Najsledovanejšie cez víkend bolo Najlepšie počasie, Kuriér 3 u mužov sledovanejší ako SuperStar

Počas víkendu sa darilo hlavnému spravodajstvu TV JOJ, ktoré v sledovanosti predstihlo konkurenciu. Najsledovanejším programom víkendu bolo Najlepšie počasie. Akčné filmové hity Kuriér 2 a Kuriér 3 dosiahli nadpriemernú sledovanosť aj pri svojich reprízach, pričom Kuriér 3 u mužov porazil finále Superstar.

Najsledovanejším programom víkendovej ponuky slovenských televízií sa stala dlhodobo najsledovanejšia relácia – Najlepšie počasie TV JOJ, ktoré v nedeľu 2. 6. 2013 dosiahlo rating 12,9% a podiel 35,2%. V nedeľu sa darilo aj hlavnému spravodajstvu Noviny TV JOJ, ktoré bolo s ratingom 11,4% a podielom 35% sledovanejšie ako konkurenčné hlavné spravodajstvo. Jednotkou na trhu bolo aj športové spravodajstvo TV JOJ.
Aj napriek repríze dosiahol v nedeľu večer nadpriemernú sledovanosť akčný film Kuriér 3 s ratingom 10,3% a podielom 26,8% a stal sa tak najsledovanejším filmovým titulom týždňa. U mužov bol Kuriér 3 jednotkou na trhu a s podielom 32,2% bol sledovanejší ako finále Superstar. Kuriérovi sa darilo aj v sobotu, kedy sa akčný hit Kuriér 2 stal najsledovanejším nespravodajským programom dňa a v sledovanosti predstihol filmovú premiéru konkurencie.

PR JOJ Group

Hodnoty sledovanosti sú uvedené za cieľovú skupinu 12-54. Zdroj dát: PMT/TNS.