RTVS dostala nový jarný vizuál

03.04.2013 17:24 | Tlačové správy | RTVS

RTVS po Veľkej noci spustila nový vizuál na sezónu jar – leto 2013. Po úspešnom uvedení identu na vianočné a zimné obdobie sme sa rozhodli pokračovať v čarovnom mikrosvete aj na jar. „Je dôležité ponúknuť divákom atraktívny obal, do ktorého „balíme" náš program.

Nový jarný vizuál je jedným z krokov ku komplexným zmenám, ktoré pripravujeme," povedal generálny riaditeľ RTVS Václav Mika.

Odlišným umeleckým prístupom chceme v prípade nového vizuálu RTVS vyvolať emócie a osloviť širšiu divácku, ale aj poslucháčsku základňu. „Našim divákom by sme radi priniesli pocit tepla a jari aspoň prostredníctvom televíznej obrazovky a vysielania RTVS. Cez zaujímavé výtvarné stvárnenie a princíp POP-UP (3D leporelo) chceme spoločne pracovať na vytvorení diváckeho návyku a emócií," povedala riaditeľka sekcie marketingu a komunikácie Daša Matušíková.

Vysielanie Jednotky ozvláštnia jingle, ktoré ponúknu pohľady na prežívanie rôznych životných situácií v rodine, či medzi priateľmi so zaujímavými pohľadmi na Slovensko. Na Dvojke budú jingle zamerané na jednotlivca a jeho individuálne záujmy.

Kreatívny koncept nového vizuálu vznikol v internom tíme. Na jeho realizácii RTVS spolupracuje s externým dodávateľom Vertex Creation.

Na koncertoch bez mobilu, aj tak padali na festivale Pohoda rekordy

1. Na koncertoch bez mobilu, aj tak padali na festivale Pohoda rekordy

Orange a festival Pohoda idú ruka v ruke už osem rokov k stále vydarenejším ročníkom tohto obľúbeného festivalu. Tento rok však návštevníci nezdieľali len jedinečnú atmosféru, hudbu či zážitky s priateľmi, ale aj myšlienku o zodpovednom používaní telefónu či podporu ekologického recyklovania elektro-odpadu. Štatistiky sú aj tento rok plné rekordov.

Ten chlapec jej môže zničiť život!

2. Ten chlapec jej môže zničiť život!

Občas sa ocitnete v situácii, ktorá môže radikálne zmeniť váš život. Nielen týždne a mesiace, ktoré prídu. Ale celý váš život...

Začal sa súd s Ruskom a Kočnerom za falšovanie zmeniek televízie Markíza

3. Začal sa súd s Ruskom a Kočnerom za falšovanie zmeniek televízie Markíza

Dnes začalo súdne pojednávanie s exministrom hospodárstva a bývalým riaditeľom televízie Markíza Pavlom Ruskom a kontroverzným podnikateľom Marianom Kočnerom v kauze falšovania štyroch zmeniek vystavených na sumu v celkovej výške takmer 69 miliónov eur, ktorých preplatenie vymáhala aj od Markízy jedna z Kočnerových firiem.

Najlepšie zarábajúcim filmom všetkých čias sa stal Avengers: Endgame (VIDEO)

4. Najlepšie zarábajúcim filmom všetkých čias sa stal Avengers: Endgame (VIDEO)

Pozrite si aktuálny rebríček najlepšie zarábajúcich filmov v histórii.

Novým stratégom Mayer/McCann Erickson sa stal Martin Kozár

5. Novým stratégom Mayer/McCann Erickson sa stal Martin Kozár

O júla tohto roku pôsobí na pozícii Head of Strategy reklamnej agentúry Mayer/McCann Erickson Martin Kozár.

Ministerka kultúry vymenovala nových členov Rady Slovenského filmového ústavu

6. Ministerka kultúry vymenovala nových členov Rady Slovenského filmového ústavu

Rada Slovenského filmového ústavu má nové zloženie. Ministerka kultúry Ľubica Laššáková vymenovala štyroch nových členov.

Fico: Hlavnú vinu na stave slovenskej spoločnosti nesú slovenské médiá

7. Fico: Hlavnú vinu na stave slovenskej spoločnosti nesú slovenské médiá

Predseda Smeru-SD dnes pobúril článok Nového Času, na facebooku opäť kritizuje slovenské médiá.

Ukrajinský prezident navrhol výmenu novinára Vyšynského za Sencova

8. Ukrajinský prezident navrhol výmenu novinára Vyšynského za Sencova

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj dnes navrhol výmenu novinára Kyryla Vyšynského väzneného v Kyjeve za režiséra Oleho Sencova odsúdeného v Rusku na dvadsať rokov.

Na komunikačnom oddelení v Tescu sú zmeny

10. Na komunikačnom oddelení v Tescu sú zmeny

Na komunikačnom oddelení spoločnosti Tesco Slovensko došlo k viacerým zmenám.