Rodina Radlerov 0,0% Light sa rozrastá o ďalšie novinky

16.04.2018 15:33 | Tlačové správy | Heineken

Do rodiny Radlerov 0,0% Light značky Zlatý Bažant pribúdajú dve obľúbené príchute so zníženým obsahom cukru a nulovým obsahom alkoholu. Spríjemnite si ranný beh, posedenie s priateľmi, ale aj blížiace sa letné obdobie s osviežujúcimi novinkami Zlatý Bažant Radler 0,0% Citrón – Baza – Mäta Light a Zlatý Bažant Radler 0,0% Levanduľa & Čierna Ríbezľa Light.

Zlatý Bažant Radler 0,0% Citrón – Baza – Mäta Light v sebe ukrýva dokonalú harmóniu sviežich chutí citróna, bazy a mäty. Toto 100% -ne prírodné ovocné osvieženie obsahuje o 30% menej cukru v porovnaní s klasickou verziou, a to bez obsahu akýchkoľvek umelých sladidiel, farbív alebo konzervantov. Celková hodnota cukru je 6,2 g na 100 ml, čo predstavuje približne polovičné množstvo cukru v porovnaní s „bežnými sladenými nápojmi“. Zlatý Bažant Radler 0,0% Citrón – Baza – Mäta Light je vďaka svojmu prírodnému zloženiu a zníženému obsahu cukru určený pre všetkých aktívnych ľudí, ktorí sledujú zloženie svojej stravy a kladú dôraz na znižovanie podielu cukru.

Názov: Zlatý Bažant Radler 0,0% Citrón – Baza – Mäta Light
Objem: 500 ml
Obsah alkoholu: 0,0 %
Odporúčaná cena v maloobchodných sieťach: 0,92 Eur

Ak preferujete niečo ovocnejšie, máme pre Vás Zlatý Bažant Radler 0,0% Levanduľa & Čierna Ríbezľa Light, ktorá Vás dostane svojou ríbezľovou chuťou. Novinka predstavuje spojenie dvoch nezameniteľných chutí - voňavej levandule a sviežej ríbezle so zníženým obsahom cukru a to až o 30%. Celková hodnota cukru je 4,7 g na 100 ml, čo predstavuje približne polovičné množstvo cukru v porovnaní s „bežnými sladenými nápojmi“. Vychutnajte si 100% prírodný nápoj bez obsahu umelých sladidiel, farbív a konzervantov inšpirovaný tradičnými receptami domácich sirupov našich starých mám.

Názov: Zlatý Bažant Radler 0,0% Levanduľa & Čierna Ríbezľa Light
Objem: 500 ml
Obsah alkoholu: 0,0 %
Odporúčaná cena v maloobchodných sieťach: 0,92 Eur

„Konzumenti sa čoraz viac zameriavajú na zdravý životný štýl, čo odráža aj ich preferencie pri stravovaní a výbere nápojov. Produktový rad Radler 0,0% Light zohľadňuje okrem 100% prírodnosti, nulový obsah alkoholu a znížený obsah cukru a to až o 30% v porovnaní s klasickou verziou. Nechceme robiť kompromisy ani na chuti našich produktov, ani na ich 100% prírodnom zložení, preto sme ubratý cukor nenahradili umelým sladidlom, naše radlery sladíme výhradne prírodným cukrom – sacharózou. Zároveň sme ostali verní príchutiam, ktoré sú inšpirované tradičnými receptami našich starých mám a u našich konzumentov sa tešia veľkej obľube,“ uviedol brand manažér značky Zlatý Bažant Radler Matúš Benža. Obsah cukru či už v strave alebo nápojoch je dnes veľmi diskutovaný. Radlery Zlatý Bažant obsahujú široké spektrum prírodných cukrov – okrem sacharózy, glukózy a fruktózy obsahujú aj maltózu. Glukóza a fruktóza pochádzajú z ovocných štiav, pričom maltóza, nazývaná aj sladovým cukrom, sa získava priamo z jačmeňa.

Obe novinky sú dostupné v 500 ml plechovkách v maloobchodných sieťach za odporúčanú cenu 0,92 Eur/ks.

Otvára sa druhý ročník O2 Športovej akadémie Mateja Tótha, umožní vznik akadémií na ďalších 40 školách

Popri tvrdej príprave na majstrovstvá Európy sa olympijský víťaz a majster sveta v chôdzi na 50 kilometrov Matej Tóth venuje aj športovej príprave mladej generácie v O2 Športovej akadémii Mateja Tótha.

Knižný kompas. Nový projekt pre milovníkov kníh

Máte radi knihy? Nezostáva vám však veľa času, keďže každodenných povinností pribúda?

Daniel Krajcer mieri do médií

Bývalý redaktor a moderátor televízie Markíza a bývalý minister kultúry Daniel Krajcer sa vracia do médií.

Ministerstvo kultúry má novú šéfku komunikačného oddelenia

Poradcom ministerky kultúry Ľubice Laššákovej je bývalý novinár a hovorca.

RTVS hľadá nových redaktorov aj moderátorov

RTVS hľadá nových ľudí.

EP odsúdil vraždu Kuciaka, vyzval k ochrane novinárov v Európe

Europoslanci prijali rezolúciu, v ktorej odsúdili februárovú vraždu novinára Jána Kuciaka a jeho partnerky.

RTVS sa musí za reportáž Zuzany Kovačič Hanzelovej ospravedlniť (VIDEO)

Rada pre vysielanie a retransmisiu dala RTVS sankciu za príspevok o voľbách v ČR a českých médiách, ktoré získal Andrej Babiš.

Mediálny dom KOŠICE:DNES má nové vedenie

Košický mediálny dom KOŠICE-DNES má novú generálnu riaditeľku aj ďalšie personálne zmeny.

Francúzske médiá sa pýtajú, kto stojí za Czech Media Invest. Spomínajú Panama Papers

Francouzské časopisy včetně Elle patřící firmě Lagardère Group kupuje ve Francii neznámý český miliardář, který figuroval v takzvaných Panamských dokumentech (Panama Papers), píše o Danielu Křetínském francouzský tisk.

Krajmer má novú prácu, bude komunikovať s novinármi

Bývalý šéf protikorupčnej jednotky NAKA Róbert Krajmer, ktorý v minulosti ohlásil odchod z pozície šéfa protikorupčnej jednotky potom, ako ho novinári usvedčili, že bol na mieste činu zavraždeného novinára, hoci mal v tomto prípade konflikt záujmov, ostáva na polícii.