BILLA má loptošov. Prinášame podrobnosti, ako ich získať Foto: Billa

BILLA má loptošov. Prinášame podrobnosti, ako ich získať

24.08.2016 14:24 | Tlačové správy | Billa

Po úspešných detských kampaniach Star Wars, Vitamani a Dobrodružné cestovanie v čase prichádza BILLA s novou kampaňou Loptoši. Hlavným ťahákom kampane je šestica plyšových postavičiek, ktoré si zákazníci môžu kúpiť po nazbieraní špeciálnych „loptošských" bodov.

Kampaň je postavená na príbehoch šestice nezbedných Loptošov, ktorí omylom v rakete opustili svoju planétu. Po tom, ako im začne dochádzať palivo, palubný počítač ich naviguje do predajne Billa. Aby sa mohli dostať domov, potrebujú loď natankovať vitamínmi. „Kampaň má aj náučný charakter, pretože pomáha deťom spolu s Loptošmi dozvedieť sa viac o vitamínoch a zároveň popri tom zažiť aj rôzne dobrodružstvá," hovorí Denisa Pernicová, marketingová riaditeľka.

Plyšových Loptošov si zákazníci budú môcť zakúpiť po nazbieraní špeciálnych „loptošských" bodov. Tie si nalepia na hraciu kartu, ktorú neskôr odovzdajú pri pokladni spolu s hračkou podľa vlastného výberu. Za každých 5 Eur nákupu dostane zákazník jeden loptošský bod. Za 10 loptošských bodov si môže kúpiť Loptoša za 4,99 Eur, pri 20 bodoch je cena jednej hračky len 1,99 Eur. Bežná cena jedného Loptoša bez predloženia bodov je 9,99 Eur. Body navyše môžu zákazníci získať aj za nákup vybraných produktov označených v akciovom letáku.

Na podporu kampane slúži microsite www.billaloptosi.sk. Jej súčasťou sú informácie o Loptošoch, kampani či hry. Samotnej kampani predchádza teasingová fáza spojená s odpočítavaním do začiatku akcie. Špeciálne pre túto kampaň bol vytvorený aj komiks s loptošskými dobrodružstvami, ktorý bude vychádzať každý týždeň počas trvania kampane. Vo vybraných predajniach bude umiestnená aj fotostena, pri ktorej sa deti môžu odfotiť. Súčasťou novej komunikačnej kampane budú TV spoty, printová inzercia, billboardy a citylighty. Komunikácia sa realizuje aj prostredníctvom sociálnych sietí a tiež letákov a POS materiálov na predajniach.

Šesticu plyšových hračiek nájdu zákazníci v špeciálnych stojanoch na viditeľnom mieste v každej zo 132 predajní BILLA. Akcia s Loptošmi trvá od 24. augusta do 25. októbra 2016 alebo do vypredania zásob.

RTVS odvysiela priamy prenos letu kozmickej lode do vesmíru (VIDEO)

Na stredu 27. mája je naplánovaný štart misie Demo-2 do vesmíru. Od roku 2011, čo bol ukončený program letu raketoplánov do vesmíru, je to prvýkrát čo poletí americká posádka do vesmíru z americkej pôdy na americkom zariadení, ale aj prvýkrát, čo ľudí do vesmíru dopraví súkromná spoločnosť.

Zuzana Čaputová bude večer na Markíze  (VIDEO)

Zuzana Čaputová bude večer na Markíze (VIDEO)

Televízia Markíza odvysiela dnes večer so začiatkom o 20:30 ďalšie vydanie spravodajského špeciálu Koronavírus: Mimoriadna relácia.

Ale bolo to na internete! Príručka na ochranu pred internetovými hoaxami a klamstvami

Vďaka internetu sú dnes informácie dostupné rýchlejšie, než kedykoľvek predtým. To je určite dobrá vec, no správ môže byť niekedy až priveľa.

Expres odvysiela Radio Rave - exkluzívny live set najúspešnejších svetových dídžejov

Rádio Expres exkluzívne odvysiela najväčšiu európsku house párty Radio Rave s najúspešnejšími svetovými dídžejmi súčasnosti.

Bill Gates nepovedal, že vakcína COVID-19 môže zabiť takmer milión ľudí

Jedným z hlavných terčov koronovírusových hoaxov je americký miliardár Bill Gates, ktorý sa rozhodol investovať milióny do boja s pandémiou.

Na trh prichádza nová služba HBO Max

Na rastúci trh sa streamovacími službami prichádza nový hráč - spoločnosť HBO Max. Od stredy ponúkne mediálny obsah firmy WarnerMedia, rovnako ako vlastné nové programy, ale aj staršie obľúbené seriály, napríklad South Park alebo Priatelia.

Ako stíhali najhľadanejšieho zločinca na svete

Dvaja agenti pridelení ku kolumbijsko-americkému pátraciemu oddielu Bloque de Búsqueda, ktorý mal za úlohu skoncovať s Escobarovou hrôzovládou.Steve Murphy a Javier F. Pena.

Facebook: Do desiatich rokov môže polovica zamestnancov pracovať doma

Americká internetová spoločnosť Facebook plánuje vplyvom pandémie viac využívať prácu z domova.

Za letáky velebiace smrť vojakov uložil súd polročnú podmienku

Jiřímu Kopřivovi, ktorý v centre Prahy vylepil letáky oslavujúce smrť českých vojakov v Afganistane, uložil dnes súd polročný podmienečný trest za schvaľovanie trestného činu a za podnecovanie. Verdikt nie je právoplatný, prokurátor sa obratom odvolal. Pre muža žiadal päťročné väzenie za podporu a propagáciu terorizmu. Kopřiva uviedol, že je zásadným odporcom násilia a že jeho cieľom bolo vyjadriť nesúhlas s vojenským konfliktom v Afganistane, nie podporovať terorizmus.

Festival Atmosféra bude - ale až v roku 2021. Čo so zakúpenou vstupenkou?

Organizátori sa rozhodli presunúť deviaty ročník festivalu na leto 2021.