Patrícia Vittek je vydavateľkou. Kúpila si magazín OK! Slovensko

Patrícia Vittek je vydavateľkou. Kúpila si magazín OK! Slovensko

 Manželka známeho futbalistu a speváčka si kúpila časopis o celebritách. Rozhodla sa tak, pretože jej „písanie, blogovanie a svet šoubiznisu boli vždy blízke."

 

 

"Stala som sa novým držiteľom licenčných práv na vydávanie magazínu OK!," oznámila v tlačovej správe Patrícia Vittek kúpu slovenskej licencie magazínu o celebritách. „Moji fanúšikovia na sociálnych sieťach a priatelia mi už dávno hovorili, že by som mala začať písať. No a potom, čo som mala tú česť byť na druhej strane barikády, budem mať konečne možnosť ukázať, že o známych osobnostiach, či senzáciách sa dá písať slušne a nebulvárne, tak, aby magazín nikoho neurážal, ale pravdivo informoval ľudí, ktorí sa o dianie v šoubiznise zaujímajú," povedala majiteľka slovenskej verzie magazínu OK!.

Foto: Archív PV

Šéfredaktorkou mesačníka OK! Slovensko naďalej zostáva Daniela Vidová.

Vydavateľstvo OK! Magazin Slovakia povedie Miriam Šramová, ktorá v minulosti pracovala v spoločnostiach Pivovary Topvar, US Steel Košice, v redakciách mesačníka La Femme a webnoviny.sk.

OK! je celosvetový lifestylový magazín o celebritách s vyše 40 miliónmi čitateľov z viac ako 20 krajín sveta. Jednotlivé mutácie sa mierne líšia periodicitou, či obsahovou koncepciou.

Jeho prvé číslo vyšlo v apríli 1993 vo Veľkej Británii. Prvé číslo slovenskej mutácie OK! vyšlo v októbri 2008. Momentálne redakcia tvrdí, že vychádza v mesačnom náklade 27 000 kusov. Magazín nie je v audite predaja ABC SR. Posledným vlastníkom bola spoločnosť Časopis so sídlom v Leviciach.