Love Island: Pozrite sa kto je kto (FOTO)

Televízia Markíza a Nova prinášajú reality šou Love Island, na ktorej skupina mladých ľudí zo Slovenska a Česka vo vile na Kanárskych ostrovoch si tri mesiace nielen užíva slnko, more a spoločné úlohy a hry, ale pod dohľadom televíznych kamier hľadá lásku svojho života. Pozrite sa, kto sú súťažiaci:

 Tomáš Foto: Markíza

Tomáš - Ukecaný barman

Ukecaný barman z Banskej Bystrice je spoločenský tvor, ktorý sa skamaráti s každým. Miluje párty a tráviť čas s kamarátmi, no ženy miluje ešte viac. Na prvý pohľad pôsobí ako sukničkár, no opak je pravdou a v skutočnosti je to romantik.

Tomáš má za sebou niekoľko vážnych vzťahov, no momentálne je nezadaný. Chcel by krásnu, múdru a starostlivú ženu, no je ťažké nájsť takú, ktorá by spĺňala jeho kritéria a bola preňho dokonalou.

Tomáš vyrastal v harmonickej rodine a bol odmalička vedený, aby z neho vyrástol pravý chlap. Vie loviť ryby aj opraviť čokoľvek v domácnosti. Jeho najväčším snom je žiť normálny život, mať dom, auto - a v prvom rade manželku. A keďže tú pravú zatiaľ nenašiel, užíva si plnými dúškami staromládenecký život.

 
Václav  Foto: Markíza

Václav - Sebavedomý drsniak

Mladý a fešný futbalista má snáď všetky vlastnosti, ktoré treba mať vo výbave. Pekný, úprimný, otvorený, vyšportovaný a s odzbrojujúcim šarmom. O svojom kúzle veľmi dobre vie a je to práve on, kto sa v prípade flirtu ujme vedenia. Václavovo sebavedomie na ženy pôsobí ako magnet. Nie je však isté, či je to pre nich atraktívne alebo odrádzajúce. Už po pár minútach zoznámenia sa nebojí opýtať otázky na telo a uviesť nejednu zo súťažiacich do rozpakov. Či ide o jeho taktiku alebo nie, to sa ešte ukáže!

Václav má celkom drsnú kožu. Aj vďaka tetovaniu jeho babičky je však isté, že má rodinné hodnoty vryté hlboko pod ňu. Sám pochádza z harmonickej milujúcej rodiny, takže podobné zázemie zrejme bude hľadať aj vo svojej budúcej partnerke. Otázkou ale zostáva, či to bude vo vile na Love Islande.

Gabriela  Foto: Markíza

Gabriela - Ľadová kráľovná

Gabriela na prvý pohľad pôsobí ako ľadová kráľovná, ale zdanie klame. Keď sa otvorí, je vrúcna a priateľská. Keďže je modelka, muži ju vnímajú väčšinou ako objekt a nie ako ľudskú bytosť. Jej budúci muž musí byť príjemný, kľudný, musí ju podporovať v tom, čo robí a milovať ju.

Trvá jej dlhšie než sa zamiluje a otvorí človeku, ale keď sa otvorí, je schopná obetovať láske všetko.

Simona  Foto: Markíza

Simona - Náročná

Simona je z Prahy a študuje teológiu na Karlovej Univerzite. Jej slabosťou aj záľubou je nakupovanie, míňa peniaze, ktoré nemá na veci, ktoré nepotrebuje. Najviac sa jej na sebe páčia prsia a pery.

Zbalí ju muž, ktorý jej ukáže luxus a intelekt. Ak by si mal deliť účty na platenie, bolo by to podľa nej antisexy. Vo vile odhaduje, že sa bude baviť s dievčatami a ohovárať tú, ktorá tam práve nebude. Jej posledný vzťah bol pred rokom, jej priateľ však zomrel.

 
Nathan Foto: Markíza

Nathan - Vtipkár

Futbalista Nathan má 25 rokov a je z Trnavy. Na Love Island sa prihlásil aj preto, že dlho nebol na dovolenke - jedine pracovne v Afrike, kde hral futbal. Tam sa mu veľmi páčilo, lebo nikto nič nemal, ale ľudia sú tam šťastní a spokojní.

Nathan o sebe hovorí, že má rád pekné baby a zamiluje sa každých päť minút. Vraj sa už vybúril, údajne lepšie v mladosti ako v 40-ke.

