Vydavateľstvo Hospodárskych novín má zmeny vo vedení

Vydavateľstvo Hospodárskych novín má zmeny vo vedení Reprofoto Mafra Slovakia

Vydavateľstvo MAFRA Slovakia, ktoré patrí Agrofertu Andreja Babiša, pristúpilo k personálnym zmenám v predstavenstve a na niektorých ďalších pozíciách.

 


Novým podpredsedom predstavenstva sa stal výkonný riaditeľ Vladimír Mužík, novým členom predstavenstva je riaditeľ pre obsah Ivan Hamšík.
MAFRA Slovakia má aj nového finančného riaditeľa. Stal sa ním Martin Mihálik, ktorý do vydavateľstva prešiel zo spoločnosti Deutsche Telekom Shared Services.

 

Mihálik predtým pôsobil niekoľko rokov ako finančný riaditeľ a člen predstavenstva Ringier Axel Springer Slovakia a Azet.sk.

Ďalšou zmenou vo firme je nový šéf marketingu Peter Hajnala. Ten naposledy zastával pozíciu riaditeľa komunikácie a marketingu na slovenskom ministerstve poľnohospodárstva a rozvoja vidieka a predtým pôsobil v televíziách Markíza a TA3.

Vydavateľstvo MAFRA Slovakia (predtým Ecopress) pôsobí na slovenskom trhu od roku 1992. MAFRA Slovakia je členom skupiny Agrorert Andreja Babiša.
Vydáva ekonomický denník Hospodárske noviny a odborné tituly z oblasti zdravotníctva, marketingu a reklamy, hotelierstvo a gastronómia, obchodu a zdravého životného štýlu.