Na Vianoce 4ka ešte výhodnejšia! Štvorkári získajú za prenos čísla produkty TO. za polovicu až na šesť mesiacov

Na Vianoce 4ka ešte výhodnejšia! Štvorkári získajú za prenos čísla produkty TO. za polovicu až na šesť mesiacov

Začali sa Štvorkárske Vianoce! Štvrtý mobilný operátor oddnes ponúka svojim zákazníkom benefity, aké tu ešte neboli. Každý zákazník, ktorý si od 9.11.2016 do 30.4.2017 požiada o prenos telefónneho čísla do 4ky spolu s produktom TO. alebo si číslo do 4ky už preniesol v minulosti, získa ľubovoľný produkt TO. za polovičný poplatok, a to bez akejkoľvek viazanosti.

Bonus, v podobe produktu TO. za polovicu do konca apríla, získajú všetci zákazníci, ktorí si oddnes do konca apríla do 4ky prenesú číslo a aktivujú si niektorý z produktov TO. Navyše, 4ka ako jediný operátor ponúka zvýhodnenú ponuku aj pre zákazníkov, ktorí si číslo do 4ky už preniesli v minulosti. „Nechceme nikoho diskriminovať, ak ste si k nám preniesli číslo kedykoľvek, aj pred rokom, tento darček dostanete tiež. Dovolím si tvrdiť, že s takouto vianočnou ponukou na Slovensku ešte nikto nikdy neprišiel. TO. za polovicu získajú Štvorkári s preneseným číslom pri prvej aktivácii TO., ako aj pri ďalšej automatickej obnove ľubovoľný počet krát, až do 30. 4. 2017. Je jedno, či jeden mesiac zákazník využije napríklad TO.10 a ďalší mesiac napríklad TO.∞, zľava platí na všetky produkty TO. ako aj ich kombinácie počas uvedeného obdobia," vysvetľuje riaditeľ divízie obchodu a marketingu mobilných služieb SWAN Mobile, a. s., Peter Helexa.

Bonus za prenos čísla bude platiť pre všetky produkty z radu TO. Zákazník s preneseným číslom za ne do konca apríla teda zaplatí polovicu, a to:

TO.10 = 5 eur
TO.15 = 7,5 eura
TO.∞ = 15 eur
TO.nacesty S = 5 eur
TO.nacesty L = 10 eur

O prenos telefónneho čísla môže zákazník požiadať na viac ako 1500 pobočkách Slovenskej pošty alebo prostredníctvom e-shopu www.4ka.sk.

Skrátka neobídu ani noví zákazníci bez prenosu čísla

4ka nezabúda ani na tých zákazníkov, ktorí si číslo nepreniesli alebo o prenos nemajú záujem. Ak si kúpia novú SIM kartu Moja 4ka spolu s niektorým z produktov TO., 4ka im dá prvý poplatok za polovicu.

Navyše každý nový zákazník, ktorý si od 09. 11. 2016 až do 30. 4. 2017 kúpi novú SIM kartu Moja 4ka cez e-shop a k nej akýkoľvek produkt z radu TO., získava možnosť vybrať si svoje vlastné výnimočné číslo úplne zadarmo z limitovaného počtu 4 444 originálnych čísel, kde pôvodná cena jedného čísla je až 44 Eur. Nový Štvorkár tak ušetrí až 44 eur a zároveň sa bude môcť pochváliť novým pekným číslom.

WiFi na rok všade so sebou

Štvrtý mobilný operátor oddnes začína v rámci vianočnej nádielky ponúkať aj ďalšie dve novinky z radu TO. TO.naRok100 a TO.naRok200 budú môcť získať všetci zákazníci, ktorí si kúpia novú SIM kartu Moja4ka spolu so zariadením (4G WiFi routerom) Huawei E5577.

To.naRok100 obsahuje 360 GB dát vo vlastnej sieti 4ka a 12 GB dát v národnom roamingu na 365 dní. Zákazník za tento produkt spolu so zariadením Huawei E5577 zaplatí jednorázovo iba 100 eur. O internet tak má zákazník na celý rok postarané. S TO.naRok200 zákazník získa za 200 eur 1200 GB dát vo vlastnej sieti 4ka a 12 GB dát v národnom roamingu na celý rok. Volania a SMS nie sú pri týchto produktoch blokované, čiže zákazník môže zo SIM karty aj telefonovať a posielať SMS za ceny podľa platného cenníka, teda za 0,04 eura/min. do všetkých sietí v SR a v rámci EÚ.

„Značná časť našej zákazníckej bázy aktívne využíva naše dátové služby. My sme si vedomí, že dáta sú v súčasnosti alfou a omegou telekomunikačných služieb a preto dávame našim zákazníkom pod vianočný stromček možnosť dátovať kedykoľvek, kdekoľvek a hlavne za perfektnú cenu, ktorú zaplatia na rok v balíku aj so super zariadením pre dobu dátovú. Vďaka 4G WiFi routeru Huawei E5577 budú mať rýchly prístup na internet pre svoje WiFi zariadenia neustále so sebou, napríklad v aute, alebo v dočasnej kancelárii či nájomnom byte, a nebudú sa tak musieť spoliehať na cudzie internetové pripojenie. Veríme, že aj tento náš krok Štvorkári ocenia, že na Vianoce sme si pre nich pripravili naozaj hodnotné novinky," doplnil P. Helexa.

Po skončení jedinečnej ponuky TO.naRok100, zákazníkovi bude automaticky aktivovaná služba TO.nacesty S s automatickou obnovou. Ak zákazník používal TO.naRok200, získa mať TO.nacesty L s automatickou obnovou. Podmienkou je, aby mal v daný deň obnovy, t.j. v deň ukončenia 365-dňovej lehoty alebo vyčerpania definovaného objemu dát, na SIM karte dostatočný kredit na zaplatenie jedného z produktov TO.nacesty S alebo L.

Produkty TO.naRok si budú môcť zákazníci aktivovať na vybraných 50 pobočkách Slovenskej pošty.