Mediálny dom KOŠICE:DNES má novú šéfku

Mediálny dom KOŠICE:DNES má novú šéfku Foto: KOŠICE:DNES

 Od nového roka dochádza ku zmene na pozícii generálneho riaditeľa KOŠICE:DNES.

 Doterajšieho generálneho riaditeľa mediálneho domu Lukáša Hraňa strieda Alena Černá.

Alena Černá bola v minulosti generálnou riaditeľkou skupiny BAUER MEDIA v Českej republike. „Pozíciu generálnej riaditeľky BAUER MEDIA opustila z vlastného rozhodnutia v roku 2016 v situácii, kedy vydavateľstvo dosiahlo najvyšší zisk za posledných 5 rokov (zisk cez 140 miliónov českých korún za rok 2015). Od dnešného dňa povedie Alena Černá tím KOŠICE:DNES, najväčšieho lokálneho mediálneho domu na Slovensku," píše vydavateľstvo v tlačovej správe.

„Pozícia generálnej riaditeľky KOŠICE:DNES je pre mňa príležitosťou uplatniť nadobudnuté skúsenosti v novom prostredí a viac pracovať s elektronickými médiami," povedala Alena Černá.

Lukáš Hraňo, ktorý riadil mediálny dom od jeho vzniku v roku 2014, prechádza na inú pozíciu v rámci skupiny KRATKY GLOBAL. Spoločnosť novú pozíciu nekonkretizovala.

Mediálny dom KOŠICE:DNES v Košiciach tvorí denník KOŠICE:DNES, lokálna televízia KOŠICE:DNES (bývalá TV NAŠA), portál www.KOSICEDNES.sk a spolupracuje s regionálnym Rádiom KISS. KOŠICE:DNES patrí do skupiny KRATKY GLOBAL.