Matovič: Mafia sa ma snaží zastrašiť falošným prepisom. Zverejnite nahrávku a zarobíte milión

07.04.2019 12:32 | Tlačové správy | TS OĽaNO

Predseda hnutia OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti (OĽANO) Igor Matovič ponúkol milión eur za zverejnenie nahrávky medzi ním a Mariánom Kočnerom, ktorá dokáže pravosť jej včera medializovaného údajného prepisu. Matovič ho zároveň označil za blud, ktorý napíše dieťa za 5 minút.

Igor Matovič sa na úvod vyjadril, že ľudia z „politicko-zločineckých“ kruhov sa boja toho, že potom, ako zverejnil sms námestníka GP Petra Šufliarskeho, príde aj na nich, a preto sa ho snažia výmyslami zdiskreditovať. „Vedia, že niečo na nich mám, ale nevedia, čo to je a na koho kedy zase udriem. Žijú v strachu a panike. Potrebujú urobiť všetko preto, aby ma zastrašili a odradili od toho, aby som zverejňoval ďalšie veci, ktoré ich zdiskreditujú. Ja však vopred hovorím, že neprestanem. Chcem zničiť každého jedného mafiána, ktorý nám tu systematicky ničí Slovensko a zabraňuje tomu, aby ľudia mohli žiť lepší život,“ uviedol Matovič.

Podľa Matoviča jedným z pokusov o jeho diskreditáciu bolo včerajšie zverejnenie údajného prepisu medzi ním a Mariánom Kočnerom. Matovič však tento pokus pokladá za nevydarený a údajný prepis označil za blud. „Keď som si to prečítal, boli to čisté bludy a výmysly. Určite to nie je rozhovor, ktorý som absolvoval s Kočnerom. Mohli si dať aspoň trošku viac záležať,“ povedal Matovič a zároveň vyjadril sklamanie nad spôsobom medializácie údajného prepisu, keďže aj niektoré seriózne médiá prepis komunikovali ako fakt.

Aby sa vyvrátili aj tie najmenšie pochybnosti, Igor Matovič ponúkol milión eur tomu, kto zverejní alebo ponúkne médiám nahrávku rozhovoru medzi ním a M. Kočnerom s obsahom, ktorý sa nachádza v údajnom prepise. „Týmto chcem dokázať, že je to absolútny výmysel...," uzavrel Matovič.

Česká televízia čelí v súvislosti s hokejom útokom na svoj web

1. Česká televízia čelí v súvislosti s hokejom útokom na svoj web

Web Českej televízie (ČT) sa dnes stal terčom internetových útokov, ktoré obmedzili jeho funkčnosť.

2. Slovenské ministerstvo zahraničných vecí spolu s českým vítajú koniec bojov v Game of Thrones

Ministerstvo zahraničných vecí víta ukončenie dlhoročnej občianskej vojny v Západozemí, oznámilo dnes na oficiálnej stránke na facebooku české ministerstvo zahraničných vecí.

DIGI priniesla finále Game of Thrones do kina

3. DIGI priniesla finále Game of Thrones do kina

Neopakovateľná atmosféra jedinečného zážitku na veľkom plátne. Také bolo finále epického seriálu, ktoré priniesla DIGI SLOVAKIA svojim zákazníkom, partnerom a fanúšikom seriálu.

Nadácia Orange už po desiaty raz ocení prácu neziskových organizácií

4. Nadácia Orange už po desiaty raz ocení prácu neziskových organizácií

Pracujú na lepšom Slovensku, pracujú na krajšom svete okolo nás.

Posledný diel Hry o tróny rozhodne, kto zasadne na Železný trón

5. Posledný diel Hry o tróny rozhodne, kto zasadne na Železný trón

Koniec Hry o tróny, kultového fantasy seriálu z produkcie HBO, nastane už tieto dni. Káblová televízia HBO vysiela poslednú šiestu epizódu záverečnej ôsmej série príbehu súperiacich šľachtických rodov na fiktívnom kontinente Západozemí.

6. Začalo sa s natáčaním druhej minisérie Mária Terézia, s novou hlavnou predstaviteľkou

Druhá miniséria Mária Terézia, ktorá je pokračovaním projektu štyroch verejnoprávnych televízií, má za sebou prvú oficiálnu klapku. Filmový štáb minulý týždeň natáčal v Arcibiskupskom zámku a záhradách v Kroměříži. Na druhej sérii spolupracujú RTVS, Česká televízia, rakúska ORF, Beta Film Mníchov, Maya production Praha a MR Film.

Neviete, koho voliť v eurovoľbách? Vyskúšajte volebnú kalkulačku

7. Neviete, koho voliť v eurovoľbách? Vyskúšajte volebnú kalkulačku

Špeciána volebná kalkulčka vám pomôže, ktorý politický subjekt je nabližšie k vašim názorom a hodnotám.

Der Spiegel tvrdí, že video sa Strachom nezverejnili cielene práve teraz

8. Der Spiegel tvrdí, že video sa Strachom nezverejnili cielene práve teraz

Nemecký časopis Der Spiegel videonahrávku s politikom Slobodnej strany Rakúska (FPÖ) Heinzom-Christianom Strachom nezverejnil krátko pred voľbami do Európskeho parlamentu zámerne.

Eurovíziu vyhral Holanďan, vystúpila aj Madonna (VIDEO)

9. Eurovíziu vyhral Holanďan, vystúpila aj Madonna (VIDEO)

Víťazom 64. ročníka medzinárodnej speváckej súťaže Eurovízia sa stal holandský spevák Duncan Laurence. Česká indie-popová kapela Lake Malawi skončila so skladbou Friend of a Friend na jedenástom mieste.

Stal sa krajčírom prezidentov a celebrít

10. Stal sa krajčírom prezidentov a celebrít

...a pritom musel prežiť zverstvá nacizmu. Stretol Mengeleho a jeho život visel na vlásku.