Joj Cinema prinesie viacero kinohitov: 50 odtieňov sivej a ďalšie

 

Na jeseň pôjdu na JOJ Cinema tieto premiérové filmové tituly:

Ľadová sezóna
Jeden z najnovších animákov prináša príbeh ľadového medveďa Norma, ktorý je úplne iný ako všetci ostatní predstavitelia jeho druhu. Najradšej má zábavu a na bežné medvedie normy kašle. Všetko sa zmení, keď sa blízko jeho domova rozhodne jeden projektant postaviť luxusný obchodný dom. Norm vyráža do New Yorku, aby tomu zabránil.

Päťdesiat odtieňov sivej
Dnes už sa táto kniha radí ku kultovým. V predajnosti predbehla legendárneho Harryho Pottera a dočkala sa aj filmového spracovania. Prináša príbeh lásky mladej a naivnej Anastázie, ktorá sa zamiluje do milionára Christiana Greya. Má to však jeden háčik, Christian nefandí tradičnej láske a neskúsená Anastázia vďaka nemu objavuje svet, o akom netušila. Je to svet plný vášne, ale aj utrpenia.

Bohovia Egypta
Trón egyptského vládcu obsadil nemilosrdný boh temnoty Set. Kedysi mierumilovné impérium sa kvôli nemu zmieta vo vojne, chaose a strachu. Setovej krutovláde vzdoruje len hŕstka odvážnych povstalcov. Prekvapivé spojenectvo s cieľom zosadiť Setovu vládu uzavrie zlodej Bek a mocný boh Horus. Podarí sa im zvíťaziť?

Londýn v plameňoch
V prvej časti teroristi dobyli Biely dom, tentoraz sa zmocnia Londýna. Na pohreb britského premiéra prichádzajú lídri celého sveta a padnú rovno do pasce teroristov. Drvivý útok na mesto zanechá za sebou mnoho obetí. Hrozivej situácií sa stavia tajný agent, ktorého stvárňuje skvelý akčný herec Gerard Butler.

The Dressmaker
Dramatická komédia v hlavnej úlohe so skvelou Kate Winslet, ktorá hrá Tilly. Tá sa vracia do rodného mestečka v Austrálii, odkiaľ musela ako dieťa ujsť pre obvinenie z vraždy. Vracia sa so svojím šijacím strojom a zmyslom pre módu. Aj keď ju väčšina obyvateľov stále preklína, ona je odhodlaná odhaliť, čo sa kedysi naozaj stalo...