SURVIVOR: Medzi súťažiacimi sú mnohé celebrity - GoGo, známi športovci, moderátori, herci aj influenceri (FOTO)

Televízie Markíza a Nova prinášajú známu svetovú reality šou - Survivor.„Survivor je jednou z najväčších, najpopulárnejších a najúspešnejších reality šou na svete,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka TV Markíza. „Sme si istí, že všetkým súťažiacim poskytneme množstvo príležitostí, aby posunuli svoje limity a našli v sebe neočakávané schopnosti,“ dodala.

Z množstva prihlásených boli vybraní 4 Slováci a 8 Česi, ktorých čaká boj o prežitie na exotickom ostrove v Dominikánskej republike. Ďalších 12 súťažiacich je zostavených z radov známych osobností. Týchto 24 najrôznejších individualít bude na ostrove bojovať v rôznych hrách o prežitie v súťaži a celkové víťazstvo.

Slovenské celebritné farby budú reprezentovať najsledovanejší videomaker Daniel „GoGo“ Štrauch, víťazka 12. série reality šou Farma Xénia Gregušová, populárny MMA zápasník Gábor Boráros, futbalista a účastník reality šou Love Island Nathan Christián Dzaba a úspešná športovkyňa, 14-násobná šampiónka v karate Veronika Havlík.

Z českých celebrít túto výzvu prijali spevák, herec a moderátor Vojtěch Drahokoupil, slovenským divákom známy ako spolumoderátor online relácie Love Island Extra, herečka, speváčka a stand-up komička Iva Pazderková, youtuberka, blogerka a moderátorka Nikola Čechová, rozhlasový a televízny moderátor Tomáš Zástěra, finalistka kuchárskej súťaže MasterChef Česko Ta Thuy Dung alias Chili, herečka a speváčka Barbora Jánová, a napokon model, herec a bývalý futbalista Matěj Paprčiak.

Súťažiaci si budú musieť poradiť nielen so svojimi súpermi, nehostinnou tropickou džungľou, nedostatkom potravy, fyzicky náročnými úlohami, ale aj sami so sebou. Aby prežili, budú si musieť vlastnoručne postaviť bezpečné prístrešie, zabezpečiť si jedlo a vodu, naučiť sa zakladať a udržiavať oheň.

Aj moderátorská dvojica bude česko-slovenská. Slovensko bude zastupovať Martin Šmahel, ktorý je divákom TV Markíza dobre známy ako moderátor online relácie Farma X-tra. Českým sprievodcom šou bude ostrieľaný športový komentátor, moderátor a znalec bojových športov Ondřej Novotný.