SaS: Počiatek by si v base určite spomenul aj na iné kauzy Smeru

04.12.2019 11:50 | Tlačové správy | TS SaS

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) žiada príslušné policajné orgány, aby okamžite predvolali bývalého ministra financií Jána Počiatka v súvislosti so závažnými informáciami, ktoré odzneli na Kočnerovej nahrávke v Trnkovej kancelárii.

„Robert Fico svojho času tvrdil, že do troch minút odvolá každého, u ktorého sa ukáže iba náznak korupcie a klientelizmu, avšak samotného Počiatka chránil až do poslednej sekundy. Navyše, ten potvrdil pravosť nahrávky s Dobroslavom Trnkom. Orgány činné v trestnom konaní tak nemajú na čo čakať a mali by začať okamžite konať. V právnom štáte je nemysliteľné, aby čosi také prešlo bez toho, aby boli aktéri postavení pred príslušné vyšetrovacie orgány. Možno je to práve basa a chládok, ktoré by Počiatka donútili spomenúť si aj na iné detaily a iné kauzy Smeru. Až vtedy by sme len s nemým úžasom sledovali, čo sa tu všetko rozkradlo,“ povedal predseda SaS Richard Sulík.

Markíza bude mať špeciálne Na telo so Zuzanou Čaputovou (VIDEO)

Televízia Markíza v nedeľu o 13:00 odvysiela v relácii Na telo rozhovor s prezidentkou Zuzanu Čaputovou.

Registrácia na Digital PIE 2020 je spustená, známe je už aj zloženie poroty

Asociácia digitálnych marketingových agentúr (ADMA) a organizátor RULEZZ konferencií – TheMarketers.biz tento týždeň spustili 4. ročník súťaže v digitálnom marketingu na Slovensku - Digital PIE 2020. Aj v tomto roku je partnerom združenie pre internetovú reklamu IAB Slovakia, ktoré odovzdá špeciálne ocenenie DIGITAL MEDIA SOLUTION.

Časopis Vatikánu: Za poklesom počtu mníšok je aj zneužívanie

Vatikánsky dámsky časopis pripísal dramatický pokles počtu rádových sestier na svete veľmi náročným pracovným podmienkam, sexuálnemu zneužívaniu a zneužívaniu moci zo strany ich nadriadených a duchovných.

Súťaž PROKOP pozná víťazov (FOTO)

Vo štvrtok večer počas slávnostného večera v Bratislave boli vyhlásení víťazi súťaže o najlepší PR projekt za minulý rok PROKOP 2019.

RTVS má novú diskusnú reláciu (VIDEO)

RTVS prinesie novú diskusnú reláciu s názvom Do kríža, ktorú bude vysielať na Dvojke každú stredu o 22:25.

Zomrela hviezda zoskupenia Monty Python, herec Terry Jones (VIDEO)

Vo veku 77 rokoch zomrel britský herec Terry Jones, známy najmä z komediálnej skupiny Monty Python.

Daňa a Vaskyho prepustili z väzenia, youtuberskú kariéru majú zakázanú

Kontroverzná dvojica Martin Daňo a Rudolf Vasky po 41 dňoch sa môžu nadýchnuť na slobode. Krajský súd v Bratislave dnes dvojicu prepustil z väzby.

Redakcia vysvetľuje faux pas titulky, na ktorej k herečke po chemoterapii bez vlasov pribalili šampón na husté vlasy (FOTO)

Dosah, aký mala marketingová akcia lifestylového časopisu Story a kozmetickej spoločnosti Schwarzkopf, určite nechce zažiť žiadna spoločnosť.

Súd v kauze vraždy Kuciaka povedal, že Threema je zákonná

Dnes v stredu pokračuje súdne pojednávanie v kauze vraždy novinára Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej. Na programe sú výpovede obžalovaných a členov komanda, ktoré sledovalo pre Kočnera novinárov - Peter Tóth, Štefan Mlynarčík a Miroslav Kriak..

Skylink zvyšuje ceny niektorých služieb

Prevádzkovateľ satelitnej platformy Skylink, spoločnosť M7 Group od 1. 3. 2020 mení cenník.