Čo možno neviete o seriálovej novinke Spútaný motýľ - zaujímavosti zo zákulisia

Čo možno neviete o seriálovej novinke Spútaný motýľ - zaujímavosti zo zákulisia

Čo možno neviete o novom romantickom seriáli Spútaný motýľ, ktorý začala vysielať TV Doma:

* V seriáli nakrútenom na motívy rovnomenného románu tureckej spisovateľky Sümeyye Koç sa objaví celá plejáda známych tvárí. Okrem krásnej Ebru Şahin ako hlavnej ženskej hrdinke Reyyan (Garipova dcéra Burcu a prvá naozajstná priateľka plachého Osmana z Neželanej nevesty) určite stoja za zmienku aj Feride Çetin (Çiçek z Lásky a trestu) v úlohe Reyyaninej mamy Zehry alebo fešák Serdar Özer (diabolský Maksut z Kúska zo mňa či prokurátor Serhat zo Statočného a krásnej) ako jej slabošský strýko Cihan. A tešiť sa môžete aj na Cahita Göka (mladšie ja diabolského Kenana z Ezela) v úlohe Miranovho najlepšieho kamaráta Fırata, Güneş Hayat (Sultan z Kúska zo mňa) ako Esmu a v neskorších/novších častiach i na sympaťáka Barışa Yalçına (Birol z Lásky na druhý pokus) ako Mahfuza a Ayşegül Günay (Aytül z Nikdy ťa neopustím) ako Fusün.

Odporúčame aj: Kto je kto v novom seriáli Spútaný motýľ (FOTO)

* Málokto si všimol, že Miranovu sestru Elif v seriáli stvárnili dve rôzne herečky – pôvodne obsadenú Edu Elif Başlamışlı po pár častiach vystriedala známejšia Duygu Yetiş, ktorú si diváci v Česku i na Slovensku zamilovali v úlohe trošku strelenej lekárky Nisan v komediálnom seriáli Láska na prvú pomoc!

* Ak sa vám prostredie, v ktorom sa príbeh lásky Reyyan a Mirana odohráva, zdá povedomé, nemýlite sa - nakrúcalo sa totiž na rovnako mieste ako divácky mimoriadne úspešný seriál Sila - v Midyate, v historickom meste Mardin!