JOJ štartuje sezónu týždňom premiér

20. 1. 2014 sa začína „veľký týždeň", ktorým televízia JOJ spúšťa novú jarnú sezónu. Už od prvého týždňa bude sezóna charakterizovaná novými žánrami, formátmi ako aj novinkami v zabehnutých reláciách a seriáloch.

Vo veľkom týždni privíta divákov nový Panelák, ktorý prešiel doteraz najväčšími zmenami vo svojej sedemročnej histórii. Okrem nových tvárí, ešte zábavnejšieho ladenia a vyššej kvalite obrazu, sa diváci môžu tešiť aj na nové interiéry či znelku programu. Panelák bude otvárať primetimeové vysielanie televízie každý týždeň od pondelka do štvrtka.
Na úvod a k záveru pracovného týždňa pripravila TV JOJ humor – po Paneláku sa v pondelky budú diváci zabávať na originálnom novom formáte javiskového sitkomu pod názvom Kukátko (od 27. 1.), vo štvrtok to budú premiérové časti už legendárneho slovenského seriálu Profesionáli.
V utorok a v stredu JOJka nadväzuje na svoju tradíciu dramatických večerov. Utorky patria novému seriálu s herečkou Michaelou Čobejovou Vdova, ktorého kombinácia tradičných hodnôt vo veľmi netradičnom prostredí mafiánskej rodiny jasne odráža typickú DNA jojkárskych seriálov. V stredu sa diváci môžu tešiť na akvizičný formát – premiérové diely kriminálky CSI.
Veľký týždeň uzatvára v predvečer víkendu premiéra komediálnej drámy Prefíkané slúžky, ktoré budú divákov sprevádzať úvodom sezóny až do konca februára 2014.