ICCO menovala novým prezidentom Maxima Behara

ICCO menovala novým prezidentom Maxima Behara

International Communications Consultancy Organisation (ICCO), ktorej súčasťou je aj Asociácia public relations Slovenskej republiky (APRSR), vymenovala svojho nového prezidenta Maxima Behara. Stalo sa tak na globálnom summite ICCO konanom v Miláne v dňoch 8. a 9. októbra 2015.

Maxim Behar, ktorý bol pred globálnym summitom ICCO prednášať aj slovenským PR profesionálom v Bratislave a zúčastnil sa slávnostného odovzdávania ocenení Prokop 2015, sa stal novým prezidentom ICCO. Maxim Behar je celosvetovo uznávaný odborník v oblasti PR, ktorý od decembra 2013 zastával funkciu viceprezidenta ICCO.

Maxim Behar prevzal novú funkciu na zasadnutí správnej rady ICCO v sobotu 10. októbra. „Maxim prináša výnimočnú zmes energie, skúseností a diplomacie do všetkého, čo robí, a jeho nadšenie pre náš biznis a túto organizáciu je nákazlivé," hovorí David Gallagher, predchádzajúci prezident ICCO. Francis Ingham, generálny riaditeľ ICCO, dodáva: „Maxim žije a dýcha pre medzinárodné PR. Jeho odovzdanie a nadšenie pre budúcnosť nášho odboru ho robia ideálnym kandidátom na pozíciu lídra ICCO. Verím, že rast, z ktorého sme sa v posledných rokoch tešili, bude pod Maximovým vedením ešte umocnený."

Maxim Behar je lektorom moderného PR na mnohých univerzitách po celom svete a niekdajším prezidentom Bulharskej asociácie PR agentúr (BAPRA). Pôsobí aj ako šéf bulharskej PR agentúry M3 Communications Group, Inc. a predseda predstavenstva pražskej pobočky medzinárodnej agentúry Hill + Knowlton Strategies. Je honorárnym konzulom Seychelskej republiky v Bulharsku.