Prichádza nový romantický seriál s hviezdou Lásky na prenájom (VIDEO)

Prichádza nový romantický seriál s hviezdou Lásky na prenájom (VIDEO) Foto: Doma

Čo sa stane, keď sa pretnú životné cesty bohatého plejboja a krásnej podvodníčky? Bude z toho láska? Turecká seriálová novinka štartuje už 1. januára 2024 o 19:00 hod. na obrazovkách televízie Doma.

Televízia Doma nenechá svojich divákov a diváčky dlho čakať na čerstvú dávku tureckej seriálovej romantiky. Po včerajšom veľkom finále obľúbeného seriálu V hre je láska prinesie ďalšiu atraktívnu novinku už o pár dní, a to hneď skraja nového roka – od 1. januára 2024. V hlavnej úlohe nového romantického seriálu s názvom Nauč ma milovať (Ya Çok Seversen) sa predstaví obľúbený herec Kerem Bürsin, ktorého si najmä fanúšičky zamilovali ako Serkana v megaúspešnej Láske na prenájom. Stretávať sa s ním budú môcť tradične vždy od pondelka do piatka o 19:00 hod. v dvoch častiach za sebou, alebo v predstihu na Voyo.

„Pripravených máme hneď niekoľko špičkových premiérových titulov, pričom ako prvú uvedieme túto mimoriadne čerstvú a netradične kratšiu 40-dielnu novinku, ktorá bola v domovskom Turecku uvedená iba toto leto. Nauč ma milovať prináša zaujímavý príbeh a skvele fungujúcu chémiu medzi ústrednou dvojicou, ktorá si získala publikum po celom svete. Verím, že ani diváci a diváčky televízie Doma nebudú výnimkou a seriál im bude spríjemňovať ich januárové večery,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

O čom je Nauč ma milovať?

Nauč ma milovať rozpráva príbeh o tom, ako sa pretnú životné cesty Leyly (Hafsanur Sancaktutan) a Ateşa (Kerem Bürsin), dvoch mladých ľudí, ktorých sužujú rozdielne problémy. Leyla je húževnatá sirota so silnou povahou, ktorá sa pridá k tímu svadobných podvodníkov, aby financovala hľadanie svojich dávno stratených rodičov. Keď sa prvýkrát stretne s Ateşom, zádumčivým a cynickým potomkom bohatej rodiny, ktorý bol po matkinej smrti poslaný do internátnej školy a domov sa už nikdy nevrátil, veci sa nevyvíjajú dobre. Leylu odradí Ateşov šarm plejboja, pretože ho považuje len za ďalšieho privilegovaného snoba. Keď ich však osud opäť spojí, Leylina žiarivá osobnosť postupne prelomí jeho obrannú barikádu a Ateş v sebe objaví novú, zrelšiu stránku...

Predstaviteľ postavy Ateşa, 36-ročný úspešný herec Kerem Bürsin, je divákom a diváčkam televízie Doma dobre známy ako neodolateľný Serkan Bolat zo seriálového hitu Láska na prenájom. Ústrednú dvojicu s ním tentoraz vytvára mladá 23-ročná turecká herečka Hafsanur Sancaktutan, s ktorou sa slovenské publikum zoznámi vôbec prvý raz.