O2 Predajne budú cez víkend zatvorené, ďalšie otváracie hodiny budú známe čoskoro

13.03.2020 22:36 | Tlačové správy |

Spoločnosť O2 počas víkendu zatvára všetky svoje predajne.

„Vzhľadom na šírenie koronavírusu a potrebné preventívne opatrenia sme sa rozhodli postaviť sa k aktuálnemu stavu zodpovedne, a preto budú všetky predajne O2 na celom Slovensku v sobotu a v nedeľu zatvorené, a to aj mimo nákupných centier. Situáciu budeme naďalej pozorne sledovať a o ďalších otváracích hodinách budeme zákazníkov informovať prostredníctvom nášho webu,“ hovorí Tereza Molnár, šéfka komunikácie O2 Slovakia.

O2 už v uplynulých dňoch zákazníkom rozoslalo formou SMS aj odporúčanie minimalizovať návštevy O2 Predajní a vybavovať si svoje požiadavky z pohodlia domova prostredníctvom aplikácie alebo webového rozhrania Moje O2. Opatrenie sleduje zvýšenie ochrany zdravia zamestnancov a zákazníkov.

Operátor taktiež v posledných týždňoch zaviedol viac preventívnych opatrení aj smerom k svojim zamestnancom.

„Na našich predajniach aj v kanceláriách dbáme v posledných týždňoch na zvýšenú hygienu a dezinfekciu a taktiež sme tieto priestory zásobili dezinfekčnými gélmi. Okrem toho majú od začiatku týždňa tí zamestnanci, ktorí vedia robiť z domu, možnosť využiť homeoffice. Vykonávame tiež niekoľko druhov záťažových testov kapacity našich systémov. Na našich zamestnancov pravidelne komunikujeme cez náš firemný intranet, kde sa ich snažíme okrem informácií týkajúcich sa firmy zásobovať aj užitočné faktmi, článkami, či pozitívnymi informáciami ako napríklad tipmi na to, ako pracovať z domu,“ dodáva Molnár.

Bývalý redaktor Markízy bude poradcom a hovorcom ministra dopravy

Poradcom ministra dopravy a výstavby Andreja Doležala pre strategickú a krízovú komunikáciu sa stal bývalý novinár Ivan Rudolf.

Už viete, kto je Nanuk? Stredoslovenská energetika, a. s., prináša zaujímavú zmenu v kreatíve (VIDEO)

Spoločnosť Stredoslovenská energetika, a. s., sa po troch rokoch rozhodla zmeniť svoj komunikačný koncept. Ústredná postava a tvár predchádzajúceho konceptu Šoko odovzdáva štafetu peknej a šikovnej eskimáčke Nanuk.

Bývalá hovorkyňa premiéra má novú prácu

Bývalá hovorkyňa premiéra sa presunula z úradu vlády do parlamentu.

Penta čistí redakciu Trendu, zbavila sa ľudí, ktorí sa ozvali proti zásahom zhora

Penta si s nákazou koronavírusu vyčistila redakciu od kritických a "neposlušných" redaktorov.

Zabite nudu počas karantény a natočte spot pre 365.bank!

Aktuálna situácia ohľadne koronavírusu donútila ostať doma nejedného človeka. Čo zrazu s toľkým voľným časom? Môžete ho využiť efektívne, kreatívne a ešte sa aj zabavíte. 365.bank totiž dáva príležitosť stať sa hlavnými aktérmi jej spotov. Hercami, kameramanmi, rekvizitármi či strihačmi. Stačí si len vybrať jeden zo scenárov a poslať svoje podomácky vytvorené videá odborníkom.

Z Trendu odchádzajú ďalší ľudia

Minulý týždeň sa v redakcii Trendu osem ľudí vrátane zástupkyne šéfredaktora dozvedelo, že vedenie nemá záujem o ďalšiu spoluprácu a v redakcii končia.

RTVS pridáva do vysielania bohoslužby, ale nie tak, ako žiadal Matovič

Vláda minulý týždeň požiada riaditeľa RTVS Jaroslava Rezníka, aby RTVS každý deň o 18:00 vysielala na Dvojke bohoslužby. RTVS dnes oznámila, že pridáva do vysielania bohoslužby, ale nie tak, ako žiadal Igor Matovič.

Členovia Klubu reklamných agentúr posielajú vláde, zadávateľom aj kolegom otvorený list

Zástupcovia reklamných agentúr združených v KRAS-e zverejnili otvorený list, ktorý adresujú kolegom, zadávateľom ja vláde. Prinášame celé znenie:

Kontroverzný youtuber Rudolf Vasky je opäť zadržaný

Vyšetrovateľ NAKA dnes opätovne zadržal Rudolfa Vaskyho. „Dôvodom je nerešpektovanie rozhodnutia súdu, ktorým tejto osobe zakázal uverejňovať príspevky na verejnosť, alebo sa na ich tvorbe akýmkoľvek spôsobom podieľať,“ píše polícia na facebooku.

Chystá sa náhrada za zrušenú Eurovíziu (VIDEO)

Európska vysielacia únia (EBU) chystá náhradu za medzinárodnú spevácku súťaž Eurovízia, ktorej tento ročník sa zrušil kvôli pandémii koronavírusu.