William a Kate použili na vianočné prianie rodinnú fotografiu z Jordánska (FOTO)

Britský princ William a jeho manželka Kate ako tohtoročné vianočné prianie vybrali rodinnú fotografiu zhotovenú počas cesty do Jordánska. Na svojich internetových stránkach o tom informovala britská spravodajská stanica BBC. Priania posielajú priateľom, spolupracovníkom a nadáciám, s ktorými spolupracujú.

Fotografia vznikla kdesi v púštnej krajine. Vojvodkyňa z Cambridge je oblečená v dlhých letných šatách v khaki farbe a šaty má aj princezná Charlotte. Princ William, vojvoda z Cambridge, má na sebe rovnako ako princovia George a Louis šortky a tričko s golierom. Kto fotografiu zhotovil, William a Kate neuviedli, nie je ani jasné, kedy presne vznikla.

Vlani kráľovská rodina pre fotografiu určenú ako vianočné prianie pózovala na balíku slamy pred hromadou dreva vo svojom vidieckom sídle v grófstve Norfolk.

Snímok, ktorý poslúži ako vianočné prianie, zverejnili aj následník trónu princ Charles s manželkou Camillou. Fotograf Sam Hussein ich zachytil v júni na dostihoch v Ascote. Charles, ktorý má na hlave cylinder a na tvári rúško, pomáha Camille nasadiť jej rúško farebne zladenú so svetlými šatami.