Tyršák: zábava na brehu Dunaja (KOMPLETNÝ PROGRAM)

Tyršák: zábava na brehu Dunaja (KOMPLETNÝ PROGRAM)

TYRŠÁK je koncept pláže na brehu Dunaja. Miesto, ktoré Bratislavčania poznali ako zanedbané parkovisko po bývalom Lunaparku, je zrevitalozvané a premenilo sa na pulzujúcu pláž, ktorá ponúka oddych, zábavu a kultúru. Pozrite si program:

15.6. štvrtok 11:00 TYRŠÁK UZATVORENÝ PRE VEREJNOSŤ

16.6. piatok  19:00 DJ Carlo Vstup voľný

17.6. sobota  10:00 BAZAAR na Tyršáku do 15:00 hod. Vstup na BAZAAR je zdarma.

LETNÁ VERZIA BAZAARU je tu pre vás. Pokiaľ túžite do kolobehu vrátiť krásne kúsky, ktoré u vás už nenájdu využitie - prihláste sa ako predajca (link na registračný formulár nájdete nižšie).
Ak vás omrzelo nakupovanie v reťazcoch alebo len chcete doplniť váš šatník originálnym oblečením - príďte si nakúpiť. Predávať sa bude dámske, pánske a detské oblečenie a doplnky.

17.6. sobota 15:00 Svetový deň utečencov na Tyršáku & Dáždnikový pochod. Vstup voľný

[fjúžn]: Aj tento rok pokračujeme v našej dlhoročnej tradícii a 17. júna spolu oslávime SVETOVÝ DEŇ UTEČENCOV. Chceme si pripomenúť zraniteľnosť a potreby utečencov a utečeniek, ktorí boli nútení opustiť svoje domovy. Zároveň máme príležitosť spoznať tých, ktorí pochádzajú z iných krajín a stali sa neoddeliteľnou súčasťou slovenskej spoločnosti. Pripravili sme pre vás komunitné podujatie s bohatým multižánrovým programom.

19.6. pondelok 20:00 Vedomostný kvíz s Radosťou Vstup voľný

Príjemný večer v podobe zábavno-vedomostného kvízu na Tyršáku, kde si s kamarátmi preveríte vaše všeobecné vedomosti. 56. otázok preverí Vaše vedomosti, ale aj praktické veci, s ktorými sa dennodenne stretávate. Prihlasovať sa môžete na stránkach kvízu alebo priamo v podniku. V tíme môžete byť až šiesti.

Rezervácie e-mailom na: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..
Vždy do piatku 18:00 hod.

20.6. utorok 18:00 HYC yoga na Tyršáku Vstup voľný

20.6. utorok 20:00 Travelistan cestovateľské kino Vstup voľný

21.6. streda 18:00 ZSE Drive x podcast INDEX: Krátky dojazd, málo nabíjačiek. Je kritika elektromobility opodstatnená? Vstup voľný

Týždenný podcast denníka SME o ekonomike a podnikaní na Slovensku a vo svete. Hosť: Rastislav Žembery, produktový manažér pre e-mobilitu ZSE Drive

22.6. štvrtok 18:00 HYC yoga na Tyršáku Vstup voľný

26.6. pondelok 20:00 Vedomostný kvíz s Radosťou Vstup voľný

Príjemný večer v podobe zábavno-vedomostného kvízu na Tyršáku, kde si s kamarátmi preveríte vaše všeobecné vedomosti.
56. otázok preverí Vaše vedomosti, ale aj praktické veci, s ktorými sa dennodenne stretávate. Prihlasovať sa môžete na stránkach kvízu alebo priamo v podniku. V tíme môžete byť až šiesti.

Rezervácie e-mailom na: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..
Vždy do piatku 18:00 hod.

27.6. utorok 18:00 HYC yoga na Tyršáku Vstup voľný

27.6. utorok 20:00 Travelistan cestovateľské kino Vstup voľný

28.6. streda 18:00 Rozhovory ZKH na Tyršáku: Bekim Aziri Vstup voľný

Zuzana Kovačič Hanzelová sa v rozhovore s moderátorom a komikom Bekimom Azirim bude rozprávať o nových životných výzvach. Bekim je čerstvý otec, má úspešný podcast a otvorene hovorí aj o živote na vozíku. O spoločnosti, humore, aj živote ľudí so zdravotným znevýhodnením na Slovensku už v stredu 28.júna o 18:00 na Tyršáku.

29.6. štvrtok 18:00 HYC yoga na Tyršáku Vstup voľný

1.7. sobota 18:00 Všesvet podcast oslavuje 5 rokov (živé nahrávanie)

Oslávte s nami päť rokov Všesvet podcastu, prvého cestovateľského podcastu na Slovensku. Event pre všetkých nadšencov cestovania a fanúšikov Všesvet podcastu. Jedinečná šanca stretnúť tvorcov Tinu, Lukáša a Naďu na jednom mieste a nahliadnuť do zákulisia podcastu.

Diskusie a živé nahrávanie:

~ Cesty za ľadom s Patrikom Paulínyim a Danielou - Polar girl
~ Život v zahraničí s Ervínom Polívkom (Kórea), Richardom Seidlom (Laponsko) a zakladateľkami Všesvet podcastu Naďou Hubočan (Kanada) a Tinou Paholík Hamárovou (Spojené Arabské Emiráty, Austrália)