Orange spúšťa predaj najhorúcejších noviniek od Huaweiu. Prvých 100 zákazníkov čaká darček

26.03.2019 16:23 | Tlačové správy | Orange

Už od zajtrajšieho dňa si zákazníci Orangeu môžu zakúpiť najnovšie vlajkové smartfóny Huawei P30 Pro a Huawei P30, ktoré svojich majiteľov potešia fantastickými fotoaparátmi, novými atraktívnymi farbami, veľkou internou pamäťou a výkonným procesorom.

S paušálmi Go ich môžu získať už od 279 eur. Navyše, pre prvých 100 zákazníkov, ktorí si kúpia Huawei P30 alebo P30 Pro, je pripravený atraktívny darček– štýlové smarthodinky Huawei Watch GT, ktoré sa pýšia výdržou batérie až dva týždne.

Po minuloročnom predstavení modelov rady P20 sa rodina Huawei rozrastá o novú sériu P30. Predaj najnovších smartfónov Huawei P30 a Huawei P30 Pro začína v Orangei 27. marca.
Modely Huawei P30 a P30 Pro sa môžu pochváliť tenkým dizajnom, OLED displejom s čítačkou prstov zabudovanou priamo v ňom a disponujú batériou s ultra rýchlym nabíjaním, či revolučným Leica fotoaparátom s rozlíšením až 40 Mpix. Ponúkajú tiež nové možnosti nočnej fotografie a videa, 10-násobný hybridný zoom a širokouhlú kameru.
Huawei P30 bude k dispozícií v modrej a bielej farbe za plnú cenu 699 eur a pre bielu alebo čiernu verziu sa môžu zákazníci rozhodnúť v prípade Huawei P30 Pro, ktorý bude dostupný za 999 eur.

Inteligentné hodinky Huawei Watch GT ako darček
Pre prvých 100 zákazníkov, ktorí si kúpia jeden z modelov Huawei P30 alebo Huawei P30 Pro, si Orange pripravil špeciálny bonus – revolučné športové smarthodinky Huawei Watch GT s množstvom kvalitných funkcií a najmodernejších technológií. Najväčším benefitom inteligentných hodiniek od spoločnosti Huawei je ich mimoriadne dlhá výdrž batérie, a to až dva týždne. Majiteľov zaujmú prepracovaným moderným a tenkým dizajnom klasických hodiniek, sú ľahké, vodeodolné, majú zabudované GPS, monitorujú spánok a tep srdca. Sú vybavené AMOLED displejom odolným proti poškriabaniu a pamäťou až 128 MB.

Technické špecifikácie rodiny Huawei P30:

Huawei P30 Pro
- Revolučný štvoritý Leica fotoaparát s 10x zoomom a Huawei SuperSpectrum snímačom
- Zadný fotoaparát: 40 Mpix, predný fotoaparát: 32 Mpix
- Snímač odtlačkov zabudovaný v OLED displeji (6,47 palcov)
- Odolnosť IP68
- Interná pamäť: 256 GB
- Operačná pamäť RAM: 8 GB
- Technológia Huawei Acoustic Display – displej slúži ako reproduktor pre hovory
- Reverzné bezdrôtové nabíjanie

Huawei P30
- Trojitý Leica fotoaparát s Huawei SuperSpectrum snímačom
- Zadný fotoaparát: 40 Mpix, predný fotoaparát: 32 Mpix
- Snímač odtlačkov zabudovaný v displeji (6,1 palcov)
- Odolnosť IP53
- Interná pamäť: 128 GB
- Operačná pamäť RAM: 6 GB
- Huawei Dual-View s podporou nahrávania videa predným aj zadným fotoaparátom naraz

Ukrajinský prezident navrhol výmenu novinára Vyšynského za Sencova

1. Ukrajinský prezident navrhol výmenu novinára Vyšynského za Sencova

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj dnes navrhol výmenu novinára Kyryla Vyšynského väzneného v Kyjeve za režiséra Oleho Sencova odsúdeného v Rusku na dvadsať rokov.

Na komunikačnom oddelení v Tescu sú zmeny

3. Na komunikačnom oddelení v Tescu sú zmeny

Na komunikačnom oddelení spoločnosti Tesco Slovensko došlo k viacerým zmenám.

Zomrel spisovateľ a bývalý šéfredaktor Dotykov a rádia Devín

4. Zomrel spisovateľ a bývalý šéfredaktor Dotykov a rádia Devín

V stredu vo veku 58 rokov zomrel spisovateľ, básnik, textár, publicista a dlhoročný rozhlasový spolupracovník Maroš M. Bančej.

Pri požiari v štúdiu animovaných filmov zahynulo najmenej 33 ľudí (VIDEO)

5. Pri požiari v štúdiu animovaných filmov zahynulo najmenej 33 ľudí (VIDEO)

Najmenej 33 ľudí zahynulo pri požiari v známom japonskom štúdiu animovaného filmu Kyoto Animation Studio v japonskom Kjóte.

Nela Pocisková a Filip Tuma v kampani Orange hovoria o svojom súkromí (VIDEO)

6. Nela Pocisková a Filip Tuma v kampani Orange hovoria o svojom súkromí (VIDEO)

Spoločnosť Orange štartuje novú PR kampaň s názvom Rodinné LOVEstories.

Známy prejav Jakeša má už 30 rokov, pozrite si necenzurovaný záznam (VIDEO)

7. Známy prejav Jakeša má už 30 rokov, pozrite si necenzurovaný záznam (VIDEO)

Paní Zagorová je síce „milá holka“, ale už tri roky po sobe berie 600 tisíc... a čo potom „Jandovia a iní“? Od slávneho prejavu Miloša Jakeša, ktorý bol predzvesťou pádu komunismu, uplynulo presne 30 rokov.

8. Aj vás nadchla aplikácia, ktorá vám ukáže, ako budete vyzerať o 30 rokov? Pozor, prináša viaceré riziká

Na sociálnych sieťach pribúdajú v posledných dňoch fotky ľudí, ako môžu vyzerať o 30 rokov, či naopak fotky, ako vyzerajú o niekoľko rokov mladší. Ľudia si ich vytvorili pomocou aplikácie FaceApp, ktorá dokáže pomocou umelej inteligencie zmeniť tvár ľudí podľa rôznych kritérií a aj podľa veku. Odborníci však varujú, aplikácia sa môže dostať k citlivým údajom, s ktorými môže ďalej bez vedomia ich majiteľa nakladať.

Turecký súd zbavil viny novinára a experta Reportérov bez hraníc

9. Turecký súd zbavil viny novinára a experta Reportérov bez hraníc

Istanbulský súd dnes oslobodil novinára a experta medzinárodnej novinárskej organizácie Reportéri bez hraníc (RSF) Erola Önderoglua obžaloby z teroristickej propagandy.

AFP: Pigasse a Křetínský chcú posilniť svoje pozície v Le Monde

10. AFP: Pigasse a Křetínský chcú posilniť svoje pozície v Le Monde

Francouzský bankéř Matthieu Pigasse a český miliardář Daniel Křetínský exkluzivně jednají o odkoupení podílů španělské mediální skupiny Prisa ve společnosti Le Monde Libre. Ta kontroluje skupinu Le Monde, jenž vydává stejnojmenný deník.