Zákazníci O2 nový rok opäť privítali miliónmi SMS správ a volaní. Objem prenesených dát vzrástol o 87 % Ilustr.foto: O2

01.01.2020 14:15 | Tlačové správy | TS

Počas silvestrovskej noci a v prvých hodinách nového roka sa zákazníci O2 spojili so svojimi blízkymi prostredníctvom takmer 4,5 milióna SMS správ a poslali vyše 208 000 MMS správ. Operátor tiež poskytol vyše 5,5 milióna hovorov.

Už tradične sa prejavil trend nárastu prenesených dát v mobilnej sieti O2, a to až o takmer 82%, pričom v rýchlej 4G sieti to bol takmer 87%- ný nárast.

„Štatistiky zo silvestrovskej noci a prvých hodín nového roka ukazujú, že zákazníci O2 oslavujú príchod roka aj s tými, s ktorými fyzicky nemôžu tráviť čas, a to prostredníctvom mobilných zariadení. Objem komunikácie sa každoročne zvyšuje, ale aj v prípade osláv nového roka vidíme trend veľkého nárastu mobilnej prevádzky, v tomto prípade až takmer o 87%-ný nárast objemu prenesených dát v rýchlej 4G sieti,“ hovorí Tereza Molnár, šéfka komunikácie O2 Slovakia.

„Zo štatistík vyplýva, že zákazníci O2 si prostredníctvom SMS a hovorov najčastejšie vymieňali novoročné pozdravy v prvej hodine nového roka v počte vyše 550 000 SMS a 655 000 hovorov. Aj my v O2 by sme týmto našim zákazníkom radi popriali krásny a úspešný nový rok 2020,“ dodáva Molnár.

Nekonečný marec: S paušálmi od Telekomu nemusia zákazníci kontrolovať spotrebu celý mesiac a dátujú ako nikdy predtým

Telekom pripravil na marec 2020 nevídanú akciu na slovenské pomery. Celý mesiac budú môcť zákazníci využívať dáta úplne naplno v jednej z TOP 10 najlepších sietí na svete vďaka novému nekonečnému balíčku.

Akcionári CME schválili predaj Markízy a ďalších televízií skupine PPF

Akcionári mediálnej spoločnosti Central European Media Enterprises (CME) na dnešnej valnom zhromaždení schválili ponuku na prevzatie CME firmou PPF českého miliardára Petra Kellnera.

Poslednú predvolebnú debatu sledovalo 655 tisíc divákov (VIDEO)

Poslednú predvolebnú diskusiu, ktorú odvysielala v predvečer moratória RTVS na Jednotke, sledovalo 655 tisíc divákov.

Kočner a Rusko boli odsúdení zhodne na 19 rokov väzenia

Zhodný trest väzenia vo výške 19 rokov uložil dnes súd Marianovi Kočnerovi a exministrovi hospodárstva a niekdajšiemu šéfovi ​​televízie Markíza Pavlovi Ruskovi.

Kedy presne začína volebné moratórium pre politikov a kedy pre médiá?

Na Slovensku stále pred voľbami do parlamentu platí zastaralé pravidlo tzv. volebné moratórium, keď je zakázané informovať v prospech alebo v neprospech politických kandidátov.

Ktoré telefóny boli vlani najpredávanejšie po spočítaní celkových predajov?

Ktoré telefóny boli vlani úplne najpredávanejšie po spočítaní celkových predajov?

Americký senátor chce preveriť predaj CME

Americký republikánsky senátor Marco Rubio chce, aby vláda prezidenta Spojených štátov Donalda Trumpa preverila bezpečnostné dôsledky predaja firmy Central European Media Enterprises (CME) spoločnosti PPF českého miliardára Petra Kellnera kvôli väzbám PPF na Čínu.

Najviac priestoru pár týždňov pred voľbami mala v RTVS a TA3 vládna SNS

Mimovládna organizácia MEMO 98 porovnávala prezentáciu kandidujúcich strán, hnutí, a ich lídrov v hlavných spravodajských reláciách RTVS, Markíza ,JOJ a TA3 –  počas troch týždňov kampane od 14. januára do 3. februára.

Fico sa môže rozčuľovať koľko chce, no socializmus už skončil (VIDEO)

"Je to trápne a smiešne! Je tu cenzúra z 50-tých rokov!“ takto sa dnes rozčuľoval Robert Fico u moderátora Braňa Závodského kvôli tomu, že do pondelkovej debaty rádia Expres a Hospodárskych novín s lídrami politických strán organizátori nepustili podpredsedu strany Petra Žigu.

Peter Pellegrini, Zuzana Čaputová a Andrej Danko vystúpili v RTVS s mimoriadnymi prejavmi (VIDEO)

Premiér Peter Pellegrini, prezidentka Zuzana Čaputová a predseda vlády Andrej Danko v stredu večer dostali od RTVS priestor na vystúpenie. Dnes je posledný deň pred volebným moratóriom.