Europa 2 má novú rannú show a rozširuje moderované vysielanie

Europa 2 má novú rannú show a rozširuje moderované vysielanie Foto: Europa 2

Rádio Europa 2 predstavilo v pondelok 7. novembra novú rannú show s dvojicou s "Sketch Bros". Je to duo Oliver Oswald a Samo Procházka, ktorý budú vo vysielaní každé ráno od 6:00 do 9:00.

Nová ranná šhow sľubuje prepojenie onair a online obsahu, keďže moderátori Oliver a Samo žijú na sociálnych sieťach so svojimi poslucháčmi a followermi.

„Naším cieľom je ľuďom prinášať za každých okolností úsmev a pozitívne informácie. Sme radi, že to teraz môžeme robiť od skorého rána. Budeme robiť všetko pre to, aby sme vystavali rannú show, ktorá bude úplne iná od ostatných,“ hovorí Samo Procházka.

Nová ranná show Europy 2 je dostupná aj ako podcast. Zmien vo vysielaní je viac. Moderátorka Michaela Homolková, ktorá doteraz vysielala ráno na Europe 2, odchádza na materskú dovolenku. Jej kolega Vlado Varecha dostal nový vysielací čas v pracovných dňoch od 9:00 do 14:00. Šorty a Becca budú svoju štvorhodinovú popoludňajšiu show štartovať o 14:00.

Europa 2, ktorá patrí do skupiny Bauer Media Slovakia ( Rádio Expres, Europa 2, Melody a Rádio ROCK) je podľa najnovšieho prieskumu MML-TGI (Q3/2022) komerčnou trojkou medzi rádiami v dennej aj týždennej počúvanosti.