Toto sú TOP aplikácie pre vaše NAJ leto Foto: Zuno

Toto sú TOP aplikácie pre vaše NAJ leto

24.08.2016 11:22 | Tlačové správy | Zuno

V lete ľudia používajú počítače menej. O to viac však pozerajú do smartfónov. Z dovolenky budete tak či tak pridávať kopec fotiek na Facebook a Instagram. Tak prečo ich neposunúť na vyšší level? S Polarrom to pôjde hravo. Stiahnite si ho na svoj Android či iPhone. Aplikácia je zadarmo. Pozrite si ďalšie aplikácie, ktoré vám urobia NAJ leto. Pokračovanie.

Ministerstvo reaguje na Kotlebu: Bromhexin s vodkou COVID-19 nelieči, práve naopak (VIDEO)

Šéf ĽSNS Marian Kotleba donedávna šíril hoaxy a dezinformácie, ktorými spochybňoval epidemiologické opatrenia pri nákaze COVID-19. Nakoniec sám na COVID-19 ochorel.

Jaroslav Rezník je v karanténe, zasadnutie Rady RTVS sa odkladá

Generálny riaditeľ RTVS Jaroslav Rezník je v karanténe, pretože bol v bezprostrednom kontakte s blízkym spolupracovníkom, u ktorého bol v rámci preventívneho testovania v RTVS odhalený pozitívny výsledok na COVID-19.

Denníka Pravda sa vráti k zverejňovaniu čísel v audite ABC SR

Koncom októbra začne kancelária ABC SR zverejňovať aj údaje o tlačených a predaných nákladoch denníka Pravda.

Slovenská sporiteľňa získala ocenenie za výnimočné líderstvo počas krízy od magazínu Global Finance

Prestížny medzinárodný magazín Global Finance včera udeľoval ocenenia pre banky a finančné inštitúcie, za reakcie na globálnu pandémiu a išli ďaleko nad rámec v pomoci klientom, pri ochrane svojich zamestnancov a ktoré súčasne poskytovali kritickú podporu celej spoločnosti, informuje banka v tlačovej správe.

Speváčka Lea Daniš je novou moderátorkou Rádia Europa 2 (VIDEO)

Novou tvárou Rádia Europa 2 je moderátorka Lea Daniš, ktorá do Radio Services prestúpila z metropolitného Rádia VIVA.

Pozor, leták je chybný. Testovanie bude len v sobotu a v nedeľu (FOTO)

V utorok si veľká časť obyvateľov Slovenska našlo v schránkach leták od štátu s podrobnosťami o tom, ako prebehne celoplošné testovanie na ochorenie COVID-19.

SledovanieTV sa rozširuje na ďalšie platformy vrátane Amazon Fire TV Stick

SledovanieTV, populárny český poskytovateľ televízie cez internet, rozširuje ponuku platforiem, na ktorých je možné službu využívať. Potvrdzuje tým svoju pozíciu IPTV služby s najširšou podporou platforiem a zariadení nielen v Českej republike, ale aj na Slovensku.

Profesionáli z call centra Slovenskej sporiteľne oddnes pomáhajú v boji s koronavírusom

Desať expertov z call centra Slovenskej sporiteľne oddnes posilnilo kapacity štátnej infolinky a pomáha odpovedať na otázky ľudí ohľadom COVID-19.

Pre ľudí z médií a kultúry budú špeciálne odberné miesta v Mlynskej doline

Ministerstvo obrany sa rozhodlo vyjsť v ústrety médiám a kultúre.

Vyhlásenie: Riaďme sa odporúčaniami odborníkov a nie hoaxami

"Prosíme, prestaňte sa zahrávať so životmi zraniteľných, zdravotníkov ale aj nás všetkých," píšu v spoločnom vyhlásení Liga proti rakovine, Plamienok a Dobrý anjel, organizácie, ktoré pomáhajú chorým, ľuďom v ťažkej situácii, rodičom, ktorí prídu o dieťa. Reagujú tak na nárast dezinformácií, ktoré ohrozujú zraniteľných, zdravotníkov a aj všetkých ostatných.