Fantastické leto s Fun Rádiom

Nosným projektom komerčnej dvojky bude jubilejný piaty ročník Fun rádio Dohoda


Pred prvým naozaj horúcim víkendom prešlo Fun rádio na letný režim vysielania. Od piatku 14. júna pod heslom „Hráme najviac letnej hudby" a vďaka upravenej zvukovej grafike, má vysielanie letný nádych. V rovnaký deň komerčná dvojka už tradične rozšírila ponuku internetových rádií na jednotke medzi rádio webmi funradio.sk o sezónny stream Fun rádio Letné hity.

Ďalšou novinkou víkendu bolo nasadenie novej multižánrovej tanečnej relácie Get FUN. Každú sobotu od 21:00 do 23:00 hodiny si priaznivci tanečnej hudby môžu vo Fun rádiu naladiť tie najväčšie tanečné hity, ktoré hýbu svetom. Get FUN bude pripravovať slovenský producent a DJ Milan Lieskovsky.

K „funtastickému" letu s Fun rádiom bezpochyby patrí aj obľúbená séria najväčších letných žúrov Fun rádio Dohoda, ktorá vstupuje do jubilejnej piatej sezóny. Štvorlístok najväčších letných žúrov plný „funtastickej" hudby navštívi postupne štyri slovenské mestá – Nitru (20.7.), Malacky (3.8.), Poprad (17.8.) a Košice (31.8.).
Okrem obľúbených moderátorov a DJ-ov Fun rádia sa na pódiu predstavia slovenské hudobné hviezdy ako Richard Müller, Polemic, Horkýže Slíže, Peter Bič Project, Katka Knechtová, Ego, Majk Spirit, A.M.O. & Band, Helenine oči a mnohí ďalší. Viac informácií o podujatí na www.funradio.sk/dohoda.
V rámci Fun rádio Dohôd má Fun rádio pre poslucháčov pripravené rôzne programové špeciality a aktivity s možnosťou vyhrať lístky na najväčšie letné žúry.
Hudobní fanúšikovia, ktorí nestihnú prísť na Dohodu, budú mať predsa len ruku na tepe diania vďaka priamym vstupom z podujatia. Navyše po každej Fun rádio Dohode bude v nasledujúcu sobotu večer odvysielaný záznam z predchádzajúcej Fun rádio Dohody.
Vždy v piatok pred Fun rádio Dohodou privíta Ranná šou hosťa, ktorý bude na druhý deň účinkovať a s ktorým môže jeden poslucháč na Fun rádio Dohode vyhrať „Meet & Greet".

Tak ako každé leto, zásadnou zmenou programu je dovolenka moderátorskej dvojice Rannej šou Adely a Sajfu. Počas júla ich žezlo prevezme tá najlepšia mužská dvojica na rádiovom trhu, Junior a Marcel. Popoludňajšia šou bude patriť ostrieľanému moderátorovi Mimovi.