Kto je kto v seriáli Hotel

Kto je kto v seriáli Hotel Foto: Hotel

Televízia JOJ prinesie nový osemdielny seriál Hotel.

 

Romanticko-komediálny seriál sa odohráva v prostredí karpatských hôr, okolitej prírode a v kaštieľoch v Budmericiach a Tomášove.

V hlavných úlohách sa predstavia Milo Kráľ, Zuzana Konečná, Juraj Ďurdiak, Vlastina Svátková, Peter Šimun či Martin Meľo.

Kto je kto v seriáli (herci a obsadenie):

Dorota (Zuzana Konečná)

Foto: JOJ

Dorota nie je žiadny rozmaznaný jedináčik, je inteligentná, sčítaná a zasnená. Na jednej strane je neistá a utiahnutá, ale ak cíti nespravodlivosť, krivdu, či neprávosť, bojuje ako ženský Don Quijote. Tento koktail charakterových vlastností ženie Dorotu do množstva komických, niekedy až absurdných situácií a konfliktov, ktoré jej okoliu občas spôsobia nemalé problémy, no napokon sa ukážu ako správne riešenie.

Odporúčame aj: Seriál Hotel pre JOJ natočil režisér Červeného kapitána, prinášame podrobnosti

Roman - manažér hotela (Milo Kráľ)

Foto: JOJ

Hlavný manažér Hotela a zástupca riaditeľa Roman je cieľavedomý, zásadový, príťažlivý, no pred ženami uzavretý. Už ako dieťa sníval o tom, že sa stane riaditeľom hotela. O krásnu manželku prišiel po ťažkej autonehode, presťahoval sa preto ďaleko od hlavného mesta a musel začať žiť odznova tam, kde mu milovanú ženu už nič nepripomína. Žije len pre svoju prácu a dcéru Klárku, za ktorou chodí každý druhý týždeň.

Riaditeľ hotela  (Juraj Ďurdiak)

Foto: JOJ

Riaditeľ Hotela je starý káder, ktorý sa na svojom mieste drží už len vďaka zotrvačnosti. Pred nadriadenými je až neuroticky úslužný, no v skutočnosti sám žiadne problémy nerieši, prenecháva ich svojmu zástupcovi Romanovi. Keď sa niečo nevydarí, odnesie si to Roman, no ak veci dopadnú dobre, smotanu vždy zlíže práve on. Hoci je riaditeľ už v dôchodkovom veku, tvári sa, že len on dokáže viesť Hotel, i keď v skutočnosti všetci vedia, že to už dávno nie je pravda.

Eva - vedúca recepcie (Vlastina Svátková)

Foto: JOJ

Eva je ambiciózna a cynická vedúca recepcie so zmyslom pre intrigy, ktorá zazlieva Romanovi, že obsadil jej vysnívanú pozíciu zástupcu riaditeľa Hotela. Má za sebou minulosť, ku ktorej sa nepriznáva. Zákerné ťahy, ktorými si chcela zabezpečiť lepšiu budúcnosť, sa totiž obrátili proti nej. Vtedy si povedala, že už nikdy nedovolí, aby mal nad ňou nejaký chlap navrch.

Miky - recepčný (Martin Meľo)

Foto: JOJ

Recepčný Miky pochádza z neďalekého mestečka, kde zatiaľ žije u svojich rodičov. Svoju prácu robí rád a nemá ambície postúpiť vyššie. V kontakte s ľuďmi sa cíti ako ryba vo vode, k hosťom Hotela pristupuje s prirodzenou úctou, je bezkonfliktný, priateľský, otvorený. Medzi kolegami je obľúbený ako jednoduchý pohodový chlapík.

Lorenzovič - vrchný (Peter Šimun)

Foto: JOJ

Lorenzovič má neuveriteľnú schopnosť odhadnúť ľudí. Už od dverí s predstihom šepká kolegovi objednávku a obvykle sa nemýli. Hoci si nenechá utiecť ani jedinú príležitosť, aby mladých učňov popreháňal a predstieral pred nimi, že je vrcholom zodpovednosti a profesionality, pravda je taká, že ani on neprešiel životom úplne bez škrabancov.

Šéfkuchár (Richard Stanke)

Foto: JOJ

Ješitný malicherný cholerik, ktorý kedysi dávno dostal michelinskú hviezdu a odvtedy z toho žije. Žiarli na každého, kto má talent, najmä na mladého Karola, zakríknutého „kuchtíka“, ktorý evidentne prevyšuje šéfkuchárovo umenie.

Emil - masér (Jevgenij Libezňuk)

Foto: JOJ


Masér a zároveň šéf wellnessu v Hoteli je na prvý pohľad obstarožný seladon, no v skutočnosti je to dobrácky milovník operných árií. Emil žijeso svojou žiarlivou manželkou Terezou, ktorá taktiež pracuje v Hoteli. Majú spolu štyri deti.

Tereza – gazdiná (Táňa Kulíšková)

Foto: JOJ

Tereza je strážkyňou domáceho i hotelového poriadku. Chyžné sa pred ňou trasú, jej starostlivému oku neujde ani prášok na okvetnom lístku kvetín. Zdanlivo prísna žena je v skutočnosti plná života a emócií, o čom svedčia jej štyri deti a búrlivý vzťah s manželom Emilom.

Seriál Hotel bude vysielať JOJ od 4. apríla o 20:35.