Vydavateľ Nového Času vydáva Mojsejovi knihu

Vydavateľ Nového Času vydáva Mojsejovi knihu Foto: Ringier

"Kniha Vytriezvenie nie je bulvárne svedectvo, ale skôr úprimné priznanie," tvrdí vydavateľstvo.

 

 

Braňo a Nora Mojsejovci boli roky pre bulvárne médiá magnetom. Televízie s ich reality šou posúvali hranice vkusu, ale aj sledovanosť. Rovnako, témy o bizarnej dvojici mali vplyv na čítanosť pri bulvárnych denníkoch. Kniha Vytriezvenie je už v online predaji.

Aktuálne sa vydavateľ Nového Času rozhodol vydať knihu o alkoholizme Mojseja. „Vytriezvenie je autobiografia Braňa Mojseja, Ide o otvorenú spoveď o živote spätom s alkoholom," píše spoločnosť Ringier Axel Springer Slovakia.

„Vytriezvenie prináša doteraz nepublikované najtemnejšie tajomstvá alkoholika Mojseja. Prečo začal už v puberte chľastať, čo sa odohráva za múrmi psychiatrií a protialkoholických liečební, kto sú alkoholici v šoubiznise, prečo spáchal samovraždu, kto ho chcel kompromitovať žúrom s prostitútkami? Vytriezvenie je kniha o človeku, ktorý sa cez triezvenie z alkoholu vyrovnal aj so vzťahmi vo svojom okolí, k ženám – i so vzťahmi v našom šoubiznise," takto opisuje knihu v tlačovej správe vydavateľ, kde zároveň píše, že nejde o „bulvárne svedectvo."