V minulosti mal hlavne staršie partnerky, imponujú mu dobrosrdečné typy žien, napríklad aj mamičky, lebo majú inak nastavené hodnoty a sú starostlivé.

Podľa Nathana majú dnešné mladé baby potrebu mať niekoho, kto niečo znamená. On však chce obyčajnú, prirodzenú a príjemnú babu, ktorá nebude mať chirurgické zákroky a nebude sa celé dni fotiť.

Martin  Foto: Markíza

Martin - Zahľadený do seba

Martin má 27 rokov, pochádza z dedinky Osek a je to zvárač a futbalista. Pred rokom sa rozišiel s priateľkou a keď videl reklamu na Love Island, prišlo mu to ako dobrý nápad. Keďže nemá s kým ísť na dovolenku, prihlásiť sa do šou bola praktická záležitosť, ktorá ho môže jedine obohatiť.

V rodine má ideálne vzťahové vzory - jeho rodičia aj starí rodičia sú spolu od mladosti a starší brat má dlhodobý stabilný vzťah. Martin je v tomto, skrátka, iný.

Martin o sebe tvrdí, že je „splachovací“ a nedáva veľmi najavo emócie. Napriek tomu si uvedomuje, že voľných a bezdetných žien už nie je veľa nazvyš.

 
Vilém Foto: Markíza

Vilém má 21 rokov, pochádza z Olomouca a je to študent, tanečník, podnikateľ. Sebavedomý a trochu drzý, nemá problém vyhlásiť sa za úspešného v tom, čo robí. Súťažne tancuje latinsko-americké tance, získal dokonca titul majstra republiky. Organizuje aj kurzy a individuálne lekcie.

Je náročný nielen na seba, ale aj na dievčatá. Tie sú v dnešnej dobe podľa neho krásne, ale zároveň nespoľahlivé. S randením má skúsenosti - hneď ako začne tancovať, je stredobodom pozornosti. Patrične to využíva a balí dievčatá práve na tanec.

So sebavedomím problém nemá. Tvrdí o sebe, že je najkrajší ryšavý chlapec v Olomouci.

Jan Foto: Markíza

Jan - Nevyspytateľný romantik

Jan má 32 rokov a je to pivovarník z Chebu. Okrem jeho práce ho bavia športy - plávanie, bicyklovanie a posilňovňa.
Má svoje skúsenosti s dlhodobými aj s krátkodobými vzťahmi, ale ešte nenašiel tú pravú. Práve to ho motivovalo prihlásiť sa, no zároveň to bola aj predstava dovolenky pri mori.

Jan má malého synčeka s expriateľkou, s ktorou boli spolu sedem rokov. Ona si však našla iného a vzťah ukončila.

Práve trávenie času s Janom a zároveň s jeho synčekom bolo problémom v jeho poslednom vzťahu. Ten mal s 24-ročnou priateľkou, ktorá ho chcela len pre seba a syn bol pre ňu záťaž.

Jan sa považuje za romantika a dobráka, ktorý na to často dopláca. Myslí si, že sa s ním ženy rozchádzajú práve preto, že sa príliš snaží. Jeho však baví plánovať večere a prekvapenia a keď je vo vzťahu, je v ňom naplno.

Pítr  Foto: Markíza

Pítr - Pohodový model
Model a vizuálny umelec z Pardubic, to je 25-ročný Pítr. V Česku podľa neho málokto nemôže tvrdiť, že sa živí modelingom a ani v jeho prípade to nie je jediná obživa. Živia ho aj videá.

Pítr hovorí, že kto nevie, ako to v šoubiznise a modelingu funguje, predstavuje si šialené veci. So smiechom objasňuje, že modeling neznamená, že sa model s modelkou na seba pri práci vrhnú, je to len ilúzia.

Za sebou má štvorročný vzťah, ktorý sa skončil preto, lebo nemal dostatočnú slobodu. Hoci expriateľku podľa vlastných slov miloval, vzťah radšej ukončil. Na Love Islande je pripravený nájsť možno aj svoju budúcu manželku. Vzhľad ženy je preňho síce dôležitý, ale nedrží sa typu. Ide o to, aby ho očarila osobnosťou.

Pítr je energický, miluje život a účasť v šou vníma ako novú iskru do života.

Petr  Foto: Markiza

Rómeo - workoholik

Svadobný fotograf Petr je z Karlových Varov a má 29 rokov. Od života chce všetko, prijíma aj dobré, aj zlé veci, lebo ho to posúva ďalej.

