S expertmi v ZUNO môžete ušetriť refinancovaním stovky eur

11.01.2016 10:09 | Tlačové správy | Zuno

Po rozšírení počtu kontaktných miest na Slovensku prichádza banka s týmto konceptom aj v Českej republike.

ZUNO banka odštartovala novú kampaň, ktorej cieľom je podnietiť k zamysleniu sa nad možnou úsporou pri pôžičkách. Ich refinancovaním je totiž možné okamžite si znížiť mesačné splátky a ušetriť aj na celkovom preplatení starého úveru.

„Snažíme sa ľuďom na rovinu povedať, že ušetriť sa dá jednoducho a rýchlo. Nejde pritom len o pár drobných, pretože celková úspora môže v konečnom dôsledku dosiahnuť stovky eur. A práve táto skutočnosť je podľa spoločných prieskumov s agentúrou GfK najsilnejším argumentom pre prenesenie úveru," komentuje kampaň Ewa Golińská, marketingová expertka online banky ZUNO.

V aktuálnom televíznom spote ZUNO banka pokračuje v osvedčenom koncepte, postavenom na reklamnom tíme. Ten sa tentokrát opäť spoločne zamýšľa nad vhodnou kampaňou na prenesenie úverov.

Podmienky refinancovania

ZUNO ako dlhodobý expert na REFINANCOVANIE ponúka tri stabilné úrokové sadzby podľa výšky úroku na starej pôžičke. Úroková sadzba v ZUNO začína na 6,9 % ročne, pričom klient už vopred vždy vie, aký úrok dostane.

Úroky sú uvedené v % ročne. Pri REFINANCOVANÍ viacerých úverov vám úrokovú sadzbu vypočítame podľa toho úveru, z ktorého vám ostáva splatiť najviac. RPMN: Výška PÔŽIČKY 4 000 €, poplatok za poskytnutie 0 €, doba splácania 54 mesiacov, mesačná splátka 86,38 €, fixná úroková sadzba 6,90 % p.a., celková splatná čiastka 4 664 €, RPMN 7,12 % p.a. Je potrebné mať v ZUNO otvorený ÚČET za 0 €.

Bližšie informácie môžu záujemcovia získať na www.zuno.sk/uvery/refinancovanie-pozicky/

ZUNO prichádza s kontaktnými miestami aj v Českej republike

Po rozšírení počtu kontaktných miest na Slovensku prichádza ZUNO s týmto konceptom aj do Českej republiky. U západných susedov banka na ich prevádzkovaní spolupracuje so spoločnosťou Chytrý Honza v rámci konceptu Chytré adresy. Tie kombinujú online svet s offline distribúciou finančných produktov.

Kontaktné miesta v ČR sú pre klientov dostupné v Liberci, Plzni, Prahe, Českých Budějoviciach a na dvoch miestach v Ostrave. Plán predpokladá otvorenie minimálne dvoch desiatok týchto kontaktných miest v ČR do konca tohto roka.

V Kontaktných miestach si klienti môžu otvoriť účet, požiadať o pôžičku alebo refinancovanie, získať zabudnuté klientske číslo, alebo požiadať o obnovu prístupov do internet bankingu.

Ministerstvo reaguje na Kotlebu: Bromhexin s vodkou COVID-19 nelieči, práve naopak (VIDEO)

Šéf ĽSNS Marian Kotleba donedávna šíril hoaxy a dezinformácie, ktorými spochybňoval epidemiologické opatrenia pri nákaze COVID-19. Nakoniec sám na COVID-19 ochorel.

Jaroslav Rezník je v karanténe, zasadnutie Rady RTVS sa odkladá

Generálny riaditeľ RTVS Jaroslav Rezník je v karanténe, pretože bol v bezprostrednom kontakte s blízkym spolupracovníkom, u ktorého bol v rámci preventívneho testovania v RTVS odhalený pozitívny výsledok na COVID-19.

Denníka Pravda sa vráti k zverejňovaniu čísel v audite ABC SR

Koncom októbra začne kancelária ABC SR zverejňovať aj údaje o tlačených a predaných nákladoch denníka Pravda.

Slovenská sporiteľňa získala ocenenie za výnimočné líderstvo počas krízy od magazínu Global Finance

Prestížny medzinárodný magazín Global Finance včera udeľoval ocenenia pre banky a finančné inštitúcie, za reakcie na globálnu pandémiu a išli ďaleko nad rámec v pomoci klientom, pri ochrane svojich zamestnancov a ktoré súčasne poskytovali kritickú podporu celej spoločnosti, informuje banka v tlačovej správe.

Speváčka Lea Daniš je novou moderátorkou Rádia Europa 2 (VIDEO)

Novou tvárou Rádia Europa 2 je moderátorka Lea Daniš, ktorá do Radio Services prestúpila z metropolitného Rádia VIVA.

Pozor, leták je chybný. Testovanie bude len v sobotu a v nedeľu (FOTO)

V utorok si veľká časť obyvateľov Slovenska našlo v schránkach leták od štátu s podrobnosťami o tom, ako prebehne celoplošné testovanie na ochorenie COVID-19.

SledovanieTV sa rozširuje na ďalšie platformy vrátane Amazon Fire TV Stick

SledovanieTV, populárny český poskytovateľ televízie cez internet, rozširuje ponuku platforiem, na ktorých je možné službu využívať. Potvrdzuje tým svoju pozíciu IPTV služby s najširšou podporou platforiem a zariadení nielen v Českej republike, ale aj na Slovensku.

Profesionáli z call centra Slovenskej sporiteľne oddnes pomáhajú v boji s koronavírusom

Desať expertov z call centra Slovenskej sporiteľne oddnes posilnilo kapacity štátnej infolinky a pomáha odpovedať na otázky ľudí ohľadom COVID-19.

Pre ľudí z médií a kultúry budú špeciálne odberné miesta v Mlynskej doline

Ministerstvo obrany sa rozhodlo vyjsť v ústrety médiám a kultúre.

Vyhlásenie: Riaďme sa odporúčaniami odborníkov a nie hoaxami

"Prosíme, prestaňte sa zahrávať so životmi zraniteľných, zdravotníkov ale aj nás všetkých," píšu v spoločnom vyhlásení Liga proti rakovine, Plamienok a Dobrý anjel, organizácie, ktoré pomáhajú chorým, ľuďom v ťažkej situácii, rodičom, ktorí prídu o dieťa. Reagujú tak na nárast dezinformácií, ktoré ohrozujú zraniteľných, zdravotníkov a aj všetkých ostatných.