Nový romantický seriál doprevádza titulná skladba s Richardom Müllerom (VIDEO)

Nový romantický seriál doprevádza titulná skladba s Richardom Müllerom (VIDEO) Foto: Prima

Česká mediálna skupina Prima prináša romantickú výpravnú seriálovú novinku Eliška a Damián. Na jeseň sa ňu môžu tešiť aj slovenskí diváci, ktorým ju prinesie televízny kanál Prima PLUS.

Novinka bude síce trochu rozprávkou, ale zároveň aj unikátnym výpravným pohľadom na to, čo prináša život naprieč stáročiami.

V titulnej skladbe, ktorá nesie názov Tahle jedna vteřina sa popri jej autorke a zároveň predstaviteľke hlavnej postavy Elišky - Emme Smetane predstavil aj Richard Müller.

Emma a Jordan prišli so svojou skladbou do Bratislavy za nikým iným, než Richardom Müllerom. Pieseň spolu nielen nahrali, ale pripravili aj spoločný videoklip. Ten sa nakrúcal v jednom z klubov na bratislavských Palisádach.

"Som veľmi spokojný ako s pesničkou, ktorá je podľa mňa skvelá, tak aj s videoklipom," zhodnotil Richard Müller.

Seriál prináša príbeh Elišky, ktorú hrá Emma Smetana. Tá žije v súčasnosti a postarať sa musí o zdedenú firmu. Damián, ktorého stvárňuje úspešný herec Robert Urban, naopak prichádza z roku 1758. Vďaka náhode vznikne elixír, s ktorým začína Damián cestovať časom a jeho cesty sa čím ďalej tým viac začínajú pretínať so životnou cestou Elišky.