McDonald´s otvára dvere pre verejnosť. Ľudí pustí aj do svojej McKuchyne

Najobľúbenejšia sieť reštaurácií s rýchlym občerstvením na Slovensku otvára pre verejnosť dvere a pozýva návštevníkov na prehliadku jej kuchyne. Spoločnosť McDonald´s v rámci svojho pôsobenia dlhodobo presadzuje koncept otvorenej komunikácie so zákazníkmi, preto opäť prichádza s obľúbenou aktivitou Deň otvorených dverí v McDonald´s. Počas víkendových dní, 13. a 14. júna, otvorí dvere od svojej kuchyne v 11 vybraných reštauráciách a ukáže návštevníkom, ako a z akých surovín pripravuje ich obľúbené pokrmy. Návštevníci s zoznámia s procesom prípravy jedál, uvidia prevádzku kuchyne, sami sa presvedčia, ako McDonald´s kontroluje kvalitu a bezpečnosť potravín, ale aj ako triedi a ekologicky spracúva odpad. Dozvedia sa tiež množstvo zaujímavostí o systéme práce v reštauráciách McDonald´s alebo o školeniach a možnostiach profesijného rastu zamestnancov.

Zákazníci na vlastné oči uvidia prípravu svojich obľúbených jedál a dostanú jedinečnú príležitosť opýtať sa priamo pri zdroji na všetko, čo ich v súvislosti s McDonald´s zaujíma. „Chceme takto ľuďom ukázať, že všetky pokrmy pripravené v našich reštauráciách sú kvalitné a nemáme čo skrývať. Zákazníkom povieme na rovinu, z čoho sa vyrába ich obľúbený hamburger, ukážeme, kto a ako im pripravuje hranolčeky, či zmrzlinu," hovorí Zuzana Svobodová, riaditeľka oddelenia PR a komunikácie McDonald´s Česká republika a Slovensko. Podľa nej je dôležité zákazníkom ukázať, že sa môžu na McDonald´s spoľahnúť.

Deň otvorených dverí sa bude konať počas víkendu v termíne od 13. do 14. júna a to vo vybraných jedenástich reštauráciách McDonald´s v čase od 14.30 do 17.00 hod. Na prehliadku je potrebné sa vopred objedať u vedúceho zmeny vo vybranej reštaurácii alebo na stránkach www.narovinu.mcdonalds.sk/dni-otvorenych-dveri.

Tento rok dvere od svojej kuchyne otvoria reštaurácie:

Košice: McDonald´s Nad Jazerom, ulica Napájadlá 1
Žilina: McDonald´s v Mirage OC, Hlinkovo námestie 7B
Liptovský Mikuláš: McDonald´s na Kamennom poli 4552/4
Nitra: McDonald´s na ulici Bratislavská cesta I
Trnava: McDonald´s na Novej Ulici
Zvolen: McDonald´s na Obchodnej ulici
Martin: McDonald´s na Jilemnického ulici
Trenčín: McDonald´s v OC Laugaricio, Belá
Bratislava: McDonald´s na Račianskej ulici, na Prievozskej ulici a v nákupnom centre Eurovea