Orange spúšťa predaj najhorúcejších noviniek od Huaweiu. Prvých 100 zákazníkov čaká darček

26.03.2019 16:23 | Tlačové správy | Orange

Už od zajtrajšieho dňa si zákazníci Orangeu môžu zakúpiť najnovšie vlajkové smartfóny Huawei P30 Pro a Huawei P30, ktoré svojich majiteľov potešia fantastickými fotoaparátmi, novými atraktívnymi farbami, veľkou internou pamäťou a výkonným procesorom.

S paušálmi Go ich môžu získať už od 279 eur. Navyše, pre prvých 100 zákazníkov, ktorí si kúpia Huawei P30 alebo P30 Pro, je pripravený atraktívny darček– štýlové smarthodinky Huawei Watch GT, ktoré sa pýšia výdržou batérie až dva týždne.

Po minuloročnom predstavení modelov rady P20 sa rodina Huawei rozrastá o novú sériu P30. Predaj najnovších smartfónov Huawei P30 a Huawei P30 Pro začína v Orangei 27. marca.
Modely Huawei P30 a P30 Pro sa môžu pochváliť tenkým dizajnom, OLED displejom s čítačkou prstov zabudovanou priamo v ňom a disponujú batériou s ultra rýchlym nabíjaním, či revolučným Leica fotoaparátom s rozlíšením až 40 Mpix. Ponúkajú tiež nové možnosti nočnej fotografie a videa, 10-násobný hybridný zoom a širokouhlú kameru.
Huawei P30 bude k dispozícií v modrej a bielej farbe za plnú cenu 699 eur a pre bielu alebo čiernu verziu sa môžu zákazníci rozhodnúť v prípade Huawei P30 Pro, ktorý bude dostupný za 999 eur.

Inteligentné hodinky Huawei Watch GT ako darček
Pre prvých 100 zákazníkov, ktorí si kúpia jeden z modelov Huawei P30 alebo Huawei P30 Pro, si Orange pripravil špeciálny bonus – revolučné športové smarthodinky Huawei Watch GT s množstvom kvalitných funkcií a najmodernejších technológií. Najväčším benefitom inteligentných hodiniek od spoločnosti Huawei je ich mimoriadne dlhá výdrž batérie, a to až dva týždne. Majiteľov zaujmú prepracovaným moderným a tenkým dizajnom klasických hodiniek, sú ľahké, vodeodolné, majú zabudované GPS, monitorujú spánok a tep srdca. Sú vybavené AMOLED displejom odolným proti poškriabaniu a pamäťou až 128 MB.

Technické špecifikácie rodiny Huawei P30:

Huawei P30 Pro
- Revolučný štvoritý Leica fotoaparát s 10x zoomom a Huawei SuperSpectrum snímačom
- Zadný fotoaparát: 40 Mpix, predný fotoaparát: 32 Mpix
- Snímač odtlačkov zabudovaný v OLED displeji (6,47 palcov)
- Odolnosť IP68
- Interná pamäť: 256 GB
- Operačná pamäť RAM: 8 GB
- Technológia Huawei Acoustic Display – displej slúži ako reproduktor pre hovory
- Reverzné bezdrôtové nabíjanie

Huawei P30
- Trojitý Leica fotoaparát s Huawei SuperSpectrum snímačom
- Zadný fotoaparát: 40 Mpix, predný fotoaparát: 32 Mpix
- Snímač odtlačkov zabudovaný v displeji (6,1 palcov)
- Odolnosť IP53
- Interná pamäť: 128 GB
- Operačná pamäť RAM: 6 GB
- Huawei Dual-View s podporou nahrávania videa predným aj zadným fotoaparátom naraz

RTVS odvysiela priamy prenos letu kozmickej lode do vesmíru (VIDEO)

Na stredu 27. mája je naplánovaný štart misie Demo-2 do vesmíru. Od roku 2011, čo bol ukončený program letu raketoplánov do vesmíru, je to prvýkrát čo poletí americká posádka do vesmíru z americkej pôdy na americkom zariadení, ale aj prvýkrát, čo ľudí do vesmíru dopraví súkromná spoločnosť.

Zuzana Čaputová bude večer na Markíze  (VIDEO)

Zuzana Čaputová bude večer na Markíze (VIDEO)

Televízia Markíza odvysiela dnes večer so začiatkom o 20:30 ďalšie vydanie spravodajského špeciálu Koronavírus: Mimoriadna relácia.

Ale bolo to na internete! Príručka na ochranu pred internetovými hoaxami a klamstvami

Vďaka internetu sú dnes informácie dostupné rýchlejšie, než kedykoľvek predtým. To je určite dobrá vec, no správ môže byť niekedy až priveľa.

Expres odvysiela Radio Rave - exkluzívny live set najúspešnejších svetových dídžejov

Rádio Expres exkluzívne odvysiela najväčšiu európsku house párty Radio Rave s najúspešnejšími svetovými dídžejmi súčasnosti.

Bill Gates nepovedal, že vakcína COVID-19 môže zabiť takmer milión ľudí

Jedným z hlavných terčov koronovírusových hoaxov je americký miliardár Bill Gates, ktorý sa rozhodol investovať milióny do boja s pandémiou.

Na trh prichádza nová služba HBO Max

Na rastúci trh sa streamovacími službami prichádza nový hráč - spoločnosť HBO Max. Od stredy ponúkne mediálny obsah firmy WarnerMedia, rovnako ako vlastné nové programy, ale aj staršie obľúbené seriály, napríklad South Park alebo Priatelia.

Ako stíhali najhľadanejšieho zločinca na svete

Dvaja agenti pridelení ku kolumbijsko-americkému pátraciemu oddielu Bloque de Búsqueda, ktorý mal za úlohu skoncovať s Escobarovou hrôzovládou.Steve Murphy a Javier F. Pena.

Facebook: Do desiatich rokov môže polovica zamestnancov pracovať doma

Americká internetová spoločnosť Facebook plánuje vplyvom pandémie viac využívať prácu z domova.

Za letáky velebiace smrť vojakov uložil súd polročnú podmienku

Jiřímu Kopřivovi, ktorý v centre Prahy vylepil letáky oslavujúce smrť českých vojakov v Afganistane, uložil dnes súd polročný podmienečný trest za schvaľovanie trestného činu a za podnecovanie. Verdikt nie je právoplatný, prokurátor sa obratom odvolal. Pre muža žiadal päťročné väzenie za podporu a propagáciu terorizmu. Kopřiva uviedol, že je zásadným odporcom násilia a že jeho cieľom bolo vyjadriť nesúhlas s vojenským konfliktom v Afganistane, nie podporovať terorizmus.

Festival Atmosféra bude - ale až v roku 2021. Čo so zakúpenou vstupenkou?

Organizátori sa rozhodli presunúť deviaty ročník festivalu na leto 2021.