BILLA má loptošov. Prinášame podrobnosti, ako ich získať Foto: Billa

BILLA má loptošov. Prinášame podrobnosti, ako ich získať

24.08.2016 14:24 | Tlačové správy | Billa

Po úspešných detských kampaniach Star Wars, Vitamani a Dobrodružné cestovanie v čase prichádza BILLA s novou kampaňou Loptoši. Hlavným ťahákom kampane je šestica plyšových postavičiek, ktoré si zákazníci môžu kúpiť po nazbieraní špeciálnych „loptošských" bodov.

Kampaň je postavená na príbehoch šestice nezbedných Loptošov, ktorí omylom v rakete opustili svoju planétu. Po tom, ako im začne dochádzať palivo, palubný počítač ich naviguje do predajne Billa. Aby sa mohli dostať domov, potrebujú loď natankovať vitamínmi. „Kampaň má aj náučný charakter, pretože pomáha deťom spolu s Loptošmi dozvedieť sa viac o vitamínoch a zároveň popri tom zažiť aj rôzne dobrodružstvá," hovorí Denisa Pernicová, marketingová riaditeľka.

Plyšových Loptošov si zákazníci budú môcť zakúpiť po nazbieraní špeciálnych „loptošských" bodov. Tie si nalepia na hraciu kartu, ktorú neskôr odovzdajú pri pokladni spolu s hračkou podľa vlastného výberu. Za každých 5 Eur nákupu dostane zákazník jeden loptošský bod. Za 10 loptošských bodov si môže kúpiť Loptoša za 4,99 Eur, pri 20 bodoch je cena jednej hračky len 1,99 Eur. Bežná cena jedného Loptoša bez predloženia bodov je 9,99 Eur. Body navyše môžu zákazníci získať aj za nákup vybraných produktov označených v akciovom letáku.

Na podporu kampane slúži microsite www.billaloptosi.sk. Jej súčasťou sú informácie o Loptošoch, kampani či hry. Samotnej kampani predchádza teasingová fáza spojená s odpočítavaním do začiatku akcie. Špeciálne pre túto kampaň bol vytvorený aj komiks s loptošskými dobrodružstvami, ktorý bude vychádzať každý týždeň počas trvania kampane. Vo vybraných predajniach bude umiestnená aj fotostena, pri ktorej sa deti môžu odfotiť. Súčasťou novej komunikačnej kampane budú TV spoty, printová inzercia, billboardy a citylighty. Komunikácia sa realizuje aj prostredníctvom sociálnych sietí a tiež letákov a POS materiálov na predajniach.

Šesticu plyšových hračiek nájdu zákazníci v špeciálnych stojanoch na viditeľnom mieste v každej zo 132 predajní BILLA. Akcia s Loptošmi trvá od 24. augusta do 25. októbra 2016 alebo do vypredania zásob.

Česká televízia čelí v súvislosti s hokejom útokom na svoj web

1. Česká televízia čelí v súvislosti s hokejom útokom na svoj web

Web Českej televízie (ČT) sa dnes stal terčom internetových útokov, ktoré obmedzili jeho funkčnosť.

2. Slovenské ministerstvo zahraničných vecí spolu s českým vítajú koniec bojov v Game of Thrones

Ministerstvo zahraničných vecí víta ukončenie dlhoročnej občianskej vojny v Západozemí, oznámilo dnes na oficiálnej stránke na facebooku české ministerstvo zahraničných vecí.

DIGI priniesla finále Game of Thrones do kina

3. DIGI priniesla finále Game of Thrones do kina

Neopakovateľná atmosféra jedinečného zážitku na veľkom plátne. Také bolo finále epického seriálu, ktoré priniesla DIGI SLOVAKIA svojim zákazníkom, partnerom a fanúšikom seriálu.

Nadácia Orange už po desiaty raz ocení prácu neziskových organizácií

4. Nadácia Orange už po desiaty raz ocení prácu neziskových organizácií

Pracujú na lepšom Slovensku, pracujú na krajšom svete okolo nás.

Posledný diel Hry o tróny rozhodne, kto zasadne na Železný trón

5. Posledný diel Hry o tróny rozhodne, kto zasadne na Železný trón

Koniec Hry o tróny, kultového fantasy seriálu z produkcie HBO, nastane už tieto dni. Káblová televízia HBO vysiela poslednú šiestu epizódu záverečnej ôsmej série príbehu súperiacich šľachtických rodov na fiktívnom kontinente Západozemí.

6. Začalo sa s natáčaním druhej minisérie Mária Terézia, s novou hlavnou predstaviteľkou

Druhá miniséria Mária Terézia, ktorá je pokračovaním projektu štyroch verejnoprávnych televízií, má za sebou prvú oficiálnu klapku. Filmový štáb minulý týždeň natáčal v Arcibiskupskom zámku a záhradách v Kroměříži. Na druhej sérii spolupracujú RTVS, Česká televízia, rakúska ORF, Beta Film Mníchov, Maya production Praha a MR Film.

Neviete, koho voliť v eurovoľbách? Vyskúšajte volebnú kalkulačku

7. Neviete, koho voliť v eurovoľbách? Vyskúšajte volebnú kalkulačku

Špeciána volebná kalkulčka vám pomôže, ktorý politický subjekt je nabližšie k vašim názorom a hodnotám.

Der Spiegel tvrdí, že video sa Strachom nezverejnili cielene práve teraz

8. Der Spiegel tvrdí, že video sa Strachom nezverejnili cielene práve teraz

Nemecký časopis Der Spiegel videonahrávku s politikom Slobodnej strany Rakúska (FPÖ) Heinzom-Christianom Strachom nezverejnil krátko pred voľbami do Európskeho parlamentu zámerne.

Eurovíziu vyhral Holanďan, vystúpila aj Madonna (VIDEO)

9. Eurovíziu vyhral Holanďan, vystúpila aj Madonna (VIDEO)

Víťazom 64. ročníka medzinárodnej speváckej súťaže Eurovízia sa stal holandský spevák Duncan Laurence. Česká indie-popová kapela Lake Malawi skončila so skladbou Friend of a Friend na jedenástom mieste.

Stal sa krajčírom prezidentov a celebrít

10. Stal sa krajčírom prezidentov a celebrít

...a pritom musel prežiť zverstvá nacizmu. Stretol Mengeleho a jeho život visel na vlásku.