Vo vedení vydavateľstva Nového Času sú zmeny

Vo vedení vydavateľstva Nového Času sú zmeny Foto: RAS SK

Z vydavateľstva Ringier Axel Springer Slovakia odchádza doterajší finančný riaditeľ Martin Mihálik.

 

 

Martin Mihálik„Martin Mihálik sa rozhodol z osobných dôvodov ukončiť svoje pôsobenie vo vydavateľstve, pričom až do konca decembra bude pôsobiť vo vydavateľstve za účelom zabezpečenia hladkého priebehu všetkých operácií súvisiacich s odovzdávaním agendy," píše vydavateľstvo v tlačovej správe.

 

Mihálik je vo vydavateľstve takmer 17 rokov. Od roku 1998 zastával niekoľko pozícií na finančnom oddelení a v roku 2004 sa stal finančným riaditeľom spoločnosti.

 

Peter HollýNa jeho miesto bol vymenovaný Peter Hollý.

Hollý v minulosti pracoval vo viacerých auditorských spoločnostiach ako Ernst&Young, Deloitte a spoločnosť Arthur Andersen. Do vydavateľstva prichádza zo spoločnosti Ernst&Young, kde zastával pozíciu Audit Senior Manager.

 Spoločnosť Ringier Axel Springer Slovakia je najväčší multimediálny vydavateľský dom na Slovensku. Vydáva denník Nový Čas. Vo svojom portfóliu má aj magazíny,knihy, online portály. Od decembra 2010 vlastní vydavateľstvo Ringier Axel Springer Slovakia 70 %-ný podiel v spoločnosti Azet.sk, ktorá je jednotkou na slovenskom internetovom trhu.

Foto: RAS SK