Nadácia Dobrý skutok chystá 16. ročník obľúbeného tábora pre deti zo sociálne slabších rodín

Nadácia Dobrý skutok chystá 16. ročník obľúbeného tábora pre deti zo sociálne slabších rodín

Letné dobrodružstvá a nezabudnuteľné prázdniny si v tábore Dobrý skutok užilo od roku 2008 už 1290 detí z celého Slovenska. Tento rok sa bude konať uprostred nádhernej prírody v Jasenskej doline vo Veľkej Fatre od piatka 21.7. do nedele 30.7.

Pre deti je každý rok pripravený skvelý program s profesionálnymi animátormi. Obľúbený moderátorský deň je samozrejmosťou aj na tohtoročnom tábore. Známi moderátori z rádií Bauer Media Audio Slovakia naučia deti základy moderátorskej práce, prípravy show a pútavou formou im priblížia prácu v rádiu.

Tradičným hosťom tábora býva aj obľúbený Laci Strike so svojimi tanečníkmi. Deti sa môžu tešiť aj na hudobné prekvapenie a súkromný koncert slovenskej speváckej hviezdy. Minulý rok tábor svojím vystúpením roztancoval a rozospieval Matúš Kolárovský známy aj ako Yael. Program, videá, zvuky a fotoreportáže prinášajú rádiá Bauer Media Audio Slovakia a Nadácia Dobrý skutok na svojich weboch a sociálnych sieťach každý deň počas trvania tábora a na weboch sú zaznamenané aj všetky archívne ročníky tábora.

Nadácia Dobrý skutok aj v roku 2023 získava financie na organizáciu tábora prostredníctvom verejnej zbierky. Pomôcť môže každý jednoducho a pohodlne odoslaním darcovskej esemesky v hodnote 2 eurá. Vďaka všetkým štyrom slovenským operátorom je celá suma v plnej výške poukázaná výhradne len na účet nadácie.