túžbu po svadbe, Lucia urobí razantný krok. Opustí svet futbalu a vracia sa do Trenčína. Nasťahuje sa k Pavlovi do bytu po babičke a v slabej chvíli kúpi miestnu krčmu Fatimu. Lucia sa musí zmieriť s novým životom, je majiteľkou krčmy. A musí ju udržať aj pri živote. Potrebuje pomocu od niekoho, kto by sa o ňu rád postaral.

Alena Molnárová
Alena Molnárová
Alžbeta Stanková
Dušanova milujúca manželka (35), žienka domáca, šikovná editorka a ustráchaná matka. Superžena, ktorá zvláda rodinu, domácnosť, aj kariéru. Dušana nekonečne miluje a podporuje vo všetkých jeho rozhodnutiach, aj keď jeho učiteľskej kariére až tak neverí. Napriek tomu je rada, že ostávajú v Trenčíne a ona môže tráviť viac času s rodičmi. Do toho sa snaží všemožne odhaliť tajomstvá svojho syna. No ju tento domáci život tiež nebaví a sama sa snaží nájsť novú cestu, ktorou by sa vydala.
Tomáš Molnár
 
Tomáš Molnár
Max Bolf
Dušanov a Alenin syn (14). Je zvyknutý na nekonečné sťahovanie a nové školy a predpokladá, že v novej škole bude mať výhody, pretože jeho otec je slávny hokejista. Nielen že mu otec prekazí tento benefit, ešte aj nastúpi na tú istú školu ako pedagóg, čo mu jeho spolužiaci dávajú celkom slušne vyžrať. Tomáš musí čeliť prvej láske, ale aj narušenému vzťahu s otcom a večným posmeškom od spolužiakov. Postupne sa však z chlapca Tomáša stane chlap.
 
Lea
 
Simona Kollárová
Paľova dcéra (16), ktorú otec nevidel dlhé roky. Až tak dlhé, že ju pri prvom stretnutí ani nespozná. Lea sa rozhodne z otca si vystreliť, zbalí ho a prinesie si ho domov, rovno pod nos jeho exmanželky. Lea uvidí v otcovom návrate do jej života šancu na väčšiu slobodu. Jablko však nepadlo ďaleko od stromu. Na ňu samú sa problémy lepia ako muchy na lep. Lea musí dokázať, že v nej je niečo viac ako len rebelujúca tínedžerka.
 
 
Vanda
Henrieta Mičkovicová
Paľova exmanželka (40), matka ich dospievajúcej dcéry Ley. Je jedna z mála, ktorá dokáže odhadnúť Pavlove lži a povedať mu presne to, čo si o ňom myslí. Je to zachovalá nádherná žena, ktorá keď prestane zvládať Leinu výchovu, vyexpeduje ju na pobyt k otcovi, no netrvá dlho a vezme si ju späť k sebe, aby nad ňou opäť mala kontrolu. No ani v jej na oko dokonalom živote nie je všetko zlato, čo sa blyští.
 
Evald
 
Thomas Kamenar
Luciin rakúsky strojený frajer (33), manažér ženského futbalového klubu v Petržalke. Aby Luciu udržal v klube čo najdlhšie, je schopný jej nasľubovať hory doly. No v žiadnom prípade sa nechce viazať a už vôbec nie, aby Lucia otehotnela a prestala hrať futbal.
 
Juraj Lohinský
 

Juraj Loj
Bývalý spolužiak hlavných hrdinov (40), namyslený boxer, ktorý to v športe dotiahol najďalej zo všetkých, no myslí mu to trochu pomalšie. Loho tiež bude musieť hľadať spôsoby, ako vylepšiť svoj život. Hlavne keď bude chcieť zapôsobiť na ženu svojho života a konečne si dokončiť maturitné vzdelanie.

(FOTO TV JOJ)