Na JOJku prichádza seriál Nový život, prinášame podrobnosti (VIDEO, FOTO)

Na JOJku prichádza seriál Nový život, prinášame podrobnosti (VIDEO, FOTO)

V úvode roka 6. januára 2020 prichádza na obrazovky JOJky rodinný seriál Nový život.

 ​Seriál majú pod palcom česko-slovenskí scenáristi. Petr Kolečko je autorom mnohých, najmä v Česku úspešných seriálov Most! Okresní přebor, Trpaslík, filmov Masaryk, Přes prsty, ale aj jojkárskeho seriálu Hrobári. Danica Hričová je zasa autorkou obľúbených slovenských seriálov Divoké kone, ZOO, Hotel, Vlci, Ministri...

O čom je seriál?

Traja 40-roční najlepší kamaráti – hokejista Dušan a futbalisti Pavol a Lucia - sa rozhodnú ukončiť svoje dobre rozbehnuté športove kariéry, každý z iného dôvodu - kvôli rodine, zraneniu, či len z túžby po zmene. Všetci traja sa ocitnú na začiatku ich nového života a musia si vybrať cestu, po ktorej sa ďalej poberú. Seriál sleduje, ako sa traja hrdinovia vyrovnávajú s veľkými životnými zmenami, ako sa mení ich vzťah k rodine a ako si konečne užívajú všetko, čo si kvôli profesionálnemu športu odopierali. Hlavnými predstaviteľmi sú: Helena Krajčiová, Milo Kráľ, Alexander Bárta, Henrieta Mickovičová, Alžbeta Stanková, Max Bolf, Jozef Vajda, Ján Jackuliak, Ivan Krúpa a mnohí ďalší

Odporúčame aj: Kto je kto v seriáli Nový život (FOTO)

Helena Krajčiová ako futbalistka Lucia, ktorá hrá futbal za petržalský klub, no najradšej by s tým už sekla a usadila sa.

Milo Kráľ ako Dušan Molnár - Úspešný hokejista, ktorý hrával všade po svete a jeho rodina ho ochotne nasledovala, až kým ich neprekvapí, keď im oznámi, že do ďalšej sezóny nenastúpi.

Alexander Bárta ako Pavol Cvikla - ​Futbalista, prúserár, ktorý má večne hlboko do vrecka.

​Ako samotná Hričová hovorí, oproti jej predošlým seriálom, na ktorých sa scenáristicky podieľala, ide o rodinný seriál s komediálnym potenciálom. "Je to komédia, ktorá vychádza zo životných situácií, zo životných stretov postáv. Rozoberá to, čo prináša život sám. Zvraty, ktoré sa vám naozaj môžu stať. Aj bizarné situácie prináša život," opisuje scenáristka Danica Hričová.

Odporúčame aj: Videoklip k seriálu Nový život naspieval Marián Čekovský, natáčal sa dva dni (VIDEO)

"Myslím, že je tam väčšia snaha o humor a v niektorých netradičných znázorneniach životných situácií je to miestami odvážnejšie. Z postáv ide príjemné ľudské teplo. Postavy sú z mäsa a kostí a dokážeme sa s nimi stotožniť," hovorí o Novom živote Kolečko.

Seriál Nový život štartuje 6. januára o 20:35.