Seriál Hotel pre JOJ natočil režisér Červeného kapitána, prinášame podrobnosti

Seriál Hotel pre JOJ natočil režisér Červeného kapitána, prinášame podrobnosti Foto: JOJ

Televízia JOJ prinesie nový osemdielny seriál z hotelového prostredia. Seriál Hotel bude vysielať od 4. apríla o 20:35.

 

Romanticko-komediálny seriál sa odohráva v prostredí karpatských hôr, okolitej prírode a v kaštieľoch v Budmericiach a Tomášove.

V mikrosvete hotela sa stretávajú osudy hostí, ktorí hľadajú dobrodružstvo, relax či zábavu a na ich pozadí divák sleduje životy zamestnancov, ktorí sa denne starajú o ubytovaných hostí. „Svet v hotelovom prostredí je priesečníkom rôznych ľudských príbehov. Stretávajú sa tu osudy všetkých tých, ktorí niečo hľadajú. Dobrodružstvo, oddych, zábavu či gastronomické zážitky. Životy hotelových hostí sa však pretínajú so životmi hotelového personálu, ktorý sa stará o to, aby všetko fungovalo presne ako švajčiarske hodinky. Alebo aj nie,“ píše o novinke televízia.

 

Foto: JOJ

Režisérom je Michal Kollár, režisér prvej sfilmovanej knihu od Dominika Dána – Červeného kapitána. Hotel je jeho prvým seriálom pre komerčnú televíziu. Kollár sa podieľal aj na filme Dom Zuzany Liovej či na trilógii Jana Hřebejka Záhradníctvo.

Odporúčame aj: Kto je kto v seriáli Hotel

V jednotlivých ôsmich príbehoch budú diváci vidieť napríklad starší manželský pár, ktorý k sebe po rokoch nájde cestu, problémy s neodhaliteľným agentom-provokatérom, ktorý má za úlohu na hotel vyhrabať nejakú špinu, interné nezhody nóbl šéfkuchára, ktoré vyústia do kulinárskej vojny, či záhadu izby, v ktorej nikto nechce bývať, pretože v nej straší.

Hrdinami príbehov budú napríklad kuchári, barmani, čašníci, chyžné, recepční, ale aj zamestnanci welnessu a ďalší miestni obyvatelia.

V hlavných úlohách sa predstavia Milo Kráľ, Zuzana Konečná, Juraj Ďurdiak, Vlastina Svátková, Peter Šimun či Martin Meľo.