Matovič: Mafia sa ma snaží zastrašiť falošným prepisom. Zverejnite nahrávku a zarobíte milión

07.04.2019 12:32 | Tlačové správy | TS OĽaNO

Predseda hnutia OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti (OĽANO) Igor Matovič ponúkol milión eur za zverejnenie nahrávky medzi ním a Mariánom Kočnerom, ktorá dokáže pravosť jej včera medializovaného údajného prepisu. Matovič ho zároveň označil za blud, ktorý napíše dieťa za 5 minút.

Igor Matovič sa na úvod vyjadril, že ľudia z „politicko-zločineckých“ kruhov sa boja toho, že potom, ako zverejnil sms námestníka GP Petra Šufliarskeho, príde aj na nich, a preto sa ho snažia výmyslami zdiskreditovať. „Vedia, že niečo na nich mám, ale nevedia, čo to je a na koho kedy zase udriem. Žijú v strachu a panike. Potrebujú urobiť všetko preto, aby ma zastrašili a odradili od toho, aby som zverejňoval ďalšie veci, ktoré ich zdiskreditujú. Ja však vopred hovorím, že neprestanem. Chcem zničiť každého jedného mafiána, ktorý nám tu systematicky ničí Slovensko a zabraňuje tomu, aby ľudia mohli žiť lepší život,“ uviedol Matovič.

Podľa Matoviča jedným z pokusov o jeho diskreditáciu bolo včerajšie zverejnenie údajného prepisu medzi ním a Mariánom Kočnerom. Matovič však tento pokus pokladá za nevydarený a údajný prepis označil za blud. „Keď som si to prečítal, boli to čisté bludy a výmysly. Určite to nie je rozhovor, ktorý som absolvoval s Kočnerom. Mohli si dať aspoň trošku viac záležať,“ povedal Matovič a zároveň vyjadril sklamanie nad spôsobom medializácie údajného prepisu, keďže aj niektoré seriózne médiá prepis komunikovali ako fakt.

Aby sa vyvrátili aj tie najmenšie pochybnosti, Igor Matovič ponúkol milión eur tomu, kto zverejní alebo ponúkne médiám nahrávku rozhovoru medzi ním a M. Kočnerom s obsahom, ktorý sa nachádza v údajnom prepise. „Týmto chcem dokázať, že je to absolútny výmysel...," uzavrel Matovič.

Na koncertoch bez mobilu, aj tak padali na festivale Pohoda rekordy

1. Na koncertoch bez mobilu, aj tak padali na festivale Pohoda rekordy

Orange a festival Pohoda idú ruka v ruke už osem rokov k stále vydarenejším ročníkom tohto obľúbeného festivalu. Tento rok však návštevníci nezdieľali len jedinečnú atmosféru, hudbu či zážitky s priateľmi, ale aj myšlienku o zodpovednom používaní telefónu či podporu ekologického recyklovania elektro-odpadu. Štatistiky sú aj tento rok plné rekordov.

Ten chlapec jej môže zničiť život!

2. Ten chlapec jej môže zničiť život!

Občas sa ocitnete v situácii, ktorá môže radikálne zmeniť váš život. Nielen týždne a mesiace, ktoré prídu. Ale celý váš život...

Začal sa súd s Ruskom a Kočnerom za falšovanie zmeniek televízie Markíza

3. Začal sa súd s Ruskom a Kočnerom za falšovanie zmeniek televízie Markíza

Dnes začalo súdne pojednávanie s exministrom hospodárstva a bývalým riaditeľom televízie Markíza Pavlom Ruskom a kontroverzným podnikateľom Marianom Kočnerom v kauze falšovania štyroch zmeniek vystavených na sumu v celkovej výške takmer 69 miliónov eur, ktorých preplatenie vymáhala aj od Markízy jedna z Kočnerových firiem.

Najlepšie zarábajúcim filmom všetkých čias sa stal Avengers: Endgame (VIDEO)

4. Najlepšie zarábajúcim filmom všetkých čias sa stal Avengers: Endgame (VIDEO)

Pozrite si aktuálny rebríček najlepšie zarábajúcich filmov v histórii.

Novým stratégom Mayer/McCann Erickson sa stal Martin Kozár

5. Novým stratégom Mayer/McCann Erickson sa stal Martin Kozár

O júla tohto roku pôsobí na pozícii Head of Strategy reklamnej agentúry Mayer/McCann Erickson Martin Kozár.

Ministerka kultúry vymenovala nových členov Rady Slovenského filmového ústavu

6. Ministerka kultúry vymenovala nových členov Rady Slovenského filmového ústavu

Rada Slovenského filmového ústavu má nové zloženie. Ministerka kultúry Ľubica Laššáková vymenovala štyroch nových členov.

Fico: Hlavnú vinu na stave slovenskej spoločnosti nesú slovenské médiá

7. Fico: Hlavnú vinu na stave slovenskej spoločnosti nesú slovenské médiá

Predseda Smeru-SD dnes pobúril článok Nového Času, na facebooku opäť kritizuje slovenské médiá.

Ukrajinský prezident navrhol výmenu novinára Vyšynského za Sencova

8. Ukrajinský prezident navrhol výmenu novinára Vyšynského za Sencova

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj dnes navrhol výmenu novinára Kyryla Vyšynského väzneného v Kyjeve za režiséra Oleho Sencova odsúdeného v Rusku na dvadsať rokov.

Na komunikačnom oddelení v Tescu sú zmeny

10. Na komunikačnom oddelení v Tescu sú zmeny

Na komunikačnom oddelení spoločnosti Tesco Slovensko došlo k viacerým zmenám.