Matovič: Mafia sa ma snaží zastrašiť falošným prepisom. Zverejnite nahrávku a zarobíte milión

07.04.2019 12:32 | Tlačové správy | TS OĽaNO

Predseda hnutia OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti (OĽANO) Igor Matovič ponúkol milión eur za zverejnenie nahrávky medzi ním a Mariánom Kočnerom, ktorá dokáže pravosť jej včera medializovaného údajného prepisu. Matovič ho zároveň označil za blud, ktorý napíše dieťa za 5 minút.

Igor Matovič sa na úvod vyjadril, že ľudia z „politicko-zločineckých“ kruhov sa boja toho, že potom, ako zverejnil sms námestníka GP Petra Šufliarskeho, príde aj na nich, a preto sa ho snažia výmyslami zdiskreditovať. „Vedia, že niečo na nich mám, ale nevedia, čo to je a na koho kedy zase udriem. Žijú v strachu a panike. Potrebujú urobiť všetko preto, aby ma zastrašili a odradili od toho, aby som zverejňoval ďalšie veci, ktoré ich zdiskreditujú. Ja však vopred hovorím, že neprestanem. Chcem zničiť každého jedného mafiána, ktorý nám tu systematicky ničí Slovensko a zabraňuje tomu, aby ľudia mohli žiť lepší život,“ uviedol Matovič.

Podľa Matoviča jedným z pokusov o jeho diskreditáciu bolo včerajšie zverejnenie údajného prepisu medzi ním a Mariánom Kočnerom. Matovič však tento pokus pokladá za nevydarený a údajný prepis označil za blud. „Keď som si to prečítal, boli to čisté bludy a výmysly. Určite to nie je rozhovor, ktorý som absolvoval s Kočnerom. Mohli si dať aspoň trošku viac záležať,“ povedal Matovič a zároveň vyjadril sklamanie nad spôsobom medializácie údajného prepisu, keďže aj niektoré seriózne médiá prepis komunikovali ako fakt.

Aby sa vyvrátili aj tie najmenšie pochybnosti, Igor Matovič ponúkol milión eur tomu, kto zverejní alebo ponúkne médiám nahrávku rozhovoru medzi ním a M. Kočnerom s obsahom, ktorý sa nachádza v údajnom prepise. „Týmto chcem dokázať, že je to absolútny výmysel...," uzavrel Matovič.

Expres odvysiela Radio Rave - exkluzívny live set najúspešnejších svetových dídžejov

Rádio Expres exkluzívne odvysiela najväčšiu európsku house párty Radio Rave s najúspešnejšími svetovými dídžejmi súčasnosti.

Bill Gates nepovedal, že vakcína COVID-19 môže zabiť takmer milión ľudí

Jedným z hlavných terčov koronovírusových hoaxov je americký miliardár Bill Gates, ktorý sa rozhodol investovať milióny do boja s pandémiou.

Na trh prichádza nová služba HBO Max

Na rastúci trh sa streamovacími službami prichádza nový hráč - spoločnosť HBO Max. Od stredy ponúkne mediálny obsah firmy WarnerMedia, rovnako ako vlastné nové programy, ale aj staršie obľúbené seriály, napríklad South Park alebo Priatelia.

Ako stíhali najhľadanejšieho zločinca na svete

Dvaja agenti pridelení ku kolumbijsko-americkému pátraciemu oddielu Bloque de Búsqueda, ktorý mal za úlohu skoncovať s Escobarovou hrôzovládou.Steve Murphy a Javier F. Pena.

Facebook: Do desiatich rokov môže polovica zamestnancov pracovať doma

Americká internetová spoločnosť Facebook plánuje vplyvom pandémie viac využívať prácu z domova.

Za letáky velebiace smrť vojakov uložil súd polročnú podmienku

Jiřímu Kopřivovi, ktorý v centre Prahy vylepil letáky oslavujúce smrť českých vojakov v Afganistane, uložil dnes súd polročný podmienečný trest za schvaľovanie trestného činu a za podnecovanie. Verdikt nie je právoplatný, prokurátor sa obratom odvolal. Pre muža žiadal päťročné väzenie za podporu a propagáciu terorizmu. Kopřiva uviedol, že je zásadným odporcom násilia a že jeho cieľom bolo vyjadriť nesúhlas s vojenským konfliktom v Afganistane, nie podporovať terorizmus.

Festival Atmosféra bude - ale až v roku 2021. Čo so zakúpenou vstupenkou?

Organizátori sa rozhodli presunúť deviaty ročník festivalu na leto 2021.

Deti zabitého novinára odpustili otcovým vrahom

Deti saudskoarabského novinára Džamala Chášukdžího zavraždeného v roku 2018 dnes oznámili, že otcovým vrahom odpustili. Novinár, ktorý kritizoval saudskoarabských predstaviteľov, bol zabitý na saudskoarabskom konzuláte v Istanbule a jeho telo sa nenašlo.

Cenzúra v Poľsku: Populárnu pieseň o známom politikovi stiahli z vysielania (VIDEO)

Pesnička populárneho poľského speváka o privilégiách šéfa vládnej strany Jaroslawa Kaczyńského sa dostala až na vrchol hitparády populárnej stanice verejnoprávneho poľského rozhlasu Trojka, ale potom náhle zmizla. Rozhlas obviňujú z cenzúry, hrozia odchody novinárov aj bojkot časti umelcov. Pesnička sa stala hitom, na internete má seďem miliónov zhliadnutí.

Novým hovorcom SaS je bývalý redaktor Parlamentných listov

Strana Sloboda a solidarita má nového hovorcu.