Kaufland získal už ôsmykrát prestížny titul Slovak Superbrands

Kaufland získal už ôsmykrát prestížny titul Slovak Superbrands Ilustr. foto: Kaufland

Pevné miesto medzi najlepšími značkami na slovenskom trhu potvrdila spoločnosť Kaufland aj tento rok. Expertná skupina Brand Council reťazcu udelila titul Slovak Superbrands na základe prieskumu, ktorý zrealizovala renomovaná agentúra GfK.

Superbrands je uznávanou nezávislou globálnou autoritou v oblasti hodnotenia a oceňovania obchodných značiek. Od svojho vzniku vo Veľkej Británii si projekt získal celosvetové uznanie a dnes je cena Superbrands Award akceptovaná ako špeciálne ocenenie, ktoré na základe jednotných kritérií a metód každoročne vyberá najlepšie z najlepších značiek v takmer 90 krajinách na piatich kontinentoch. Titul udelený komisiou expertov potvrdzuje výnimočné postavenie značky na lokálnom trhu.

„Ocenenie, ktoré sme získali už po ôsmy krát, potvrdzuje, že Kaufland na Slovensku patrí k najúspešnejším spoločnostiam. Vysoké hodnotenie od zákazníkov i odborníkov dokazuje, že sa rozvíjame správnym smerom a chceme v ňom pokračovať aj naďalej,“ konštatuje Samuel Machajdík, hovorca spoločnosti Kaufland Slovensko.
Popri umiestnení v spoločenstve elitných značiek na Slovensku patrí Kauflandu aj miesto medzi elitnými zamestnávateľmi, a to nielen na slovenskom, ale aj na európskom trhu. Pre tento rok získal reťazec opäť prestížne ocenenie Top Employer Europe 2022 a Top Employer Slovensko 2022 a zároveň sa umiestnil v prvej trojke ankety Najzamestnávateľ za rok 2021.
Kaufland má na Slovensku sieť 72 predajní a v prevádzkach, logistickom centre a na centrále pracuje dovedna vyše 7 300 zamestnancov.