Posledný vzťah ukončil pred vyše mesiacom a opisuje ho ako talianske manželstvo. Hovorí o sebe, že je taký Romeo - stále musí byť zamilovaný a rád si žije vo svojej bubline. Málokedy si do nej niekoho pustí a keď už, tak je to veľmi intenzívne.

Svoj život prirovnáva ku kyvadlu. Dokáže sa extrémne zamilovať, čo opisuje ako šialené. V tomto smere sa však snaží na sebe pracovať. V minulosti vždy šiel zo vzťahu do vzťahu a musel mať otvorené vrátka, no už vie, čo od života chce.

Petr by chcel mať seriózny vzťah založený na dôvere a tešiť sa domov. Už od 16 rokov sníval o veľkej rodine, v čom vidí zmysel svojho života.

Tereza  Foto - Markíza

Tereza - Femme fatale

Tereza pochádza z Prahy, má 24 rokov a je to choreografka, tanečníčka a modelka. Do šou Love Island sa prihlásila zo zvedavosti. Jej partner by mal byť skôr iniciatívny typ človeka s láskou pre cestovanie.

Tereza je napriek krehkému vzhľadu dominantná a medzi ľuďmi vždy po čase strhne pozornosť na seba. Nerobí to však zámerne. Ego v jej živote nehrá rolu, snaží sa ho v sebe tlmiť a oceňuje, keď sa aj ostatní riadia skôr svojimi pocitmi a dušou.

Považuje sa za nekonfliktnú povahu a hoci v súkromí sa rada obklopuje intelektuálnymi ľuďmi, v šou neočakáva žiadne hlboké debaty.

 
Aicha  Foto- Markíza

Aicha - Feministka

Exotická modelka, žije v Bratislave, pôvodom je z Vranova nad Topľou a má 20 rokov. Do šou sa prihlásila z jednoduchého dôvodu - nikdy nebola zamilovaná a chcela by vyskúšať, či sa to vďaka Love Islandu zmení.

Aicha ešte nemala vážny vzťah, hoci už mala niekoho rada. Chcela by byť však zamilovaná tak, ako to čítala v romantických knihách.

Hovorí, že má nešťastie v láske, lebo normálni muži sa jej boja a tí, čo sa neboja, sú sebavedomí až po strop. Na mužov má vysoké nároky - jej ideál by mal byť vysoký a pekný športovec.

 
Mishala  Foto: Markíza

Mishala - Malá diablica

Mishala je z Prahy, má 28 rokov a považuje sa za feministku. Krásna speváčka si ide na Love Island hľadať potenciálneho partnera, výzor však pre ňu nie je prioritou. S tým pravým by si hlavne mala rozumieť a mať spoločné témy a záľuby.

Jej posledný vzťah trval tri roky a Mishala tvrdí, že jej okolie nechápalo, čo s bývalým priateľom robila. Podľa nej totiž nebol veľmi atraktívny.

Považuje sa za ambicióznu ženu, ktorá nemá problém sa mužovi odovzdať, ale trvá jej to. Nechce sa totiž sklamať a potrebuje čas, aby si muž získal jej dôveru. Záleží jej na tých správnych hodnotách a tvrdí, že v Prahe nie je muž, ktorý by sa mohol pochváliť, že ju mal na jednu noc.

 
Laura - Foto Markíza

Laura - Zlatíčko

Laura má 22 rokov a pochádza z dedinky Koš. Je študentka masmédií a influencerka. Na Love Island plánuje nájsť vzťah, po akom túži. Jednu vážnejšiu známosť už mala, no nebolo to ono.

S bývalým priateľom bola od 16 rokov a bol to divoký kolotoč - chvíľu boli spolu a chvíľu nie. Laura tvrdí, že po piatich rokoch už ani nevedela, či je to láska alebo zvyk. Napriek tomu, že s expriateľom tak dlho vydržala, nebol jej typ. Páčia sa jej vysokí, zarastení muži, ktorí sú výrazne maskulínni.

Na mužoch nemá rada chvastúnstvo, hoci ženou sa pochváliť môžu. Ona sama by však chlapa nikdy nelovila, nešla by za ním - má to byť naopak.

Laura je teplomilný typ a ťahá ju to do zahraničia. Posledné letá strávila v Amerike a na Cypre.