Známa moderátorka rádia Expres bude riadiť moderátorov rádia Europa 2

Známa moderátorka rádia Expres bude riadiť moderátorov rádia Europa 2 Michaela Vrábová, Foto: Expres

Dlhoročný hlas Rádia Expres, moderátorka Michaela Vrábová, sa stala šéfproducentkou Europy 2, kde bude viesť tím moderátorov. O zmene informuje v tlačovej správe mediálna skupina Bauer Media Slovakia, pod ktorú obe rádia patria.

„Miša má ohromné skúsenosti, je prirodzený líder a svoje schopnosti môže využiť pri vedení a rozvoji moderátorských talentov v Europe 2. Sme pyšní na to, čo sa Europe 2 podarilo dosiahnuť za posledný rok. Stala sa tretím najpočúvanejším komerčným rádiom na Slovensku a má dôležité miesto v portfóliu našich staníc. Príchod Michaely Vrábovej je ďalším krokom k naplneniu potenciálu tejto úspešnej značky. Zároveň to znamená, že doterajší šéfproducent Andrej Kratochvíl sa môže naplno venovať funkcii skupinového hudobného šéfa, ktorá je pre nás kľúčová, lebo zodpovedá za hudbu vo všetkých našich rádiách,“ povedal Rasťo Bečaver, programový riaditeľ Bauer Media Slovakia.

Od pondelka 17. apríla rádio mení programovú štruktúru, z ktorej vypadla show Bohatý týždeň. Vo vysielaní ju nahradí dvojica Matúš Krnčok a Michaela Mäsiarová, ktorí sa so svojou popoludňajšou show posúvajú do času 13:00-17:00 od pondelka do piatka.

Odporúčame aj: Simona Salátová a Joe Trendy riešia na Exprese problémy vo vzťahoch

Po Veľkých správach o 17:00 prinesie Expres nový formát s novou moderátorkou Viky Havránek, ktorá prichádza z Trnavského rádia. Od pondelka do štvrtka bude moderovať reláciu s názvom Na dnes padla. V piatok od 17:00 do 20:00 zostáva v štruktúre zábavná show Milujeme víkend s trojicou Majo, Miša a Adriana.

Viky Havránek     Foto: Expres

Rádio Expres dostane aj nový zvukový obal. Nové jingle, ale aj zvučky relácií a správ sa vo vysielaní objavia v najbližších dňoch. Pre Expres ich vyrobila spoločnosť Reelworld. Spevy do jinglov nahrali Tomáš Buranovský a Diana Kovaľová.

BAUER MEDIA SLOVAKIA zastupuje štyri úspešné rádiá – Rádio Expres, Europa 2, Melody a Rádio ROCK.  Je súčasťou medzinárodnej mediálnej korporácie Bauer Media Group.