O2 Predajne budú cez víkend zatvorené, ďalšie otváracie hodiny budú známe čoskoro

13.03.2020 22:36 | Tlačové správy |

Spoločnosť O2 počas víkendu zatvára všetky svoje predajne.

„Vzhľadom na šírenie koronavírusu a potrebné preventívne opatrenia sme sa rozhodli postaviť sa k aktuálnemu stavu zodpovedne, a preto budú všetky predajne O2 na celom Slovensku v sobotu a v nedeľu zatvorené, a to aj mimo nákupných centier. Situáciu budeme naďalej pozorne sledovať a o ďalších otváracích hodinách budeme zákazníkov informovať prostredníctvom nášho webu,“ hovorí Tereza Molnár, šéfka komunikácie O2 Slovakia.

O2 už v uplynulých dňoch zákazníkom rozoslalo formou SMS aj odporúčanie minimalizovať návštevy O2 Predajní a vybavovať si svoje požiadavky z pohodlia domova prostredníctvom aplikácie alebo webového rozhrania Moje O2. Opatrenie sleduje zvýšenie ochrany zdravia zamestnancov a zákazníkov.

Operátor taktiež v posledných týždňoch zaviedol viac preventívnych opatrení aj smerom k svojim zamestnancom.

„Na našich predajniach aj v kanceláriách dbáme v posledných týždňoch na zvýšenú hygienu a dezinfekciu a taktiež sme tieto priestory zásobili dezinfekčnými gélmi. Okrem toho majú od začiatku týždňa tí zamestnanci, ktorí vedia robiť z domu, možnosť využiť homeoffice. Vykonávame tiež niekoľko druhov záťažových testov kapacity našich systémov. Na našich zamestnancov pravidelne komunikujeme cez náš firemný intranet, kde sa ich snažíme okrem informácií týkajúcich sa firmy zásobovať aj užitočné faktmi, článkami, či pozitívnymi informáciami ako napríklad tipmi na to, ako pracovať z domu,“ dodáva Molnár.

Trump pod pamätníkom exprezidentov kritizoval médiá i ničenie sôch

Veľa oslavných výrokov o minulosti a kultúre Spojených štátov, ale aj bojovne ladené pasáže o "ľavicovej kultúrnej revolúcii" či údajných snahách "vymazať históriu" obsahoval prejav amerického prezidenta Donalda Trumpa v predvečer Dňa nezávislosti.

Čína informovala o koronavíruse až po dvoch žiadostiach od WHO

Čína informovala o výskyte pľúcnej choroby vo Wu-chan až po dvoch žiadostiach vznesených Svetovou zdravotníckou organizáciou (WHO).

BBC prepustí 450 ľudí z britských televíznych kanálov a rádií

Britská vysielacia spoločnosť BBC prepustí 450 ľudí z regionálnych televíznych kanálov, rozhlasových staníc i z radov tých, ktorí vytvárajú spravodajský obsah na internete.

Kampaň Nebuď pirát so Sajfom od O2 získala ocenenie v celosvetovej PR súťaži (VIDEO)

Na celosvetovej súťaži PR projektov SABRE Awards získala spoločnosť O2 Slovakia ocenenie v kategórii Telekomunikácie za kampaň Nebuď pirát, v rámci ktorej operátor poukazuje na nebezpečenstvo používania mobilných telefónov za volantom a mladých vodičov zároveň motivuje k ich zodpovednému využívaniu.

Súd začal riešiť požiadavku Agrofertu na ospravedlnenie od Českej televízie

Soud se dnes začal zabývat žalobou, kterou se koncern Agrofert domáhá omluvy od České televize (ČT). Koncern tvrdí, že ČT poškodila jeho pověst, když ho ve dvou reportážích spojila s odvoláním ředitele příbramského finančního úřadu. Televize to odmítá. Trvá na tom, že reportáže byly pravdivé a vyvážené a že nebyly objektivně způsobilé k tomu, aby pověst Agrofertu poškodily.

Vo vedení VÚB banky majú posilu

Vrchný riaditeľ Antonio Bergalio, ktorý bol zodpovedný za úsek Financie, plánovanie a kontroling, sa po 6 rokoch vo VÚB banke, stane novým CFO v chorvátskej banke PRIVREDNA BANKA ZAGREB.

Do ČR sa vracajú zahraniční filmári, tých amerických pozýva aj minister

Do Česka se ve velké míře vracejí zahraniční filmové štáby.

Súd vyniesol rozsudok smrti nad novinárom kvôli protestom

V Iráne odsúdili na trest smrti novinára obvineného z podielu na rozpútanie protestov v roku 2017.

Záchrana pre všetky ženy vylúčené zo spoločnosti

Príbeh o žene, ktorá vyhorela. Sebavedomá, svedomitá perfekcionistka, ktorá vie, čo chce dosiahnuť v živote a za svoje úsilie aj niečo očakáva. Jedného dňa však vyhorí a upadne do hlbokej depresie.

Rada Slovenského filmového ústavu má nové zloženie aj predsedu

Rada Slovenského filmového ústavu (SFÚ) od 8. júna 2020 pracuje v novom zložení, jej dvoch nových členov vymenovala ministerka kultúry SR Natália Milanová.