BILLA má loptošov. Prinášame podrobnosti, ako ich získať Foto: Billa

BILLA má loptošov. Prinášame podrobnosti, ako ich získať

24.08.2016 14:24 | Tlačové správy | Billa

Po úspešných detských kampaniach Star Wars, Vitamani a Dobrodružné cestovanie v čase prichádza BILLA s novou kampaňou Loptoši. Hlavným ťahákom kampane je šestica plyšových postavičiek, ktoré si zákazníci môžu kúpiť po nazbieraní špeciálnych „loptošských" bodov.

Kampaň je postavená na príbehoch šestice nezbedných Loptošov, ktorí omylom v rakete opustili svoju planétu. Po tom, ako im začne dochádzať palivo, palubný počítač ich naviguje do predajne Billa. Aby sa mohli dostať domov, potrebujú loď natankovať vitamínmi. „Kampaň má aj náučný charakter, pretože pomáha deťom spolu s Loptošmi dozvedieť sa viac o vitamínoch a zároveň popri tom zažiť aj rôzne dobrodružstvá," hovorí Denisa Pernicová, marketingová riaditeľka.

Plyšových Loptošov si zákazníci budú môcť zakúpiť po nazbieraní špeciálnych „loptošských" bodov. Tie si nalepia na hraciu kartu, ktorú neskôr odovzdajú pri pokladni spolu s hračkou podľa vlastného výberu. Za každých 5 Eur nákupu dostane zákazník jeden loptošský bod. Za 10 loptošských bodov si môže kúpiť Loptoša za 4,99 Eur, pri 20 bodoch je cena jednej hračky len 1,99 Eur. Bežná cena jedného Loptoša bez predloženia bodov je 9,99 Eur. Body navyše môžu zákazníci získať aj za nákup vybraných produktov označených v akciovom letáku.

Na podporu kampane slúži microsite www.billaloptosi.sk. Jej súčasťou sú informácie o Loptošoch, kampani či hry. Samotnej kampani predchádza teasingová fáza spojená s odpočítavaním do začiatku akcie. Špeciálne pre túto kampaň bol vytvorený aj komiks s loptošskými dobrodružstvami, ktorý bude vychádzať každý týždeň počas trvania kampane. Vo vybraných predajniach bude umiestnená aj fotostena, pri ktorej sa deti môžu odfotiť. Súčasťou novej komunikačnej kampane budú TV spoty, printová inzercia, billboardy a citylighty. Komunikácia sa realizuje aj prostredníctvom sociálnych sietí a tiež letákov a POS materiálov na predajniach.

Šesticu plyšových hračiek nájdu zákazníci v špeciálnych stojanoch na viditeľnom mieste v každej zo 132 predajní BILLA. Akcia s Loptošmi trvá od 24. augusta do 25. októbra 2016 alebo do vypredania zásob.

Ukrajinský prezident navrhol výmenu novinára Vyšynského za Sencova

1. Ukrajinský prezident navrhol výmenu novinára Vyšynského za Sencova

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj dnes navrhol výmenu novinára Kyryla Vyšynského väzneného v Kyjeve za režiséra Oleho Sencova odsúdeného v Rusku na dvadsať rokov.

Na komunikačnom oddelení v Tescu sú zmeny

3. Na komunikačnom oddelení v Tescu sú zmeny

Na komunikačnom oddelení spoločnosti Tesco Slovensko došlo k viacerým zmenám.

Zomrel spisovateľ a bývalý šéfredaktor Dotykov a rádia Devín

4. Zomrel spisovateľ a bývalý šéfredaktor Dotykov a rádia Devín

V stredu vo veku 58 rokov zomrel spisovateľ, básnik, textár, publicista a dlhoročný rozhlasový spolupracovník Maroš M. Bančej.

Pri požiari v štúdiu animovaných filmov zahynulo najmenej 33 ľudí (VIDEO)

5. Pri požiari v štúdiu animovaných filmov zahynulo najmenej 33 ľudí (VIDEO)

Najmenej 33 ľudí zahynulo pri požiari v známom japonskom štúdiu animovaného filmu Kyoto Animation Studio v japonskom Kjóte.

Nela Pocisková a Filip Tuma v kampani Orange hovoria o svojom súkromí (VIDEO)

6. Nela Pocisková a Filip Tuma v kampani Orange hovoria o svojom súkromí (VIDEO)

Spoločnosť Orange štartuje novú PR kampaň s názvom Rodinné LOVEstories.

Známy prejav Jakeša má už 30 rokov, pozrite si necenzurovaný záznam (VIDEO)

7. Známy prejav Jakeša má už 30 rokov, pozrite si necenzurovaný záznam (VIDEO)

Paní Zagorová je síce „milá holka“, ale už tri roky po sobe berie 600 tisíc... a čo potom „Jandovia a iní“? Od slávneho prejavu Miloša Jakeša, ktorý bol predzvesťou pádu komunismu, uplynulo presne 30 rokov.

8. Aj vás nadchla aplikácia, ktorá vám ukáže, ako budete vyzerať o 30 rokov? Pozor, prináša viaceré riziká

Na sociálnych sieťach pribúdajú v posledných dňoch fotky ľudí, ako môžu vyzerať o 30 rokov, či naopak fotky, ako vyzerajú o niekoľko rokov mladší. Ľudia si ich vytvorili pomocou aplikácie FaceApp, ktorá dokáže pomocou umelej inteligencie zmeniť tvár ľudí podľa rôznych kritérií a aj podľa veku. Odborníci však varujú, aplikácia sa môže dostať k citlivým údajom, s ktorými môže ďalej bez vedomia ich majiteľa nakladať.

Turecký súd zbavil viny novinára a experta Reportérov bez hraníc

9. Turecký súd zbavil viny novinára a experta Reportérov bez hraníc

Istanbulský súd dnes oslobodil novinára a experta medzinárodnej novinárskej organizácie Reportéri bez hraníc (RSF) Erola Önderoglua obžaloby z teroristickej propagandy.

AFP: Pigasse a Křetínský chcú posilniť svoje pozície v Le Monde

10. AFP: Pigasse a Křetínský chcú posilniť svoje pozície v Le Monde

Francouzský bankéř Matthieu Pigasse a český miliardář Daniel Křetínský exkluzivně jednají o odkoupení podílů španělské mediální skupiny Prisa ve společnosti Le Monde Libre. Ta kontroluje skupinu Le Monde, jenž vydává stejnojmenný deník.