S expertmi v ZUNO môžete ušetriť refinancovaním stovky eur

11.01.2016 10:09 | Tlačové správy | Zuno

Po rozšírení počtu kontaktných miest na Slovensku prichádza banka s týmto konceptom aj v Českej republike.

ZUNO banka odštartovala novú kampaň, ktorej cieľom je podnietiť k zamysleniu sa nad možnou úsporou pri pôžičkách. Ich refinancovaním je totiž možné okamžite si znížiť mesačné splátky a ušetriť aj na celkovom preplatení starého úveru.

„Snažíme sa ľuďom na rovinu povedať, že ušetriť sa dá jednoducho a rýchlo. Nejde pritom len o pár drobných, pretože celková úspora môže v konečnom dôsledku dosiahnuť stovky eur. A práve táto skutočnosť je podľa spoločných prieskumov s agentúrou GfK najsilnejším argumentom pre prenesenie úveru," komentuje kampaň Ewa Golińská, marketingová expertka online banky ZUNO.

V aktuálnom televíznom spote ZUNO banka pokračuje v osvedčenom koncepte, postavenom na reklamnom tíme. Ten sa tentokrát opäť spoločne zamýšľa nad vhodnou kampaňou na prenesenie úverov.

Podmienky refinancovania

ZUNO ako dlhodobý expert na REFINANCOVANIE ponúka tri stabilné úrokové sadzby podľa výšky úroku na starej pôžičke. Úroková sadzba v ZUNO začína na 6,9 % ročne, pričom klient už vopred vždy vie, aký úrok dostane.

Úroky sú uvedené v % ročne. Pri REFINANCOVANÍ viacerých úverov vám úrokovú sadzbu vypočítame podľa toho úveru, z ktorého vám ostáva splatiť najviac. RPMN: Výška PÔŽIČKY 4 000 €, poplatok za poskytnutie 0 €, doba splácania 54 mesiacov, mesačná splátka 86,38 €, fixná úroková sadzba 6,90 % p.a., celková splatná čiastka 4 664 €, RPMN 7,12 % p.a. Je potrebné mať v ZUNO otvorený ÚČET za 0 €.

Bližšie informácie môžu záujemcovia získať na www.zuno.sk/uvery/refinancovanie-pozicky/

ZUNO prichádza s kontaktnými miestami aj v Českej republike

Po rozšírení počtu kontaktných miest na Slovensku prichádza ZUNO s týmto konceptom aj do Českej republiky. U západných susedov banka na ich prevádzkovaní spolupracuje so spoločnosťou Chytrý Honza v rámci konceptu Chytré adresy. Tie kombinujú online svet s offline distribúciou finančných produktov.

Kontaktné miesta v ČR sú pre klientov dostupné v Liberci, Plzni, Prahe, Českých Budějoviciach a na dvoch miestach v Ostrave. Plán predpokladá otvorenie minimálne dvoch desiatok týchto kontaktných miest v ČR do konca tohto roka.

V Kontaktných miestach si klienti môžu otvoriť účet, požiadať o pôžičku alebo refinancovanie, získať zabudnuté klientske číslo, alebo požiadať o obnovu prístupov do internet bankingu.

365.bank si odnáša Zlatý klinec za svoje „Reklamy z obývačky“ (VIDEO)

Jarná kampaň 365 banky, v ktorej využila nový marketingový prístup, tzv. „crowdvertising“, a vyzvala ľudí, aby jej natočili spoty z pohodlia svojej obývačky, zabodovala.

Spolužitie majority s rómskou menšinou bude v Rádiu Slovensko pravidelnou témou relácie Kontakty

Rádio Slovensko sa od pondelka 21. septembra v publicistickej relácii Kontakty bude v dvojtýždňovej periodicite venovať otázkam života rómskej národnostnej menšiny.

Trump v USA zablokuje TikTok a WeChat

Administratíva prezidenta Donalda Trumpa od nedele v Spojených štátoch zablokuje možnosť sťahovať aplikácie TikTok a WeChat, ktoré sú v čínskom vlastníctve.

Navaľnyj na Instagrame popisuje svoj stav a ako sa našla fľaša, v ktorej mohla byť jeho otrava (FOTO)

Zdravotný stav ruského opozičného politika Alexeja Navaľného sa ďalej zlepšuje, aj keď pomaly. Kritik ruského prezidenta Vladimira Putina o tom dnes sám informoval na sociálnej sieti Instagram, kde tiež zverejnil svoju fotografiu z prechádzky po schodisku.

4 typy dátožrútov a 4 tipy na dokonalý smartfón pre každého z nich

V obchodoch je toľko špičkových smartfónov, ktoré dnes dokážu viac, než akýkoľvek starší notebook! Nie každý však musí vo vrecku nosiť mobil za vyše 1 000 eur. Niekto používa mobil len zriedka, iní sa od neho neodlepí po celý deň.

Celebrity ohlásili pauzu od Instagramu na protest proti Facebooku

Niektoré americké a britské celebrity sa na celý deň odmlčali na platformách prevádzkovaných spoločnosťou Facebook, aby tak upozornili na problémy sociálnych sietí s nenávistnými prejavmi a dezinformáciami.

Poslankyňa Tabak sa síce za kontroverznú fotku ospravedlnila, no šíri ju ďalej (FOTO)

Aj poslankyňa Romana Tabak sa rozhodla pripomenúť deň obetí holokaustu, no dosť nešťastným spôsobom.

ČT se nemusí ospravedlniť Agrofertu za reportáže

Česká televize (ČT) se nemusí omlouvat koncernu Agrofert za to, že ho ve dvou reportážích spojila s odvoláním ředitele příbramského finančního úřadu. Pražský městský soud dnes zamítl žalobu, ve které společnost tvrdila, že reportáže poškodily její pověst.

Úrad verejného zdravotníctva má nového šéfa komunikácie

Úrad verejného zdravotníctva má nového riaditeľa sekcie komunikácie a medzinárodných vzťahov.

Čínska firma zhromažďovala dáta o prominentoch zo západu, dokonca aj o ich deťoch

Čínska firma Zhenhua Data Technology, ktorá sa na svojom už vypnutom webe označovala za pioniera vo využívaní dát pre hybridné vojnu, vplyvných ľudoch zo západu, ktorý z čínskej firmy unikol.