Vydavateľstvo Nového Času má nového člena vedenia

Vydavateľstvo Nového Času má nového člena vedenia Foto: RAS SK

Do vedenia spoločnosti Ringier Axel Springer Slovakia (RAS SK) nastupuje Alexander Móži, ktorý bol vymenovaný na pozíciu Chief Video Officer.

Ako člen manažmentu bude na novovytvorenom poste zodpovedný za realizáciu a ďalší rozvoj video stratégie, píše vydavateľstvo v tlačovej správe.

Spoločnou video platformou všetkých online produktov RAS SK je portál Tivi.sk.

Alexander Móži pracoval ako account a sales director, neskôr sa venoval predovšetkým marketingovému consultingu v oblasti realít. Do vydavateľského domu prichádza zo spoločnosti Zaraguza, kde v posledných rokoch pôsobil na pozícii Client Service Director.

„Oblasť online videa a video inzercie považujeme za veľmi perspektívnu, a preto chce byť RAS SK lídrom v produkcii short-form videa na slovenskom trhu. Verím, že v osobe Alexandra Móžiho sme získali člena manažmentu, ktorý nám túto stratégiu pomôže efektívne zrealizovať," povedal Milan Dubec, generálny riaditeľ Ringier Axel Springer Slovakia.

„Video je momentálne najrýchlejšie rastúci segment online marketingu, ktorý marketérom prináša obrovské možnosti. Našou ambíciou nie je iba implementovať aktuálne svetové trendy, ale aj vytvárať vlastné riešenia pre lokálny trh," povedal Alexander Móži.