Orange nadviazal exkluzívnu spoluprácu so spoločnosťami Sygic a Pixel Federation Ilustr.foto: Orange

Vďaka exkluzívnej spolupráci so svetovými lídrami zo Slovenska, Sygic a Pixel Federation, umožňuje Orange svojim zákazníkom využívať najobľúbenejšie produkty týchto úspešných spoločnosti ešte viac a bez obmedzení.

V rámci rozšírenia ponuky nonstop dátových balíkov o balíky Nonstop Navigácia a Nonstop Hry môžu zákazníci využívať Sygic navigáciu, ktorá patrí medzi celosvetovo najsťahovanejšie GPS navigácie a tiež hry od najväčšieho slovenského herného štúdia Pixel Federation neobmedzene a bez toho, aby si míňali svoje predplatené dáta zo svojho paušálu alebo mobilného internetu.

Slovenská spoločnosť Sygic je globálnym lídrom v oblasti navigačných technológií a ich najúspešnejšiu aplikáciu používa na celom svete už viac než 200 miliónov užívateľov. Aplikáciu môžu zákazníci využívať na všetkých zariadeniach, ktoré pracujú na operačnom systéme Android alebo iOS. Navigáciu navyše môžu prepojiť cez rozhranie Apple CarPlay priamo so vstavaným displejom vo svojom aute a dostať sa tak do cieľa ešte bezpečnejšie.

Zákazníci Orangeu si odteraz môžu vychutnávať Sygic navigáciu aj s integrovaným online parkovaním a aktuálnymi dopravnými informáciami úplne bez obmedzení. Vďaka dátovému balíku Nonstop Navigácia nemusia míňať dáta vo svojom paušále alebo mobilnom internete.

„Vážime si, že spoločnosť Orange, s ktorou už dlhodobo spolupracujeme, takýmto spôsobom vychádza v ústrety svojim aj našim zákazníkom. Tým prajeme veľa najazdených kilometrov a žiadne spotrebované dáta,“ uviedol CEO Sygicu Martin Strigač.

Odporúčame aj: S novými nonstop dátovými balíkmi Nonstop Navigácia a Nonstop Hry Orange predstavuje ďalšie možnosti neobmedzeného dátovania

Obľúbené hry v jednom balíku

Orange pripravil novinku aj pre milovníkov herných technológií. Spojil sa s herným štúdiom Pixel Federation, ktorý patrí medzi špičku herných developerov v rámci EMEA v oblasti vývoja a publikovania free-to-play hier. Môže sa pochváliť tým, že jeho aplikácie oslovili už viac než 80 miliónov hráčov po celom svete.

Vďaka spolupráci s jedným z najúspešnejších slovenských startupov si zákazníci Orangeu môžu aj spoločne s rodinou a priateľmi užívať populárne hry ako Diggy’s Adventure, Seaport, TrainStation, Emporea a Epic Evolution bez toho, aby prišli o svoje predplatené dáta vo svojom paušále alebo mobilnom internete.

„Snažíme sa už od roku 2007 uskutočniť náš sen robiť hry a prinášať hráčom fascinujúce herné tituly pre aktívnu formu zábavy. Je dôležité, že počas hrania je potrebné hľadať konkrétne riešenia a plniť úlohy, zapájať hlavu. Hry sú skôr o zábave, aj keď v niektorých sa nájdu aj určité edukačné prvky. Keďže posledných 5 rokov smerujeme do social mobile gamingu, našim cieľom je mať všetky naše tituly na mobiloch. Spoluprácu so spoločnosťou Orange sme nadviazali s radosťou. Veríme, že zaradením do ponuky dátového balíka Nonstop Hry budeme spoločne aj naďalej napĺňať očakávania a potreby zákazníkov, hľadajúcich prostrednítcvom hier nielen zábavu ale napríklad aj vzdelávací doplnok“ hovorí zakladateľ a CEO Pixel Federation, Simon Šicko.

Nonstop dátový balík Navigácia, ako aj Nonstop dátový balík Hry môžu zákazníci Orangeu získať aj bez viazanosti. Viac informácii o Nonstop dátových balíkoch je k dispozícii na nonstop.orange.sk.