Na čele redakcie Život je zmena

Na čele redakcie Život je zmena Foto. Aktuality.sk

Podľa informácií Omédiách.com v redakcii končí šéfredaktorka a web časopisu sa stal súčasťou Aktuality.sk.

 

 

Foto: RASZ redakcie týždenníka Život odchádza šéfredaktorka Renáta Klačanská. Aktuality a Život majú spoločného vydavateľa Ringier Axel Springer Slovakia.

„Šéfredaktorka týždenníka Život Renáta Klačanská na základe vlastného rozhodnutia končí 30. mája 2017 svoje pôsobenie vo vydavateľskom dome Ringier Axel Springer Slovakia," potvrdil pre Omédiách.com riaditeľ vydavateľstva Milan Dubec. Zastupujúcim šéfredaktorom týždenníka Život sa stáva šéfredaktor Aktuality.sk Peter Bárdy, pozíciu zástupkyne šéfredaktora bude zastávať Roberta Karpinská.

S Aktuality.sk má Život viac spoločného. Web život.sk je už istý čas presmerovaný na aktuality.sk ako podsekcia s adresou zivot.aktuality.sk.

 

Klačanská pracovala ako redaktorka a moderátorka v Slovenskej televízii, v Plus 7 dní a v TV JOJ. Do spoločnosti Ringier prišla v roku 2003, pôsobila ako šéfredaktorka Eurotelevízie. V tom istom roku prevzala aj vedenie týždenníka Život.

„Rád by som Renáte Klačanskej poďakoval za spoluprácu a dlhoročné profesionálne nasadenie. Za 15 rokov, počas ktorých úspešne viedla redakciu Života, sa tento titul vyprofiloval na jeden z najstabilnejších a najziskovejších produktov vydavateľského domu Ringier Axel Springer Slovakia. Renáte želám veľa úspechov v ďalšom profesionálnom pôsobení aj v osobnom živote," napísal Dubec.