Na Markíze začína Let's Dance, prinášame všetky podrobnosti a novinky (FOTO)

Na Markíze začína Let's Dance, prinášame všetky podrobnosti a novinky (FOTO)

O titul kráľa a kráľovnej tanečného parketu zabojuje počas 10-tich priamych prenosov celkovo 11 tanečných párov zložených zo známych osobností a profesionálnych tanečníc a tanečníkov.

Noblesa, elegancia, krása a radosť z tanca budú neoddeliteľnou súčasťou ôsmej série veľkolepej tanečnej šou Let's Dance, ktorá sa vracia na obrazovky TV Markíza. Už od 5. marca 2023 sa tak počas desiatich nedeľných večerov vždy o 20:30 hod. na Slovensku opäť rozpúta tanečná horúčka.

„Túto jar nás znovu čaká silná dávka emócií, noblesy a kultivovaného humoru v najvýpravnejšej šou na trhu – Let's Dance. Podarilo sa nám dať dokopy naozaj silnú zostavu účinkujúcich, vrátane poroty a moderátorov. Už počas prípravnej fázy, kedy sa všetci stretli pri výrobe promo materiálov, bolo cítiť, že si sadli a že vytvoria skvelú partiu. Ja osobne sa už teraz veľmi teším na začiatok,“ zhodnotil kreatívny producent a režisér šou Pepe Majeský.

Let's Dance bude opäť prehliadkou majstrovského prepojenia obdivuhodných tanečných vystúpení v nádhernom oblečení, ešte impozantnejšieho scénického poňatia a nenúteného, ale pritom kultivovaného a vtipného vystupovania moderátorov.

Foto: Markíza

O titul kráľa a kráľovnej tanečného parketu zabojujú hviezda telenovely Skrytá vášeň, kubánsky herec Mario Cimarro, bývalí hokejisti Marián Gáborík a Boris Valábik, úspešná paralympionička Henrieta Farkašová, obľúbené herečky Gabriela Marcinková, Helena Krajčiová, Jana Kovalčíková, moderátor a zabávač Milan Zimnýkoval, herec Richard Autner, populárna speváčka Mária Čírová a herec a model Victor Ibara.

Vystúpenia bude hodnotiť odborná porota v zložení Tatiana Drexler, Adela Vinczeová, Ján Ďurovčík a víťaz vlaňajšieho siedmeho ročníka Let's Dance Ján Koleník, ale tiež diváci prostredníctvom SMS hlasovania. Veľkolepými priamymi prenosmi budú sprevádzať moderátori Viktor Vincze a Lucia Hlaváčková.

Foto: Markíza

Let's Dance vzniká na základe licencie podľa pôvodného formátu Strictly Come Dancing z dielne britskej BBC, ktorý už bol úspešne predaný do viac než 60 teritórií po celom svete pod distribučným názvom Dancing with the Stars. Boduje napríklad aj v USA, kde uplynulú jeseň prebehla už neuveriteľná 31. séria, či v susednej Českej republike.