Kto je kto v reality šou Jama levova (FOTO)

Kto je kto v reality šou Jama levova (FOTO) Foto: Markíza

Jednou z hlavných relácii televízie Markíza v aktuálnej sezóne je Jama levova. Reality šou prezentuje príbehy talentovaných, zručných a vynaliezavých Sloveniek a Slovákov, ktorí sa neboja zariskovať. Svoj priestor dostanú jednotlivci aj firmy so zaujímavým predmetom podnikania, s prekvapivým príbehom alebo s nezvyčajnými nápadmi. Toto je zostava porotcov - známych slovenských podnikateľov:

Foto: Markíza

Tatiana Ondrejková

Spoluzakladateľka a CEO úspešného cestovateľského portálu Pelikan.sk, prevádzkuje aj dva medzinárodné e-commerce obchody a patrí medzi najúspešnejšie podnikateľky na Slovensku.

 Juraj Fehervari

Zakladateľ najrýchlejšie rastúcej značky barefoot topánok na svete - Be Lenka. Unikátny produkt, globálny rast a firemná filozofia mu priniesli niekoľko prestížnych ocenení. V roku 2021 pridal do svojho portfólia inovatívnu dizajnovú barefoot značku Barebarics a retailovú sieť PLAN BE.

Foto: Markíza

Foto: Markíza

Milan Dubec

Podnikateľ, vizionár v IT oblasti, mediálny magnát a zároveň aktivista a filantrop, založil množstvo populárnych slovenských webov a služieb (Aktuality.sk, Pokec.sk, Azet.sk), je akcionárom spoločnosti Ringier Slovakia Media.

Igor Rattaj

Úspešný slovenský podnikateľ a akcionár v spoločnosti Tatry Mountain Resorts, najväčší investor v rámci voľnočasových aktivít a turizmu nielen na Slovensku.

 Foto: Markíza

Foto: Markíza

Igor Kolla

V roku 1990 založil úspešnú telekomunikačnú spoločnosť Antik Telecom, jeho podnikateľské aktivity sa neskôr rozšírili aj za hranice Slovenska, najmä do Ázie, je tiež vizionárom, ktorý stojí za viacerými inovatívnymi projektami.