Nová Farma sľubuje množstvo prekvapení: Drsnú reality šou bude prvý raz moderovať muž!

Nová Farma sľubuje množstvo prekvapení: Drsnú reality šou bude prvý raz moderovať muž! Foto: Markíza

Komičku Evu „Evelyn“ Kramerovú po štyroch sezónach na moderátorskom poste vystrieda obľúbený herec a hviezda seriálu Oteckovia Marek Fašiang.

Televízia Markíza pripravuje do jesennej televíznej sezóny aj v poradí už 14. sériu obľúbenej reality šou Farma. Divákom sa opäť predstaví v originálnom novom koncepte a s množstvom zaujímavých prekvapení. Jedným z nich je aj zmena na poste moderátora, komičku Evu „Evelyn“ Kramerovú po štyroch sezónach vystrieda populárny herec Marek Fašiang, ktorého si diváci zamilovali najmä ako „tatuša“ Tomáša v seriálovom hite Oteckovia.

„Úlohu moderátora som sa rozhodol prijať, pretože Farma patrí dlhé roky k najsledovanejším programom Markízy a je pre mňa česť a zároveň veľká profesijná výzva byť jej súčasťou. Presvedčila ma dôvera ľudí, ktorí za projektom stoja, nový formát tejto šou, ako aj fakt, že mám rád prírodu, zvieratá a hry. Najviac sa teším na natáčanie v exteriéri, konfrontácie s rôznymi typmi ľudí a na ochutnávku absolútne bio – eko homemade produktov, ktorými, dúfam, že ma farmári ponúknu,“ vyjadril sa Marek Fašiang, ktorý uplynulú jar zahviezdil aj vo veľkolepej tanečnej šou Let's Dance.

Evelyn berie zmenu pozitívne a teší sa na nové výzvy: „Boli to krásne štyri roky môjho života a som za ne televízii Markíza a najmä skvelým kolegom nesmierne vďačná. Je čas sa posunúť a inak ako zmenou sa posunúť nedá. Vnímam to ale ako mimoriadne priaznivú zmenu a projektu a môjmu nástupcovi držím palce.“

Marek Fašiang sa tak stane v poradí tretím a úplne prvým mužským moderátorom Farmy. V rokoch 2011 až 2017 sprevádzala divákov dianím na statku Kvetka Horváthová, počnúc 10. sériou v roku 2018 sa tvárou drsnej reality šou stala Evelyn.

„Farma patrí medzi naše najúspešnejšie a najdlhšie vysielané projekty. Každý rok formát osviežujeme novými témami a prvkami, aby sme podporili jeho divácku atraktívnosť, a inak tomu nebude ani v prípade jesennej, už neuveriteľnej 14. série. Jednou z týchto noviniek je aj zmena na poste moderátora, ďakujeme Evelyn za štyri skvelé sezóny Farmy, ktoré sme spolu zažili, a tešíme sa na prípadnú budúcu spoluprácu pri iných projektoch. Zároveň vítame Mareka Fašianga na palube Farmy a veríme, že si ho diváci obľúbia aj v tejto preňho netradičnej polohe,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.