Neuropea sa stala novým poradcom pre CBRE Slovensko v oblasti PR

Neuropea sa stala novým poradcom pre CBRE Slovensko v oblasti PR

Realitná a poradenská spoločnosť CBRE Slovensko začala od decembra 2015 spolupracovať na svojich aktivitách v oblasti komunikácie a Public Relations s agentúrou NEUROPEA.


Spolupráca medzi oboma spoločnosťami bude založená na efektívnom napĺňaní komunikačnej stratégie prostredníctvom nástrojov, ktoré spĺňajú všetky atribúty modernej komunikácie 21. storočia. „Našim cieľom je posilniť pozitívne vnímanie značky CBRE ako lídra a experta v oblasti Real Estate najmä v odborných kruhoch. Pravidelne budeme predstavovať naše aktivity a plány, inovatívny pohľad na realitný trh a prinesieme aj niekoľko zaujímavých projektov, ktoré doteraz na Slovensku absentovali," prezrádza výkonný riaditeľ CBRE Slovensko Tomáš Hegedűš.

„Sme veľmi radi, že môžeme úzko spolupracovať so spoločnosťou, ktorá je súčasťou globálnej skupiny CBRE Group, svetovej jednotky v oblasti realitných konzultačných služieb a investícií. Naša agentúra bude na základe dohody pripravovať poradenské a konzultačné služby v oblasti Public Relations, v snahe posilniť pozíciu značky CBRE. Celkovú komunikáciu našich posolstiev chceme dostať na vyššiu úroveň, než aká tu bola doteraz," vyhlásil konateľ NEUROPEA Peter Papanek.

Obe spoločnosti chcú verejnosti ponúkať obsahovo zaujímavé a užitočné informácie o fungovaní a nových trendoch realitného trhu na Slovensku. Okrem štandardnej spolupráce s médiami sa budú sústreďovať aj nové trendy v oblasti PR ako sú blogy, online videá, sociálne siete a iné formy online obsahu s cieľom priamej komunikácie s cieľovými skupinami.

CBRE Group, spoločnosť figurujúca v rebríčku Fortune 500 a indexe S&P 500 so sídlom v Los Angeles, je svetovou vedúcou spoločnosťou v oblasti realitných služieb a investícií. S približne 70 000 zamestnancami slúži majiteľom nehnuteľností, investorom a nájomníkom prostredníctvom viac ako 400 pobočiek vo viac ako 60 krajinách sveta. CBRE poskytuje najširšiu ponuku nehnuteľností na trhu, ktorú zastrešuje kvalitnými integrovanými službami poskytovanými na základe spolupráce lídrov na trhu nehnuteľností.
CBRE Slovensko disponuje takmer 100 zamestnancami a spravuje 23 komerčných a kancelárskych objektov.

Odborníci CBRE pomáhajú svojim klientom k získaniu maximálnej návratnosti investície a k dosiahnutiu spokojnosti v oblasti realít. Poskytujú najkvalitnejšie realitné poradenstvo a komplexný rozsah služieb za konkurencieschopné ceny v tomto dynamicky sa rozvíjajúcom svete.

NEUROPEA je full-servisová PR agentúra. Pri tvorbe komunikačných stratégií využíva najefektívnejšie komunikačné nástroje, identifikuje najvhodnejšie témy, kľúčové médiá i novinárov prvého kontaktu. Pri práci sa opiera o dôslednú znalosť lokálneho prostredia, širokú sieť kontaktov a rokmi skúseností nadobudnutú profesionalitu. K jej devízam patria spoľahlivosť, kreativita a výborná znalosť mediálneho prostredia. Pri svojej práci využíva nové pravidlá marketingovej a PR komunikácie zohľadňujúce trendy digitálnej éry 21. Storočia.